Amca teyze dayı olarakta arkadaş gibi mi görünmek istersiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
8 ay
Ben bu görüşe çok katılmayan biriyim. Neden mi çünkü çocuklar kendilerine arkadaşı her şekilde bulur , anne baba olmak en doğrusu..
Çocuklarını büyütürken benimle her şeyi konuşup soracak kadar öz güvenli , ama saygısını kaybettirmeyecek kadar da evlat olmasını sağlamaya çalışırdım.
Babaları ile olan bağını bilip sevdikleri için saygı duyan ve nasıl davranacağını bilen kişiler olarak büyütmek çok önemli.
Arkadaş olmak kavramı , onların başlarına gelebilecek en küçük olayda bile gelip sizinle korkmadan konuşmalarını sağlaycak yönde olmalı.
Birer birey yetiştirdiğini unutmamalı ANNE ve BABALAR,
ve ilk eğitimin Aileden geçtiğini.
Çocuklar sözleri ile yol gösteren değil, davranışları ille Örnek olan İDOLLERE ihtiyaç duyarlar..01 Yorumla
Soran8 ayHaklısın ama aileler çok yoğunlar çocuklara ayıracak zaman yok
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)8 ayArkadaş gibi olurum yeri geldiği zaman ebeveynlik yaparım bazı arkadaşlarımın aileleri çocuklarıyla arkadaş gibiler arkadaşlarımın aileleri ergenlik çağındayken sevgililerinden zararlı alışkanlıklardan hep haberdardılar kızmıyorlar izin vermemezlik yapmıyorlardı ki bencede doğrusu bu izin vermezsen gizli yapar çocuklarının durumlarından haberdar olamazlar benim arkadaş gibi olan bir ailem olmadı hep baskı altında hata yaptığımda eleştiri bağırış çağırışla büyüdüm psikolojik sorunlarımı paylaştığımda buda dert mi diyerek küçümsendim bu yaşıma geldim hâlâ herşeyi içime atıyorum kendi istediklerimi yapamıyorum
01 Yorumla
Soran8 ayGüzel bir eş nasip olursa umarım içinde kalanları dibine kadar yapabiledeğin
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 481 cevap paylaştı.
8 ayHayır ben annesi olurum ve o sınırımı belirlerim. Evet benimle her şeyini paylaşabilir, güvenli alanı olurum ama kankası değilim karşısında bir annesinin olduğunu hissetmeli. Yeğenlerimle arkadaş olabilirim çünkü onlarla ilgili hiçbir sorumluluğum yok, gezer eğlendirir görüştükçe istediklerini alırım o rahatlığı tanırım şımartırım
02 Yorumla
Soran8 ayOğlun kızınla da gez eğlen özellikle ergenlik dönemşndr
- 8 ay
Doğurayım da bakarız
8 ayKızım ve oğluma davranışlarım arasında elbette farklar olacak yetiştirme tarzlarıyla ilgili ancak zaten şu an bile çocuklarla gayet iyi anlaşıyorum yeğenlerimin ailelerinden çok benimle iyi anlaşıyorlar.
01 Yorumla
Soran8 ayKız erlek ne farklar olacak
Yapay Zeka Cevapladı
Çocuklarımla her zaman arkadaş gibi olmaya özen gösteriyorum ama bir yandan da anne rolümü bırakmıyorum. Gerçekten arkadaş gibi samimi bir iletişim kurmak çok önemli, çünkü böylece onlara güvenli bir alan sağlıyorsun. Ama tabii ki sınırları da unutmamak lazım. Anneler bazen dev ekran televizyon gibi net olmalı ki, kural ve disiplini de gösterebilelim! 😊
Annelik bazen denge işi, ip cambazı olmak gibi! 🎭10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
47Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 552 cevap paylaştı.
8 ayÖyleyim aynı zamanda da korkarlar benden hem arkadaşlık var hem disiplin ✔️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayBebeğim var 1 yaş arkadaş gibi olucam eşim i bilemem ama her derdini anlatacağı birisi olucam herşeyini de bilicem bu dünya çok kötü arkadaş ortamini ailelerini bilmem lazım o küçük olur cahil olur göremez oğlum un peşindeyim devir kötü devir gezsin tozsun eğlensin okusun calişsin yanındayım ama çevresini bilmem lazım insanlar tehlikekli
13 Yorumla
Soran8 ayBakımlı bir anne ol da seni taksın koluna götürsün ortamlara :)
Cevap sahibi8 ayHerzaman makyajliydim evde bile son derece saçıma makyajima önem veririm
Soran8 ayFiziğine kilona ve giyimine de dikkat edersen. Anne bu gece seni kaçırayım der muhtemelen diskoya :)
Yeri gelir arkadaş olurum yeri gelir anne-baba. Her şeyin bir sınırı olduğunu düşünüyorum. Sürekli arkadaş gibi davranırsan bu sefer sana karşı nasıl konusacağını bilmez en önemlisi saygısı kalmaz.
