Sizce bunlar taciz mi?

Arkadaşlar ben 20 yaşındayım boyum kısa minyonum yüzüm bebeksi bir yüz bu yüzden yaşımı hiç göstermem 14-15 yaşında sanarlar beni nereye gidersem gideyim bi çocuk muamelesi görürüm insanlar beni çocuk gibi sever gibi sever ay ne tatlısın vs. kadın olsun erkek olsun bazen yaşımı bilseler dahi ayy ne kadar tatlısın minnoş minik serçe gibi lakaplar takıp iltifat ederler üstelik bu kişiler yabancı doktora giderim kız seni yerim ne tatlısın sen bunu diyen erkek doktor yaşı 50-55 staj yapicam mesela evrak imzalatıcam adam dedi ki senin stajın iptal oldu aramadılar mı seni dedi niye iptal oldu dedim çünkü çok tatlısın dedi sonra oradaki personel arkadaşları da güldü falan sonra adam ağzım sulandı ya dedi ama ciddi bi şekilde dedi hani ortaya attı lafı bende dikkate almadım yanındaki personel arkadaşı da aç karnına görünce ondan falan tarzında birileri söyledi tam duyamadım çünkü adamı yaşı bi 30-35 var nereye gidersem gideyim hep bu tarz muamale görüyorumutanmasalar mıncıra mıncıra sevecekler beni
Sizce bunlar taciz mi?