1 yıllık evliyiz, çocuk icin güvenmiyorum diyor?

Eşimle 1 yıldır birlikteyiz. Ben çocuk istiyorum ama kendisi istemiyor. Ufak tefek kavgalarımız oluyor, evliliğin ilk aylarında, çok kavga yaşadığımız icin babamın evine sık sık gidiyordum. Artık kavgalarımız yüksek ölçüde azaldı. Ama yine de sürtüşme yaşıyoruz. Çocuk istemiyorum sana güvenmiyorum dedi. Cok zoruma gitti, 3 gün içime attım.
Bu akşam da dedi ki. Araba almak istiyorum, 3-5 sen de para verirsin iyisini alirim dedi. Ben de dedim ki, çocuk icin güvenim yok diyorsun, neden araba için para istiyorsun? Sen samimiyetsizsin birçok konuda dedi, ileride anlatirim dedi. Çocuk ayrı araba ayrı dedi, biz henüz aile olamadık, aile gibi hissetmiyorum dedi. Ben de dedim ki, madem öyle, o zaman araba için de para isteme. İşine gelince aile, işine gelmeyince aile değiliz diyorsun dedim. Ben çocuğu çok isteyen tarafım , ve eşime cok yakin hissediyordum. İlişkimiz iyi gidiyor diye düşünüyordum. İlişkimiz sorunlu dedi, düşündüğün kadar güzel ve iyi giden iliskimiz yok haberin olsun dedi
Güncellemeler
5 ay
Bir de sordum neden samimiyetsizim diyince, uğraşamam dedi, arkasını döndü yattı az once. O zaman git salonda uyu dedim, samimiyetsizsem ayni yatağı paylaşma dedim. Oda su an salonda
1 yıllık evliyiz, çocuk icin güvenmiyorum diyor?