01 Yorumla
Soran8 aySen işini bilirsin
Çocuklarınla sınır Çizgin belli olduğu müddetce kâh arkadaş gibi kâh abi kardeş gibi anne baba gibi davranabilirsin ama sınırlar belli olduğu müddetce
38 Yorumla
Soran8 ayKızınla mesela naısl sıırların
Soran8 ayBu çok iyi harika bir durum. Eğlenebilmeniz çok hoş. Ama çok kol kola girme kısmetini kapatma 😀
Soran8 ayGiyimine karışır mısn kısa uzun dar bol
Soran8 ayTatilde bence biraz esneyin
- 8 ay
Bak buna esnemek denmez ben normal şartlarda deniz sevmiyorum çünkü kadınların orada et pazarı gibi sudan çıkmış hallerini görmek benim çok hoşuma gitmiyor çünkü benim için kadın dediğin değerli bir varlık kıymetli o yüzden kasapta asılmış et gibi kendini şezlonga yatırmak bana çok cazip gelmiyor
Çocuk & Ebeveyn konusunda 488 cevap paylaştı. Çocuk derdim yok ki ancak çocuk doğuranların çocuklarına yanıt olarak siz siz olun ebeveyninizin yaptığı duruma düşmeyin. Biz insanız hayvan grubundaki alem sınıfı değil. Üremek hayvanlara mahsustur
12 Yorumla- 8 ay
Duyduğum en mantıklı cevap
8 aybiz öyleyiz ve buradaki baba ve baba adaylarına önerim AÇEV'in alt kuruluşu vardır.
BADEP (baba destek eğitim programı) buna mutlaka katılsınlar...
04 Yorumla
Soran8 ayÇocuklar kaç yaşı ki s
- 8 ay
12 ve 17
Soran8 ayKoz erkek
- 8 ay
erkek ama neden sorduğunu anlayamadım , açarmısın biraz sebebini
8 ayOlduğunda daha çocuğum yok ama çocukça davranmam, bilinçli ve mantıklı davranırım, benden ne alırsa cocuğum öyke yetişicek sonuçta, hıı oyun zamanında çocuklaşır onun yaşına gerilerim 😄
07 Yorumla
Soran8 ayKızınla gece kulübüne eğlenmeye gider misn
- 8 ay
Sadece gece kulübümü her yere giderim
Soran8 ayEn minisinden bir kombinle ama
- 8 ay
Mini olmaz, benim kızım cumhuriyet kadını olacak, Mustafa Kemal Atatürk ün öğretisi nedir, kalam etek, diz altı, onun yukarısı ahlaksızlığa giriyor ki benim olacak olan kızım mini etek giyilmemesini öğrenmiş olacak.
Soran8 aySenden gizli giyer
- 8 ay
Benim kuzum benden gizli işler yapmaz
Soran8 ayYapar babası
Evet. Herkesi olduğu gibi kabul eder, onu üzmeyecek şekilde onun yaşına uygun bir dille konuşur anlaşırım. Empati yaparak konuşup doğru örtmek olmaya gayret ederim.
05 Yorumla
Soran8 ayKaç çocuğun var yaşları kaç
Soran8 ayÇok güzel en tecrübeli sizsiniz. İkisi de erkek mi
Soran8 ayMuhafazakar aile misiniz
8 ayHayır hiyerarşi de saygıyı gözetmeleri lazım, bununla beraber her derdini sıkıntısını paylaşabilir düşünce de olmaları lazım... Dayı amca olarak bir yere kadar direk anne babanın bunu yapması lazım
04 Yorumla
Soran8 ayGiyimde vs sınır uykular mısh
- 8 ay
Çok absürt şeylerde bir sınır vardır. Haricinde saygı duymayı yine bilmeliyim. Buna rağmen bir durum var ise bununda sonuçlarının ve oluşumlarının farkındalığını göstermek bir baba olarak boynumun borcudur. Şahsi görüş olarak çıplaklığa karşı biriyim. En az saygı kadar edep ve adabı önemserim.
