Bu durumda olanınız var mı uyumuyorlar biri 1.5 yas diğeri 3 aylık her gün aynı şeyler asla nefes alamıyorum sabah 6 da uyanıp şimdi oturdum daha oda yarım yamalak
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 745 cevap paylaştı.
5 ayoğullarımın arasında 27 ay var ve hayatımın bir dönemi senin şu an yaşadıkların gibi geçti. seni anlıyorum. ben bi gün canım çok sıkıldı aldım iki çocuğumu da sımsıkı giydirdim kuşattım, (o dönem araba da kullanamıyordum). bi sırt çantasına doldurdum lazım olabilecek eşyaları, attım çocuklarla kendimi dışarı.. bindim otobüse, alsancak, inciraltı, karşıyaka, bostanlı, sasalı hayvanat bahçesi, konak... nereye yapabilirsem nereye gidebilirsem oraya gittim.. parklara ve park içindeki kafelere gittim çocuklarla.. kuşlara yem attık, parklarda salıncak kaydırak ne varsa bindirdim... birkaç saat dolandık eve döndük. bu şekilde haftada 2-3 gün çeşit çeşit parka gittik açıldık. üşürler diye korka korka kafayı üşütecektim... ben bu kısır döngüden bu şekilde kurtuldum. evi b. k götürsün bişey olmaz. yemek eksik kalsın bişey olmaz... ömür geçiyor ve gerçekten aslında çocukların çok tatlı zamanlarını desteksiz kalan anneler stresle geçiriyor. bu yoğun stres çocuklara yansıyor. kadın mutsuzsa çocuklar da mutsuz oluyor... haftada 2-3 güne cesaretin yoksa 1 gün yap.. eşinle de çıkarsınız ayrıca.. çok para lazım değil ben hep yanımda yaptığım sandviçleri mamaları taşımıştım. :)
Allah kolaylık versin. sen çok zor bir işi başarıyorsun.
23 Yorumla
Soran5 ayBana güç verdiniz teşekkür ederim ♥️ biri şu an çok küçük bebek arabası taşırken diğerini bırakmam çok zor çok hareketli sabah kendi kendime öfke nöbeti geçirdim onlara yansıtmamak için elimden geleni yapıyorum aslında beni çocuklar yormuyor evin işleri vs her gün aynı döngü artık bulaşık görmekten midem bulanıyor şu an büyüğü babası çıkardı küçük de kolik ve sürekli ağlıyor geçecek bir sene sonra inşallah birlikte oyun oynayacaklar ama bu süreçte ben ne olacağım bilmiyorum
- 5 ay
ben ikisini birden aldım yanıma. artık ne kadar delirdiysem ve gözümü kararttıysam sen düşün :)) sırtımda sırt çantası, küçük 1,5-2, büyük 3,5-4 yaş civarındaydı.. her haftasonu eşimle çocukları zaten oyun alanlarına götürüyorduk ama tüm hafta evin içinde ben çok bunaldığım için önce yakın yerlerden başlamıştım.. baktım başarıyorum, uzaklara da gitmeyi başarmıştım önemli olan uyku düzeni.. uyku saati dışındaki saatleri seçtin mi sorun yok :)
- 5 ay
ama senin küçük bebeğin henüz götürülecek kadar değil. bu durumda mutlaka başka yöntemle kafanı dağıtman lazım.
kocan işten gelince her gün olmasa da haftada birkaç gün çocukları ona bırak ve ya bir spor salonuna git ya da açık havada yürüyüş yap. düzenli spor yapmak mutluluk hormonunu arttırıyor. bu şekilde bulunduğun ortamdan kopmak iyi gelir.
hafta içi iki çocuğunu da alıp tek bir bebek arabasına ikisini birden koyup evin yakınındaki parka götürebilirsin. küçüğü kanguru ile taşı, büyüğün de elinden tutup bebek salıncağında salla mesela..
evde montessori eğitimi verebilirsin büyük çocuğuna. ben çeşit çeşit materyal yapmıştım evde bütün renkleri sayıları her şeyi öğrenmişlerdi. ev anaokulu gibi olmuştu. ama ev pismiş iş yapılmamış bunlara takılmadım, kocam da takılmadı. elimden geldiğince yaptım, yapamadığımı da eşim destek verdi ya da görmezden geldi.. bu dönem geçecek. her şey yoluna girecek.
aile büyüklerinden destek alabiliyor musun?
