Sizce istismar mı?

Yıllardır aklıma takılan bir soruyu sormak istiyorum. Kuzenim benden epeyce büyük ben 5 yaşındayken o 30dan büyüktü. Ben 5-12 yaşına kadar sık sık bize gelirdi. Bende evin tek çocuğuydum. Her geldiğinde eve gelir gelmez bana hemen sarılır zorla kucağına oturturdu. Bende sessiz ve utangaç bir çocuktum, ayrıca hangi çocuk misafirin kucağına gidene kadar 4 saat oturur ve hiç kalkmaz ki? Her geldiğinde böyleydi ve beni sıkıca sarar öperdi. Utançtan yanaklarım kızarır bunalır sıkılırdım ama ses çıkaramazdım. Kalkmak istediğimde sıkıca tutardı bırakmazdı tuvalete gideceğim diye yalan söylerdim wcde beklerdim. Wcden çıkınca diğer odaya kaçmaya çalışırdım, ama neredesin gel diye beni koşar kucağına alır yien saatlerde hareketsiz otururdum. Anneme kalkmak istediğini söyleyince aa ayıp bak seni X abin ne kadar seviyor kucağında tutuyor hep derdi. O gittiğinde anneme onun kucağına artık oturmak istemediğini söylediğimde annem şımarıklık yaptığımı sadece beni sevdiğini ve ona da asla bir şey demememi söylerdi. Bende her geldiğinde kucağına mecbur otururdum hemde saatlerce su bile içemezdim. 12 yaşına gelince artık bana dedi ki oo artık gelmiyorsun sarılmıyorsun bile bende hayır istemiyorum büyüdüm artık dedim bağırdım. O gün son oldu. Bu istismar mıydı bilemiyorum. Annemin toksik pozitifliği benim dengemi yıllarca bozdu

Sizce istismar mı?