Soran8 ayÇıplaklık ne yani sınırlar nedir
- 8 ay
Vücudunun herhangi bir yerini açık tutmak, tabi bu günümüz de o kadar ilerledi ki artık boyutu nedir diye soruluyor kaldı ki çıplaklık deniyor. Birde bedeninin farkedilmesini sağlamak için dar giymek var tabi bu da sevmediğim şeylere dahildir.
8 ayEvet onunla en doğru iletişimi biyle kurabilirim bana yakın olması için gerekiyorsa arkadasi olurum sırlarını güvensin diye sessiz kalırım şiddetle bir yere varilmiyor
07 Yorumla
Soran8 ayKız erlek farkeder mi
- 8 ay
Hayır
Soran8 ayÇok samimi yapar bu sizi bence. birlikte alkol sigara içer misin
- 8 ay
Benim yanımda ne istiyorsa yapsin içecekse içsin bir şerefsizin yanında içip oyuncak olacağına yanımda ne istiyorsa yapsın daha iyi
Soran8 ayOh harika fikir. Oğlan olursa takarsın peşine gezdirirsin
- 8 ay
Aynen
Soran8 ayKendine bak gören ablası sansın
Çocukların zaten kendi yaşlarına uygun arkadaşları var. Bize arkadaş olarak değil, baba, dayı, teyze, hala olarak ihtiyaçları var.
Herkesin yeri ayrı.
05 Yorumla
Soran8 aySen çocuklarla eğlenceye gitmez misin
Soran8 ayTamma dayısıyla dans edip kadeh tokuşturup eğlenmek en güzeli değlil mi 😀
Soran8 ayAhaha bir kaç seneye
8 ayYargılamak gibi olmasın yanlış anlaşılmak istemem Doğu Zihniyetine sahip ve Muhafazakar bir aile çocuğu iseniz hayatınız bir zindan gibidir. Ailen kısıtlamıyordur amma ve lakin dinleme, dinleyipte anlamama, büyüğün yanında, başkasının çocuğunun yanında bir kamyon laf edebilir herşeyi yazmak gibi olmasın ama maalesef böyledir bu arada Bende Güneydoğuluyum.
10 Yorumla
8 ayHayır annesi gibi davranırım öbür türlü saygı çevresinden çıkar çocuklar her zaman çocuğa karşı bı agırlık olmalı
20 Yorumla
8 ayHer türlü çocukla arkadaş olmak gerek ki sana rahatça anlatabilsin her şeyini ama bir yerde de anne baba otoritesinin farkında olmalı
01 Yorumla
Soran8 ayGiyimde kurallarınız var mı
8 ayBence arkadaş olunmaz arkadaşı olur zaten anne baba teyze hala sınır içerisinde saygı sevgiyi vermeli diye düşünüyorum
01 Yorumla
Soran8 ayAile mıhafakar mı
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 745 cevap paylaştı.
8 aytam değil. tatlı sert. bazen çok merhametli bazen çok sert :))) kuralcı. ama yıkılmaz kurallar değil. tartışabilirim. ikna edilebilirim :)))
02 Yorumla
Soran8 ayÇocuklar kaç yaşında ki giyimlerine karışıyor mısn
- 8 ay
Tavsiyede bulunurum. Şu ana kadar karışmadım. 14- 16 yaş iki erkek
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 393 cevap paylaştı.
8 ayOnun bir sınırı vardır arkadaş gibi olursun ama o arkadaş kendi arkadaşları gibi olmaz o zaman o işin dozu kaçar hic iyi olmaz
02 Yorumla
Soran8 ayGece kulübüne mesrla gider misin kızınla olsaydı
- 8 ay
Kendim gitmiyorken kızımla kalkip gitmem öyle erkek ayaklari olamaz ben soyunacam kendimi gösterecem diyemez haa tabiki her konuda ona destek olacam ona diller ogretecem yurtdisina gönderirim beraber gideriz tabiki de gezecek görecek ama klub gibi yanlış yerlerde olmayacak kendini gelistirecek kendine bie sürü kapilar acacak ona normal düzgün olan neyse gösterecem yapmasını saglayacam oyle onun bunun pesinde kosup altina yatip bir elinde sigara bir elinde alkol agzinda g. otunde penis olmayacak ben kizimi öyle yetistirmeyecem düzgün yetistirecem ona islami dini ögretecem
Çocukla çocuk olunmalı, onun yaşına inilebilmeli ki onu daha iyi anlayasın. Onu eğlendirebilmek ve kaliteli zaman geçirmek için şart.