En İyi Cevaplar
5 ay5 aylık bebeği olan arkadaşımın yanında 1 hafta kaldım. Bebeğinin geçmeyen gazı vardı gece 1 de uyuyor 2 gibi uyanıyor sabah 6'ya kadar uyumuyor. Allah sabır versin aşırı zor. Hamilelik döneminde çok stres yaşadığı için bebekte gazını cikartamiyormuş inat ediyor demiş doktor. Ustelik eşi de hiç destek olmuyordu sesinden rahatsız oluyormuş. Ben işe gidicem sesten uyuyamiyorum diyordu. Hatta evlerine gittiğimde fark ettim yüzü çökmüştü.😂 Çok zor bir süreç resmen büyüyene kadar ömrünüzden gidiyor. Eşinizi iyi seçin. Henuz destek olabilen normal bir eş görmedim.
14 Yorumla- 5 ay
😂 bu işaret yanlışlıkla olmuş
- 5 ay
Emoji 😐
Soran5 ayEşim yardımcı oluyor ama geceleri çalışıyor gece de uyku saatleri sürekli kaos şeklinde geçiyor gerçekten anne olmak çok zormus her şeye yetişmeye çalışmak çok zormus
- 5 ay
Evet arkadaşım olunca hani belli süre sonra gidicem zaten diye düşündüğüm için rahattım. Ama kendimi o bebeğin annesi olarak düşünemiyorum çildirirdim herhalde.
5 ayGüzelim Kıyamam ben sana sen o kadar iyi anlıyorum ki ben de o dönemlerden geçtim maalesef işte herkesin biz de çocuk büyüttük sizin kadar mızmızlanmadık tarzı hiçbir işe yaramayan uyarıları olsun babalı sadece eve para getirmekle olacağınız sanan erkekler olsun Yalnız bırakılmak olsun gerçekten çok zor Şu anda sana verebileceğim herhangi bir tavsiye Olamaz zaten en iyi halini sen biliyorsun en güzel yapabildiğini zaten yapıyorsun Ama bir süreç Biliyorum çok zor çok sancılı çok uzun bir süreç dilerim bu süreci bir an önce atlatır rahata kavuşursun
00 Yorumla
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 571 cevap paylaştı.
5 ayZamanla hepsi geçicek merak etme güçlü olmak zorundasın ev işlerinin tehlikesiz olanlarını büyük olanla yap yorulur uykusu gelir sık sık dinlendirici müzik çalsın arka planda mümkün oldukla sıkı giydir dışarı çıkar her işi dört dörtlük yapmaya çalışma bu süreçte, olması gerekeni yap onların gelişimine zaman harca boşluklarda kişisel bakım dinlenme bir kahve molası falan yapman lazım veee sosyalleş kendini eve kapatma
30 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
İki küçük bebekle gerçekten maraton koşuyorsun, yalnız değilsin ❤️ Uykusuzluk, emzirme, ev derken insanın beyni bile yoruluyor. Bu dönem “hayatta kalma modu”, kusursuzluk dönemi değil. Ev dağınık kalsın, üzerin eşofman olsun, önemli olan senin ve bebeklerin iyi olması 👶🏻👶🏻 Unutma, annelik level atlama oyunudur, ama kimse senden hile yapmadan oynamanı beklemiyor 😉
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
40Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı.
5 ayMaalesef hayatımın belli bir süresi böyle geçecek aksini söylemek mümkün değil en azından üç ya da dört yaşlarına gelene kadar senin olmak zorundalar ondan sonra kreşe falan gönderebilirsin o arada rahat edersen edersin ama açıkçası bu da senin için iyi bir çıkarttım olmuş daha fazla çocuk yapmaman için bir işaret
00 Yorumla
5 ayşu an çok zor bir süreç senin için, seni çok çok iyi anlıyorum ama bu zamanların geçeceğini bil lütfen sadece bir iki yıl sonra birbirleriyle oynayacaklar ve çok fazla kendine ayıracak vaktin olacak inan bana sadece sabır et ve çocuklarına gülümse, onları sevdiğini onlara hissettir. Konuşacak bir arkadas bul kendine ya da yakınlarında kahve içecek samimi birisi akşam haftada bir iki gün, eşin gelince çocukları ona bırak ve dışarıya yürümeye kahve icmeye ya da spor için mutlaka çık.
