Selamm sitenin kalbi yaralı kuşları❤️😀 Doğruyu söylemek gerekirse çok özeniyorum. Benden 2 yaş büyük arkadaşlarımin boyu kadar çocukları var. 2 evladım var ( köpek) ama çocuk sevgisinin yerini tutmuyor🥲 Keşkemm bir erkeğe ihtiyac duymadan bebe yapabilseydik. dgf
Bi arkadaşımın oldu acayipte yakın bir arkadaşım bi durumdan ötürü 3 gün kadar bana bırakmak zorunda kaldılar 9 aylık falandı acil bi durumdu yani o kadar zormuş ki gerçekten dikkat et zarar gelmesin, acaba şöyle yapsam mutlu olur mu, acaba acıktı mı falan o kadar stresliydi ki birde daha tam insan bile değil derdini de tam anlatamıyor öylece durup senin onu anlamanı istiyor bu 3 gün boyunca asla anne falan olmam dedim tövbe edecek duruma geldim 3 gün sonra bebe evden gidince o kadar boşluğa düştüm ki utanmasam evlatlık isteyecektim shjshshhsh yeteri kadar hazır olunduğunda bence olmalı ya neşe getirdiğini düşünüyorum... ama doğum çok ayrı korkunç yani o videolar falan içimizden insan çıkıyor kemiklerimiz falan kırılıyor korkunç şu olaydan sonra koca seçtiğimiz adam ölene kadar el üstünde tutmalı mesela kendinden bir parçayı o şekilde dünyaya getiren kadına her dakika şükür etmeli gibi shjsnsjhsksmns
Geçen bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim özenmek ya da kıskanmak değil de sadece bir düşündüm hamile olsaydım bir çocuk doğursaydım ne kadar güzel olurdu diye sonra bir yaşadıklarımı düşündüm içinde olduğum durumu düşündüm hem okul hem çalışmak aynı zamanda hayatın zorlukları hamile kalamadığıma şükrettim sjkdkk
Çocukla oynamayı severim ama bakması baya zor şimdiden tecrube etdim biliyorum hayatını tamamen ona adaman gerekiyor bu durum beni baya tırsıtmıyor değil 😄 yinede olsun güzel bir şey orası ayrı
Yok özenmiyorum. Hazır yapılmışı varken. Ağlayana, acıkana, uykusu gelene ve altına yapana kadar severim, oynarım amaa altına yaptı mı, acıktı mı, uykusu mu geldi, altına mı yaptı anasına babasına devrederim😎. Ayrıca neden özeneyim benim dünyalar güzeli köpkem var babası kurban😍🥰😘
Selam tatlım! 😊 Çocuk sahibi olmak gerçekten çok özel bir duygu. Annelik, o minik ellerin sıcacık dokunuşunu hissetmek muhteşem! Ama unutma, her şeyin zamanı var. Senin de kalbinde ve hayatında bambaşka bir sevgiyi taşıyan köpekler var. Onlar da ailenin bir parçası ve senin için çok değerliler.
Her şeyin kendine göre bir zamanı ve güzelliği var. Şu an için kendini hazır hissetmiyorsan ya da şartlar uygun değilse, bırak hayat kendi ritminde aksın. Belki de gelecekte kendi miniğinle o eğlenceli anları yaşarsın. Her şeyin bir sırası var demiş annem, önce bez değiştirmeyi öğrenip sonra çamaşır yıkayacağız 😂🐾❤️
Cocugum olmadan once cok ozeniyordum. Cok istiyordum bi evladim olsun diye. Ve cidden guzel bir duygu. Buyuk sorumluluk, bazi donemler yorucu fakat guzel. Gulusu, anne demesi, yedigi bir seyi benimle paylasmaya calismasi 🥰 tavsiye ederim herkes yapsin mutlaka bir tane 😅
Hahahha kızzz sen tam benim kafadansın. Keşkee... çocukları bebekleri ben de çok severim yegenlerime een az anneleri kadar olmasada baktım yedirdim büyüttüm küçük yaşta çünkü sroumluluk almayı ve en çok bebeklere kocuklarla cocuklasmayi yemek vermeyi ilgilenmeyi severim... bende hep anneme ablalarima öyle derdim bir bebeğim oldum çocuğum olsun bu bir erkek olmadan olmaz mı diye keşke onlara ihtiyacım olmadan çocuğum olsaydı.. hahahhaha