023 Yorumla
Soran8 ay18-20 yaşlarında peki
Soran8 ayMesela mekana eğlenceye gitmek istiyor eşlik edermiydşn
Soran8 ayBence de. Giyimine karışır mısn peki. Kısa dekolte giymek isterse giderken senle kulübe eğlenceye
Soran8 ayAşırı kimine göre diz hizası
Soran8 ayBu naısl mesrla hadi kalk baba gidiyoruz eğlenmeye dese
Soran8 aySüper baba ya hemen ayak uyduruyotusn
Soran8 aySende genç kalırsan sizi gören sevgili sanabilir
Soran8 ayKendine bakarsan kalırsın tabi
Soran8 ayKızından cilt kremleri aşır bol bol
Soran8 ayKızınla yan yana hazırlandığınızı düşündüm şu an gece kulübü için 😀
Soran8 ayKenan sizi görünce bir şok geçirir 😀
Soran8 ayŞok şok olsun
8 ayBence olunmamalı. Belirli bir düzeyde güven ve samimiyet iyi ama karşılıklı saygı ve sevginin devam etmesi için unutulmaması gereken şeyler var
00 Yorumla
8 ayEn yakın arkadaşımdır kendisi sanırım bende onun evde annesi kıskanır kızımla beni
01 Yorumla
Soran8 ayKoskanılacak bir yakınlığa hayran olmamak elde değil. Yaşı kaç ki
8 ayDaha çok annesi gibi olmayı tercih ederim. İleride saygı duyması açısından.
01 Yorumla
Soran8 ayOrtamlara girmez misn
8 ayBence en rahatı hiç çocuğu olmaması bir insanın ve bütün çocukların arkadaşı olmak 😃
03 Yorumla
Soran8 ayÇocuğun en güzel zamanı yapılışı 😀
- 8 ay
Haklısın bedelini de ömür boyu ödetir sdfsdfsdf 😂😂
Soran8 ayKondomu kim icat ettiyse teşekkürler 😀
Arkadaş gibi olmak isterim yoksa onların benden gizli bir hayatı olur
011 Yorumla
Soran8 ayGiyimde vs karışır mısn
Soran8 ayBelli bir yaşa kadar ne demek
Soran8 ayMini dekolte giyebilir mi
Soran8 ayGiydiğin en iddialı kombin neydi
Soran8 ayKızın peki
Soran8 ayİçinde kalan önemli 3 şey neydi
Öyle elbette ama sınırlarım da keskindir, çok taviz vermeye gerek yok.
01 Yorumla
Soran8 aySınırların nedir
Arkadaş kıvamında olmak pedagojik olarak doğru değil. Bir anne olarak rehber olabilmeyi ve anne çocuk bağını kurabilmiş olmayı isterim
00 Yorumla
8 ay7 yaşına dek oyun oyna. 14 yaşına dek arkadaşlık et. 14 yaşından sonra fikir danış
02 Yorumla
Soran8 ay17-18 den sonra da arladsş ol
- 8 ay
Daha erken
8 ayEn yakın arkadaşıydım bir zamanlar şimdi ne arar ne sorar😒
02 Yorumla
Soran8 ayKız erkek
- 8 ay
Erkek
8 ayYeğenlerim var arkadaş gibiyiz. Kendi çocuğum gibiler zaten.En sevilen teyze ünvanı bende.🧩
01 Yorumla
Soran8 ayÜnvanı korumak için çok çalışman lazım ama 😍
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,4b cevap paylaştı.