02 Yorumla
Soran5 ayBakkala gitmek bile beni şarj ediyor çok doğru söylüyorsunuz büyük olan çok hareketli döneminde sürekli her yeri açmak istiyor tırmanmak istiyor küçük kucağımda olsa vuruyor yerde olsa çekmeye çalışıyor şu an güvende olmalarını sağlamak en önemlisi ama kendim robot gibi yaşıyorum en güzel dönemlerini içime siga siga yaşayamıyorum inşallah birlikte oyunlar oynayacağımız günler de bu günleri unutacağım 🌺♥️ destek ve guc verdiğiniz için teşekkür ederim
- 5 ay
Lütfen akşamları 1-2 saatte olsa kendin için vakit ayırmayı unutma 🙏
Rica ederim ne demek hepimiz bu zor süreçleri yaşıyoruz. Kadın kadına birbirimize destek olmak lazım
5 ayÖncelikle kolaylık diliyorum.
Hayatınızın “iyi anne olmalıyım” döneminden ziyade “ayakta kalmalıyım” dönemindesiniz. Henüz bebek olan iki yavrunuz var ve şartlar oldukça ağır. Ancak siz de robot değilsiniz. Bazen her şey dağınık kalabilir, yemek olmayabilir.
Şu an yapmanız gereken acil bir yardım talebi. Yalnızlığınıza birileri eşlik etmeli. Kendinize “neden böyleyim” demek yerine çevrenize “yoruldum” demeniz gerekiyor.10 YorumlaBunu yaşayan çok kadın var ama çoğu yüksek sesle söyleyemiyor. İki küçük bebekle yalnız hissetmek çok normal, bu bir zayıflık değil. Sen şu an hayatta kalma modundasın. Ben olsam kendime mucize beklemezdim, sadece küçük nefes aralıkları yaratmaya çalışırdım. Yardım istemek utanılacak bir şey değil. Bu dönem geçiyor, gerçekten geçiyor. Şu an yaptığın şey anneliğin en ağır hali.
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 422 cevap paylaştı.
5 ayAilen yokmu yakınında anne kaynana falan tüm gün yalnizmisin benim 19 aylik çocuğum var tek çocuk bile zor geliyor bana yağ döküyor saçıyor saniye sürüyor ya düşüyor duscek diye korkuyom. Anneme bırakıp yemek yapiyom karşılıklı oturuyoz çoğunlukla orada kalmak istiyor öyle de oluyor. Hilmi destekçiniz yok nefes aldircak
00 Yorumla Yalnızlık Allah'a mahsus durum bebelerin var bence biraz yorgunluk var la nasıl biri 1.5 biri 3 aylık mantık akıl sığar mı 1.5 yaş da bebe daha 3 aylık bebek yeni doğan abla aklınızı kulanin yaw enişte ne yaban evladiymis nasıl üst üste çocuk yaptınız biz 6 yıldır evliyiz ikisi arasinda 4 yıl var be ama dediğim yalnızım sana eşinden başkası yardımcı olamaz sırdaş olamaz annenle konuş TV izle ne bıliyim görünce Ler yardımcı olsun bekar. Arsa küçük görümce de olur yeterki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ay2 küçük arka arkaya yaparken aklın neredeydi. Bu ülkede erkekler zaten kadına bu zulmü reva görüyor bari siz biraz kendinizi düşünün akıllı olun ama yok. Bu durum ta ki küçük olan okula gidene kadar devam edecek kısa süreli durum da değil, vah ki vah
20 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,5b cevap paylaştı.
5 ayBir baba olarak sana sadece şunu söylemek isterim 1 de zaten zorlanmışsındır ikinciyi Niye hemen peşine yaptın bak yalnızsın Belli ki işin Sana yardımcı olmuyor
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayRabbim çocuklarına bakan (altını alan, yediren, onunla gerçekten baba gibi ilgilenen), ev işlerini ve kendi işini yapmayı yetişkinlik olarak gören ve bu kadın görevi diye cinsiyetleştirmeyen gerçek eş olabilecek adamlarla karışılaştırsın herkesi.
00 Yorumla
5 ayderdinize ne oldu hemen 2. çocuk? ama muhtemelen kaza olmuştur , burada eşinden ve yakınlarından anne, kayınvalşde gibi yardım almaya çalış, sakın kafanda kurma , konuş mutlaka eşinle özellikle , zamanı kaliteli hale getirmeye çalış bu sana klan bi görev maalesef , en azından akşam eşin büyük olanı alıp 1 2 saat gezdirsin sende bçraz sakinleş , fakat bu çocuklar ' anakuzusu ' sen olmadan olmazlar
20 YorumlaAnnane, babanne varsa destek alman lazım aralari çok yakın eşinin de desteği sart. Ya da durumunuz var ise bakıcı olabilir düzgün, güvenilir biri..
