AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
Serbest yetiştirmek ayrı saygıyı sevgiyi doğruyu yanlışı aşılamak ayrı. Bu zorbalığa giriyor ve şikayet edildiğinde başka okula nakli bile yapılıyor.
ben de şımarık yetiştim, birine şiddet gösterirken ilk hedefim o veli gibiler. denk gelse anasına kavuştururum
Kafayı yemiş. Yaşlandığında serbest yetiştirdiği oğlundan azar yerken (hatta belki dayak bile yer) aklı başına gelecek ama geç olacak
Çok zor bir şey ve akran zorbalığı suç. İlgili konuda darp raporu alarak okuç hakkında ve veli hakkında şikayette bulunabilirsiniz
Ben olsam o çocuğu döverdim sonra o ebeveyne ailem beni serbest yetiştirdi derdim
Çok sinirleniyorum böyle boş ebeveynlere hatta ebeveyn bile denmez
Diyor ki benim oğlum her boku yer ama kimse karışamaz demek istemiş
bir bakalım benide serbest mi yetiştirmişler diye sormak lazım
Çocuğun ağzına edip ailesene de "ailem beni serbest yetiştirdi" derim.
Serbest yetiştirilen çocuklara özel okul yapılsın kimse kimseden şikayetçi olmasın.
Biri benim kızımın kafasını boyle masaya vurcak ve ben oylesine durucam oyle mi? Duran namerttir.
Aw 3. Sınıfa giden çocuk şiddet uyguluyor serbest derken köpek kulübesinde mi yetiştiriyo anlamadım
Yapacak sey belli o cocugu doveceksin e benide boyle yetistrdiler diyeceksin.
bizde serbest yetiştiriyoruzda bokunu çıkarmamak lazımmm
Allah'ım gösterme yarabbim ben böyle insanlar yüzünden ceza almak istemiyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Geleceğin psikopat çocuğunu yetiştiriyor, serbest yetiştirmek demiş 🤦♀️.
Ben o kızın annesi olsam o adama mesaj atmak yerine o çocuğa aynısını yapardım 😂
Muhtemelen babasının öğrettiği birşeyi yapmış. Çocuklar ebeveynin aynısıdır. Hiç Şaşmaz
Erkek kıza vurar mi ya bı kere, böyle mi yetiştirecek cocugu
Allah sonumuzu hayır etsin. Çok saygısız insanlar var. Ne mahcubiyet ne bir problem çözme girişimi. Sonra şiddet oluyor işte. Ne karaktersizlik. Ne deyim bilemedim
Böyle diyen birinin çocuğuna zerre bir şey yapmam, gider adamı döverim.
ben olsam gıder ougun agzını burnunu kırardım benım kızıma kımse elını suremez sonra ocugun aılesı gelsın benım yanıma annem benı serbest yetıstırı cocugunuz bana bulasmasaydı ben ona bısey yapmazdım derdım
"Serbest" yetişenlerin yeri okul değil orman bir kaç yüz km uzaklıkta istediğiniz serbest hayatı doğal ortamınızda yaşayabilirsiniz diye cevaplamalıydı diye düşünüyorum.
Herkes anne baba olmasın diycem ama maalesefe bu ülkede bu iş artık çok zor.
çoçuğun eline ver tableti kendisi büyüsün
böyle anne-babaların ellerinden çocukları alınmalı
ayıp ya,
Bunları baba-oğul döveceksin.
Çok nadiren dayağın cennetten çıkmış bir nimet olduğuna inanırım.
Bu da şu an o anlardan biri.
Pardon ana-oğul dövmek lazım.
Baba, kızın babasıymış.
Benim babamda o Veli'nin lafına güvenip gelir beni döverdi awq milletin babasına bak
Ne b. k isterse yer ben arkasindayim dir dir etme isine gelirse diyor
Belli ki adamın haklı olarak canı sıkılmış. Kadına serbest serbest vursa rahatlardı. Kadın haketmiş.
Engellemiş bir de sonda. Bunlara denecek bir şey var da denmiyor
Sende gidip bu velinin başını yerlere vuracan o zaman anlar hatasını
Karıyı skip kenara atsınlar bence erkek çocuğun anası olucak karıyı
Çocuğuna güzel bir gelecek sunamayan, ben özgür görüşlüyüm diyip yaptığı çocuğun hiçbir şeyine karışmayan tipler lütfen çocuk yapmasın öyle bir zorunluluk yok.
Çocuğa değilde babasına sağlam bir dayak lazım gibi görünüyor bunlar sözden anlamaz
Ya sabır erkek çocuk diye yaptığını onaylayan tipler kim bilir kimlerin canını yakacak daha
O zaman o evladı öldüresiye dövmek de "serbest" olmalı
Cahillll Allah bildiği gibi yapsın böyle aileleri kıza gelince kisitla hayatı zindan et erkeğe gelince serbest büyüt ülkenin son durumu da bunun yüzünden
Bu tarz bir veletin normal yetiştirilmiş olması pek mümkün değil zaten...
Serbest yetismek ile terbiye ayri.
Bugun bunu yapan yarin neler yapar herkes anne baba olamiyor. Ve sonra haberlerde duyuyoruz
Cevaba istinaden evini basıp taş üstünde taş bırakmayıp babam da beni serbest yetiştirmiş diyebilirsin 🙆🏻♂️ yani yatırım tavsiyesi değildir
Bu velilerle her gün uğraşıyoruz okullarda. Okul dışında rahat birakmayanlari da var tabi ki. Yeni nesil çocuklar bu haldeyse en büyük sorumlu ailesidir
İki tarafta oğlum böyle değildir kızım böyle değildir diyor fark yok
Diyelim ki biri gerçekten mağdur ve mağdur eden diyorki böyle değildir, mağdur olanda diyor ki böyle değildir. Buradan ikisi de aynı olduğu mu çıkıyor saf mısın.. Buradan anlayamazsın fark olmadığını
@ztrmax kimin haklı haksız olduğunda değilim çünkü olayı bilmiyorum, kişilerin yorumlarından bilemem. İki yetiskininde tavrı tamamen aynı. çocukların ne yapacağı belli olmaz adı üstünde çocuk, oğlum böyle değildir, kızım böyle değildir demek çok saçma. Taraflar tam tersi olsa aynı şeyleri soyleyeceklerdi
Ben olsaydım annesine mesaj atmak yerine gider çocugun kemiklerini kırardım.
Şu zırtığı I bırakın ve polise şikayet edin darp raporu alıp ta lütfen polise gidin
Annesinide çok serbest yetiştirdiler demekki oe olduğuna göre
boş ver bu konuları çocuklarımız olunca düşünürüz
Sığırın oğlu sığır olur
Katran kaynatmakla olur mu şeker
Herkesin spermi kendine kutsal :s
O oğlunu da ebeveyninde kafasını sıraya sürterim
Bi b. ok yetiştirmemiş sin diyorum
Oğlunu ayrı anasını ayrı döverim
İkisini birden gömeceksin. İtin piciii it olur
Serbest gezen tavuk ların sonu nu bilirsiniz
Angut andaval diye düşünürüm.
Çocuğunun kafasını sıraya vururum