8 ayBenim babam bana arkadaş gibiydi Ben de oğluma arkadaş gibi olmaya çalışıyorum
02 Yorumla- 8 ay
Benim babam da ikide bir bağırıp çağırıyor
Soran8 ayKaç yaşında
Gizli Üye(45 üstü)8 ayAnne babanın işi daha zor
Hem arkadaş olmalı
Hemde onun ebeveyni olduğunu unutmamasını sağlamalı
Yoksa bu devirde sağlıklı birey yetiştirmek zor zanaat06 Yorumla
Soran8 ayVar mı
Cevap sahibi8 ayVar
Soran8 ayKız erkek yaşları kaç acaba
Cevap sahibi8 ayOnları söylememem doğal olarak
Soran8 ayNeden ki
Cevap sahibi8 ayBunu söylemenin bana ne yararı var ya da sana
Seni tanımıyorum ne amaçla sorduğunu da bilmiyorum vs vs
O yüzden gerek duymadım
Evet ona ne kadar yakın olursam o kadar iyi korurum faydam olur diye düşünüyorum
07 Yorumla
Soran8 ayGiyimine karışır mısın yanındayken
Soran8 ayBu naısl mesrla kıızın için açık kapalı gece kulübü için
Soran8 ayEşlik edip dans eder misijn onunla böyle kombinle
8 ayArada ciddiyet olmalı biraz ama tabii arkadaş gibi olunmalı
05 Yorumla
Soran8 ayGiyimine karışır mısn mesrla
- 8 ay
Absürt olmadığı sürece karışmam tabi
Soran8 ayAbsürt ne ki
- 8 ay
Çok açık giysiler falan
- 8 ay
Anla işte yavrum 😂😅
8 ayÇocuğum yok ama hepsiyle arkadaş gibi olurum 15 yaşına kadar
02 Yorumla
Soran8 ay15 ten sonra noluyo
Üreyen birinin teyze dayı olmama şansı olmadığına göre, üremiyoruz
02 Yorumla
Soran8 ayNiye ki
Annelik babalık yapabilmek en önemlisi, sonra arkadaş lazımsa bulunur zaten
11 Yorumla- 8 ay
8 ayEşimle çocuk
Çocuklarla arkadaş
Anne babamla filozof 😅00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayBenim anam babam bana arkadaş oldular hep. Bende tabi ki arkadaş gibi olucam ama bana saygılarını bozmayacak seviyede. Anneleri olduğumu unutturmayacak şekilde.
013 Yorumla
Cevap sahibi8 ayNeye yok be
Cevap sahibi8 ayHayır yok, buyur 🙂
Cevap sahibi8 ay🙂 )
Cevap sahibi8 ayAnlata bilirsin
Cevap sahibi8 ayKutuyu açtım 🙂
Cevap sahibi8 ayNeye dalga geçtim ki özelden anlatmak istemediniz mi? Ben mi yanlış anladım. Zaten ordan yazdınız? Bir şey anlatmadan sağlıklı cevap beklemen çok komik
Anne baba kesinlikle arkadaş olmamalı.. Yoksa saygı ortadan kalkar size arkadası gibi davranır
08 Yorumla- 8 ay
Siz çocuğunuza emir verir misiniz?
Gizli Üye(18-24)8 ayGenelde öyleyim ya yeğenlerim var, onlarla arkadaş gibiyim
026 Yorumla
Soran8 ayYaşlarınız kaç ki
Cevap sahibi8 ayYakın sayılır, ben 18, onlar 8-16 arası
Soran8 ayGiyimde kuralların var mı
Cevap sahibi8 ayYani rahat biriyim. Neden
Soran8 ayRahat derken dekolte sorun olur mu
Cevap sahibi8 ayYok sorun olmaz. Hava iyiyse mini giyerim zaten
Soran8 ayOnlar da seni örnek alırlar
Cevap sahibi8 ayOlabilir de erkek çoğu
Soran8 ay16 yaşındakini tak koluna gezdir mekan mekan
Cevap sahibi8 ayAlmazlar ki
Soran8 aySeneye alırlar çok mu küçük gösteiryor
Cevap sahibi8 ayEvet görünümü küçük
Soran8 ayYakışıklı bir genç olur bir kaç yıla ne dersin
Cevap sahibi8 ayOlabilir evet
Soran8 ayMini giydiğinde kavalyen olur mekanda
Cevap sahibi8 ayOlabilir aynen
Soran8 ayOna ve kendine nasıl bir kombin seçerdin
Cevap sahibi8 ayBen kesin mini etek ve crop giyerdim. Onu bilemem
Soran8 ayİç çamaşırı tercihin nasıl olurdu peki. Ben üst giymez alta boxer olabilirdi çok kısa olursa etek
Cevap sahibi8 ayNormal giyerim ya, üst zaten çok giymem
Soran8 ayİzi sevmiyorum ben altta
Cevap sahibi8 ayBen de
Soran8 ayYe boxer ya da tanga yanş
Cevap sahibi8 ayEvet, ben tanga giyerim
Soran8 ayÇok özele gittik özelden konuşalım
Cevap sahibi8 ayOlur, çıktım gizliden
8 ayarkadaş gibi olurum heralde
11 Yorumla
Soran8 ayDisko bara gider misn
8 ay7 tane yeğenim var hepsiyle arkadaş gibiyim amcalık dayılık vasfını çok ön pilanda tutmuyorum
011 Yorumla
Soran8 ayKaç yaşında yeğenler
- 8 ay
En ufağı 7 en büyüğü 18
Soran8 ay18 yaşında olan ergenle aranız naısl :)
- 8 ay
Arkadaş gibiyiz iki tane var 18 yaşında ikisiylede kanka gibiyiz
Soran8 ayErkekse ikisi de halısahaya çağırırlar
- 8 ay
Her hafta
Soran8 ayKız olsaydı daha mı iiyi olurdu sence
- 8 ay
Kız bir tane var ama çirkef sıpa
Soran8 ay18-20 yaşında gör sen onu
- 8 ay
Neden
Soran8 ayGençler çok hızlı
8 ayEbeveyn gibi olmalı arkadaş olunmaz çocukla
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 712 cevap paylaştı.