10 Yorumla
5 ayKocan ne halt ediyor bu arada
Çocuk yapmasını bildiği kadar akşam eşinin rahat etmesi dinlenmesi için de elini taşın altına sokacak.21 Yorumla- 5 ay
Erkenden kalktın değil mi
Küçük olan acıktı muhtemelen
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 375 cevap paylaştı.
5 ayOlsun annem olur öyle yaaa eşin'e anlatsana bu durumu azıcık gezdirsin seni bir hava al, kendine gelirsin.
20 Yorumla
5 ayTeslim edeceğin biri varsa bebekleri teslim et biraz kendine zaman ayır güzel bir bakım yap bir kuaföre git bir komşuya kahve içmeye git ya da arkadaşlarınla git.
00 Yorumla
5 ayYaş aralığı çok az 2 sene en az böyle gider. En azından ilki 5 yasinda falan olmalıydı. Yine de Allah bağışlasın kocanın desteği çok önemli yoksa depresyona girersin
00 YorumlaEğer sizde çalışıyorsanız eşinizde size yardımcı olmalı bir rica edin yardımcı olacaktır eğer narsist değilse.
06 Yorumla
Soran5 ayEşim gece çalışıyor o sebeple akşam 7 den sabah 7 ye kadar hep yalnızım
Soran5 ayYapıyor üstüne düşeni ama çocuklar çok küçük olduğu için asıl iş gece uyutmada başlıyor ve maalesef tek delirecek gibi oluyorm
Soran5 ayYanlış anladın eşim geceleri çalışıyor yok yani evde yok
5 ayDoğumdan sonraki 1 sene hamileliğin devamı gibi bence. Sen tam atlatamadan tekrar doğum yapmışsın. Geçer ama zamanla maalesef
10 Yorumla
5 ayYani birine bakmak da zorlanıyorsan ikinciyi neden doğurdun ya da doğurdun şu 1.5 yaşında olan büyüyeydi biraz
11 Yorumla- 5 ay
3. yü düşünüyor musunuz 2 yeter mi diyorsunuz?
5 ayEşinizin desteğine ihtiyacınız var söyleyin az size yardım etsin.
20 Yorumla
5 ay3 çocuk annesi, ve ikiz annesi olarak çok iyi anlıyorum
En azından 1 saat babaya bırakıp sessizlikte oturmak bile iyi geliyor00 Yorumlahıc bılmedıgım bır duygu ama ne akdar zor oldugunu tahmın edeıblıyorum. esın varsa yardımcı olması sart. yoksa aılen. tek basına cıddı zorlanırsın.
00 YorumlaYardım edecek biri yoksa bukadar yaşları peşpeşe çocuk yapılmamalı allah yardımcın olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayDoğru koca bence en önemlisi. Mesela benim ablam inanılmaz iyi bir evlilik yaptı. Gün içerisinde çocuklarla kocası ile beraber ilgileniyorlardı, ev işleri zaten kocasıyla ortaktı. Ablam sadece yemek yapıyordu, bulaşık ev temizliği vb. adamda. Akşam ise çocukları adam uyutuyor uyanırlarsa o ilgileniyordu. Ben böyle rahat bir annelik görmedim, hiç öyle yorgunluklar yaşamadı
10 Yorumlaeşinizin size yardım etmesini sağlamalısınız bu şekilde hayat geçmez üzgünüm
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayÇocuk yapmak isteyip yapamayan insanlar da var, senin sıkıldığın şey onların hayali, ben sahip olduklarının kıymetini bilseniz iyi olur.
20 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 366 cevap paylaştı.
5 ayNasıl yani? Eşiniz hiç yardımcı olmuyor mu size?
00 Yorumla Işin zor Allah yardımcın olsun Eşin yardım etmiyor mu sana
00 Yorumla
s 5 aySonra niye evlenmek istemiyoruz, bu yuzden hayatımızı neden bu yasta zehir edelim
00 Yorumla
5 ayİnşallah büyücekler sıkma canını bu günlerde geçicek inşallah
00 Yorumla
5 ayBirinci bebek bir yaşına girmeden ne acelen var ikiye ay müstahak
00 Yorumla
5 ayAnnen kayınvaliden vb yok mu sana yardım edebilecek?
00 Yorumla
5 ay3. yap hemen peşinden sırası gelmiş sonra düzelir ara vermeyin.
00 Yorumla
5 aySeni yalnz birakan varken yok gbi olandan kurtularak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayEvli misin yoksa boşandın mı eşin ya da bir aile büyüğü yardımcı olmuyor mu çalışıyor musun bence yardım edecek biri lazım sana annen yanına gelse kalsa
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayOho eski geçmişteki kadınlar ne yapsın 8 çocuğu bi anda büyütüyorlar şimdi yeni nesilden bir halt olmaz,
03 Yorumla- 5 ay
Eski nesil çocuğu iple bağlıyorlarmiş dolap kulplarina aksama kadar bir çocuk Bi tarafta bağlı diğeri Bi tarafta bağlı birbirlerine uzaktan bakarlarmis ananem rahmetli anlatırdı.
- 5 ay
Eski nesil iyi mi buyudu sence onların çocuklarının yaşattığı tramvalarla büyüdük. Beden gelişti ama kalp ve ruhta üzüntü bıraktılar. Şimdiki nesilde kadınlar hem psikolojisi iyi olsun hem de fiziksel olarak uygun şekilde gelişsin diye stres yapıyor. Eskiden çocuğu salarlardi sokağa eline ekmek ver akşama kadar oynasın dursun. Ustune okula da gidiyorsa tamamdır eğitim öğretim kısmını da okul yapıyor deyip ailenin hiç çabasi olmazdı.
- 5 ay
Okul bile yok keşke okul olsa qnnem 7 kardeş 3 kardeş okumuş sadece oda ilkokul. Kiz çocukları okumaz derlermiş bir tane kızını yollamış evde yazan biri olsun diye lazım olur diye. Diğer 2 oğlunu yollamış son çocuklarından bide. Rahmetlilet
İki küçük bebekle gerçekten çok zor. Her şey üst üste gelince insan nefes alamaz gibi oluyor. Kendin için küçücük de olsa bir an ayırmayı unutma
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayYaparken düşünmedigin bir şeyi şimdi sorman ayrı bi durum.
En basit yöntemlerle korunmayı bilin.
10 YorumlaAblam olan olmuşta bu hayatı sen seçtin aklın neredeydi derler adama üzüldüm açıkçası Allah sabır versin
11 Yorumla
Soran5 ayYaş kaç
Gizli Üye(18-24)5 ayPes peşe sen yapmışsın ne diyelim biz şimdi sana bunlar olan şeyler normal yani..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayAllah yardımcın olsun ev işlerini eşine bırak sen çocuklarla ilgilen bugünlerde geçecek
00 YorumlaSenin yaşındakiler hayatını yaşıyor biliyorsun sanırım
04 Yorumla
Soran5 ayYok Cogu çocuk büyütüyor ama tek çocuk
Soran5 ayPişmanlık demeyeyim de başta bilsem düşünürdüm
Zor ama gelip geciyor. Ilerde donup gecnise baktiginda keske geri gelse o gunler diyeceksin
10 Yorumla
5 ayKendinede zaman ayır taniki sosyal medya seni maf eder
00 Yorumla
5 ayİki çocuk yapmayı mantıklı bulmuyorum kadını yaşlandırıyor
00 YorumlaSenin bedenin senin kararın! Sevişmeseydin
05 Yorumla
Soran5 ayKarın olunca başkası ile sevişir tamam
Soran5 ayYaş kax
Soran5 ayAnladım
5 ayBunlar belliydi bilerek evlendin itiraz edemezsin
02 Yorumla
Soran5 ayİtiraz değil ki iç dökme
- 5 ay
Anladım
Dogurmasaydin gzekali
10 YorumlaKolay gelsin diliyorum
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 367 cevap paylaştı. Hayat müşterektir eşiniz size yardımcı olmuyor mu
10 Yorumla
5 ayEşin yardim etmiyor mu
12 Yorumla- 5 ay
Simdi okudum anladim fena bogucu bir yasam. Stresini atmak icin sosyal medyada cocuk yetistirmeye yonelik icerik üretmeye veya ne bileyim az biraz kendi hobilerini bulmaya çalış
- 5 ay
Neden akşamları yazoyorsun
5 ayBabaları nerede?
00 Yorumla3. Bebeği yaparak kurtulabilirsin
00 YorumlaEsin yardımcı olmuyormu
00 Yorumla
5 ayYapmadan önce düşünseydin
00 Yorumla
5 ayBunlar en iyi günün. Büyüdükçe sorunları buyuyecek
00 Yorumla
5 ayAllah büyük dua et dik dur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayAbla yaparken aklın nerdeydi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayAllah kolaylık versin ❤
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayNeden bu kadar arka akaya cocuk yaptin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayBenim biri 14 aylık diğeri 1 aylık
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > İki küçük bebeğim var, çok yoruldum ve yalnız hissediyorum. Bu durumdan nasıl çıkılır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler