Bebegimin ilk doğum gününü aile bireylerinin unutması sizce bilinçli mi, ben mi abartıyorum 😒?

Arkadaşlar ilk bebegim ve ilk yaşına girdi. Sorsanız babaannesi halası sözde çok sever vs vs. 3 yıllık evliyim hep sorun yaşadım hepsiyle oyuzden mesafeli kaldım. Hamileligimde hiç yoktular bile, görümceyle kustum aylar boyu sonra görusuldufunde resmen kin öfke kustu sesini yükseltti neyse konusuldu ama ben karar verdim hiç bi zaman bellli bu mesafeyi asmicagima dair.

Sonra bebek doğdu neyse bi bakıyorum cooook yakinmisiz gibi davraniyolar ben biraz mesafeli durmasam sürekli karisicaklardi neyse bende elden geldiğinde aradım sordum okadar sonra bo bakıyorum komple soğuklar. 3 yıldır böyle git gelleriyle dengemle oynuyorlar.

bebegim 1 yaşına girdi ve kv elbette unuttu. Kendi kızının cocuklarininiini unutmaz bile. Yatında kv nin sahte doğum günü. 2 yıl boty hediye aldim geri hiç bisey almadı. Benim doğum günlerimi esiminkini falan kutlamazlar ama eltimin ya da kendilerinin olunca toplanirlar :) görumxede bildiği halde bebegimin doğum gününü kutlamadı.

böyke insanlar okadar sinir bozucuki.
Aynı şekilde gicik nasıl okunur?

Bebegimin ilk doğum gününü aile bireylerinin unutması sizce bilinçli mi, ben mi abartıyorum 😒?