m 8 ayOlurdum kesinlikle
01 Yorumla
Soran8 ayKızın olsaydı 18-20 yaşında ne aktiviteler yaparsınz. Giyimine karışır mıydj
8 ayEveet :))) kızımla çok farklıyız
013 Yorumla
Soran8 ayKaç yaşında kızınız
- 8 ay
6 ya yaklaştı
Soran8 ayİleree naısl olcak acaba 17-18
- 8 ay
Zor bence :) şimdiden kendi tercihleri, düşünceleri, yorumları var. ağzım açık bakıyorum.
Ve şu durumdayız, benle vakit geçirmeye can atıyo, annesi, ikimize birden kızıyo :))
Soran8 ayAnnesini bırakıp ikiniz tatile çıkın madem 18-20 yaşlarında 😀
- 8 ay
:) zaten diyorum bazen, kızım baban 55 60 a gelir, erkek arkafaşından çok benle gez önce diye :)
Soran8 aySıkma ama giyimde falan
- 8 ay
Çok baskılama yok bende, biraz relaxımdır, ama, bişeyler anlatıım tabi, giyimle değil, karalterle ilgi çekmesi gerektiğini. İlle engelleyemyeceğim şeyler olacaktır. Ama, kişisel bütünlüğü oturmuş, aileden alması gerekeni almışbi birey, umarım zayıf noktalara çok sahip olmaz
Soran8 aySen relax ol her zaman. Hevesini alsın istediğini giysin en abartı şeyleri bile ama sizin olduğunuz ortamda. Zaten anlayacaktır bişey ifade etmediğini. Eşinde öyle tabi
- 8 ay
Tutup en uç sınıra da hee demeyiz de, o bi çok yönden şanslı, anne baba köd böd değil ve hayatı renkli yaşamayı seven insanlarız
Soran8 ayYahu ne giyecek ki en fazla mini elbise üstüne de göğüs dekoltesi olur. Zaten Türklerde meme neredeyse kimsede yok 😀 eşine benzer büyük ihtimalle
- 8 ay
Eşimde var :)
Soran8 ayVarsa yapabilir dekolte cesurca dosta düşmana karşı 😀😀
evet oyle olmak istiyorum
01 Yorumla
Soran8 ayGiyime dikkat eder misin
Evet. En yakın kankası olurum hatta.
03 Yorumla
Soran8 ayKız erkek farkeder mi
Soran8 ayErkek olursa gece kulübüne birlikte gidin
Bazen cirkef tarafımı ortaya çıkarıyorum.
01 Yorumla
Soran8 ayYapma
8 ayYerine göre olurum evet
01 Yorumla
Soran8 ayDisko bara gider mşsn
Yeri gelir arkadaş yeri gelir anne
01 Yorumla
Soran8 ayOğlunla kızınla disko bara gidilir mi
Çocuk & Ebeveyn konusunda 385 cevap paylaştı. Olmam anneyim ben yerini bilmeli herkes
00 YorumlaEvet öyle olması lazım
00 Yorumla
8 ayHayır istemem saygı önemli
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 520 cevap paylaştı. Çocuğumuz olduğunda bakarız
00 Yorumla
8 ayÖyle olmalı planlıyorum ama dozu abartmamak lazım
00 Yorumla
8 ayBelli bir yaşa kadar evet
00 YorumlaArkadaş gibi olunabilir iyi yetiştirmek lazım
00 Yorumla
8 ayOlurum peki sen sutyenli foton atarmisin
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 348 cevap paylaştı.
8 ayarkadaş gibi olmayı tercih ederimm
00 Yorumla
8 ayTabii ki oluyorum
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayGörünmeyi daha geçti o
11 Yorumla
Soran8 ayKim nerden grçti
- Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı