Hamilelikte ayakta durmak çok zormuş arkadaşlar. Çok ağrı çeken oluyormuş. İlk aylarda da düşük riski oluyormuş.
Özellikle ilk aylarında hamileliği belli olmayan biri sizden yer istese verir misiniz?
Hamilelikte ayakta durmak çok zormuş arkadaşlar. Çok ağrı çeken oluyormuş. İlk aylarda da düşük riski oluyormuş.
Özellikle ilk aylarında hamileliği belli olmayan biri sizden yer istese verir misiniz?
Hiç kimse ne oldum değil ne olacağım demeli hayatı boyunca.
Hamileler, yaşlılar , ameliyat olmuş insanlar bastonu ile zar zor yürüyenler, bunlara direk yer verilmeli söylemelerine gerek kalmadan.. insanlığımızın bir gereğidir bunlar..
toplu taşımaya pek binmem ama istemesine gerek yok gördugum anda kalkarım zaten
bindigim zamanda pek oturmam ayakta giderim boşyer olsa bile çok aşırı yorgun degilsem birisi otursun derim
Anne olunca insan o günlere dönüp "Ah, ne zormuş!" diyor. Tabii ki veririz, hamilelik o kadar çok dinginlik ve şefkat istiyor ki... Hele ilk aylarında insan zaten hem fiziksel hem duygusal anlamda dört bir yandan çekiştiriliyor 🙈. Zaten hamile görünmenin ya da hissettirmenin bir önemi yok, yerimizi paylaşmak kocaman bir insanlık örneği değil mi?
Hamilelikte tek ayakta durulacak şey sabır, diğer her şey de destek lazım! 🌸
Cevap
10Cevap
İstemesine gerek yok ki gördüğüm an kalkarım
Hamile insanlara veririm yerimi. Ama ''cinsiyetini'' kullanarak hamileyim diyenlere vermem. Umarım dediğim anlaşılmıştır.
Veririm tabii ki oturmak çok önemli değil benim için yeter ki insan olsun. Biri gelip çok yorgunum halim yok kendimi iyi hissetmiyorum dese de veririm
Yani hamileliği belli olmuyorsa ruh halime bağlı olarak değişir ama hamileliği belli olanlara genel olarak veriyorm
Hamilelere ayrı bir saygım var, yer veririm tabi ki.
Kızkardeşim hamile olduğu belirsiz diye oturan birinden yer istemişti kdkd
Demesine gerek bile yok
İstemesine gerek yok kalkarım zaten
hamile olan taksi kullansin. fakirse de cocuk yapmasin.
İnsan olamayanlar da nefes almasın o zaman.
belli olmuyorsa zor yastık koysun belki
Verilir tabii
Tabiki veririm.
istemeden veriyom
veririm
Hamilelere yer veririm ama yaşlılara vermem.
Hamilelere yer veririm yaşlılara vermem
Üç noktaya tıklayıp bunu görmek istemiyorum'a basabilirsiniz.
@Muallime__ teşekkür ederim bastım
Yer veririz
Tabii ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?