AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
Bazıları cimcimaylari geçtikten sonra ister
Ne yazık ki her erkek düşünmüyor
Düşünmez varsa da sayısı azdır
Yeğenimi düşünüyorum arada bir
Bn kadın halimle dusunmuuorum
Kişiliğe göre değişir ben düşünmüyorum mesela 30 yaşıma kadar, o yetişme biçimine bağlı
Hayır bazıları istemez
Yooo sanmam onlar eskidendi.
Hiç zannetmiyorum doğrusu
İnsandan insana değişir.
Ben kızım olsun istiyorum ya
İnşallah doğruyu yanlışı öğreterek onu düzgünce koruyarak psikolojisi sağlam dünyalar güzeli namuslu akıllı başarılı bir genç kız yetiştirirsin milletin senin kızına bakarak keşke benim de böyle kızım olsa diyeceği vatana millete ailesine hayırlı bir kızın olur🙂
Her erkek düşünmeyebilir
Düşünür bence düşünmeyen azdır bence
İsteyeni de var istemeyeni de
Genel sorular baglamaz
Zeka seviyesi tek hanelerde değilse, hayır
Yaptım 2 tane. Guzeller
İsterim ama şart değil
İsteyen varsa neden olmasın
Düşünmez ben düşünmüyorum
Neyi düşünür mü
Hiç gebe kalmadın mı bugüne kadar
Evlenmediğime göre kalmadım
Nasıl kalmadın her Kadın evlilikten sonra kalır kaç aylık yıılık evlisin
bekarım başımızda akp olmasa param olur işim olur evlenırdım
Pardon yanlış okumuşum yaşınız 32 herhalde ama sen düşünüyor musun evlik o önemli
üniversiteye gec başladım ne meslek var ne cevre, kendı kendıme yetemeden evliliği cocugu nasıl dusunucem.
Yaşınız ebey geçmiş ama olur neden olmasın ki sen boşlukta mısın
evet boşluktayım, şu an babamdan para alıyorum bi gelirim yok ayrıca.
bu saatten sonra 40 yaşında bırıyle olur
annemın eltisi laf ediyo sürekli, kenafir gözlü kadın, cenaze debile yaşımızı sordu, ablam 36 ben 32 kız kardeşim 31 yaşında üçümüzde iş güç derdine düştük.
Yani yaşınız 32 bi zahmet olsun baya içiniz boşluk doludur her yönden zorluyor mu aileniz evliliğe
bi oğlan vardı evlenmeyebı o hevesliydi o da kalp krizinden öldü 2 sene evvel
Üçünüz de bekarsınız yani
zorlamıyo da annemle babam umuyo artık, bebek ziyaretine gidiyolar sonra komşu bebeğiyle bize geliyo çocuk babama dede diyo, hani bi baba çok dile getirmez böyle seyleri de yinede umar yani, bi ara annem bana dedi ki evlensen bi çocuğun olsa baban çok sever onu,
evet bekarız
Anladım olabilir kısmet değilmiş belki üçünüz de tesettürlü müsünüz
bi yanım onlar ölmeden torun sevgisini tattır diyo öteki yanım kararsız
Tabi üçünüz bekarsınız torun olmayınca torun çekiyorlar ama
Sen çocuklara düşkün müsün
kız kardeşimle ablamın flörtleri oldu sonra iş güç derken onlar da istemedi
kardeşimle ben açığım ablam kapalı
çok düşkün değilim, hiç anneliğe heveslenmedim.
ama çocuklara yaklaşımım iyidir
çocuklar benleyken mutludur
Tamam senin hevesin yoksa gebe kalamazsın çocuk getiremezsin sadece yabancı biri doğurmuş çocukları seversin normaldir yaşına göre komşu akraba çocukları sana iyi gelir mi
Anladım diğer kardeşin de evlenmek istemiyor
yani her çocuğa kanım kaynamaz, ama genel anlamda çocukları severim, çocuklara karşı hassasiyetim var, çocuklara nasıl yaklaşıldığına travma yaratacak olaylara cok dikkat ediyorum.
çocuklar bana ıyı gelir
Ne gibi travma yapabilir ki çocuklar ama
onlar bana gore bı tık daha evlenmeye yakın
Gelebilir yaş gereği olsun Annelik duyguların yoğunlaşıyor olabilir ondan Ablan diğer Kardeşinde çocukları çok severler mi
O halde neden bekarlar
her türlü ses yükseltme, el kaldırma, yaşıtları yanında rencide etme, kıyas yapma, bu gibi şeyler, bilmiyorum şevkat ile yaklaşmak lazım çocuklara diye düşünüyorum ve bazı insanlar buna dikkat etmiyo, alt komşumuz kendi kızına seni şu merdivenlerden atarım diye bağırıyo mesela, çocuk ağlamaktan kendinden geçmiş, yan komşumuz 3 çocuğunuda bağıra bağıra büyüttü sesi gür çocuklar korkuyo, en küçük olanda travma etkisi yarattı çocuk konuşmuyo şuanda 6 yaşında, insan çocukla bi iletişim kurarken ben büyüğüm o küçük ayrımının bilincine varacak.
onlar da sever çocukları, ama onlar da şu an kariyer peşinde.
ben galıba annem gibi bir anne olmaktan korkuyorum,
O dediğin var var ne yazık ki herkes Anne Baba olmaması lazım hep vardı bizi de öyle büyüttüler ama aile ortamlarınız berbat leş düşük seviyeli alt sınıfta kalmış aile kavramlarınız var bu değiştirmek zor ama sen duygusal mısın çok o çocuklar öyle oldukça üzülüyorsun
Anladım üçünüz bekar kalmanız sizi çok boşlukta bırakır ama birde aileleriniz de torun bekliyor Anneniz çok torun ister mi çocuklara düşkün mü
Neden ki
Annemin ve okul ortamının bana karşı yaklaşımı bende travma yarattı içime kapandım, hocalar dövüyodu, öğrenciler dövüyodu, eve geliyodum annem dövüyodu, orta sona kadar dayak yedim ben, korkumdan akşam ezanına kadar eve gelmedıgım gunlerı bılırım, komşuların içinde de dövmüştü bi ara, bakkala gitmiyorum diye dövdüğü de oldu, kardeşim öldükten sonra biraz bize karşı ilgili olmaya başladı, suçluluk duygusu oldu bi kap çorba yapamadım oğluma yanında duramadım ilgilenemedım flan.
annem depresifti biraz onunda gelin zamanlarında eltisi ve kayınpederi tarafından sıkıntısı olmuş, eltisi dedeme gidip dolduruyomus dedemi anneme karşı, sonra dedem babamla annemi evden kovmuş, yıllarca dedeme eltisine düşmanlık besledi, çocukluktan da bunu hep bize yansıttı, babamla arasında gereksiz tartışmalar boşanma olayları, üniversite hayatımda bile bunların boşanma lflarını dinledim biri diyo boşanıcam öteki diyo boşanmıycam, babam bi ilişkimiz olmasına hiç bir zaman sıcak bakmadı ona göre görüştüğümüz bir erkek olamaz baskıcıydı bu konuda, hiç sevgilimiz var diyemedık.
Baya sıkıntılı geçmiş çocukluğun ama Annene çekmişsin aynı şeyleri yaşamışsınız gibisiniz kaç kardeşin öldü
Bütün Aİlede var Erkekle konuşma görüşme o yüzden her Kızda boşluk oluyor zamanda bu kısıtlama baskı kendileri sevgi ilgi de veremiyorlar siz çok boşlukta kalıyorsunuz haliyle Annen baya şeyler yaşamış aenin gibi duygusal belli iyi evlilk geçirmemiş sende korkuyorsun
23 yaşında öldü 2 sene evvel, annemin baba tarafına anlamsız bir kini vardı, erkek kardeşimden bi gün evvel halam öldü, başladı benım cocuğumu nıye o şeytanın yanına defnettınız, ben daha neler yaşadım da aılem bılmıyo bılseler benı bu evde barındırmazlar.
bir baba anne kızlarını bu kadar kısıtlarsa birey olarak kabul etmezse kızlarda evliliğe soğuk bakar
Barındırmaz derken erkek kardeşin mi demiş bunları
Tabi canım oda yetmez Erkeklerden kaçar onlara hayvanlar çocuklar iyi gelir hayvanlara düşkün müsün
beni barındırmazlar evde, kabul etmedikleri bir mezhepten biriyle görüşüyodum, annemle babamın evlılığı benı evlılıkten soğuttu açıkcası, kedileri çok severim ben.
başkasının çocuğunun çok üstüne düşmem, mazallah bir şey olur benden bilir, devir öyle kötü ki kimse kimseye güvenmiyo,
Aileniz muhafazakar olup katı mı nasıl biri olmasını bekler siz üç kardeşe yaşınız geçip gidiyor bir ailenizden yüzünüzden üç kardeş birbirinize çok bağlı mısınız
Orası öyle tabi canım ama sevebilirsin sorun olmaz en çok çocuklardan cinsiyet Erkek mi seversin Kız ı
ailem muhafazakar giyimimize çok karışırlar ben daha ağzımı açmadan benim alacağım kıyafete annem karar verir az bısey boynu açıksa bı ton laf eder hevesimi kırar babamda aynı şekilde, ablam biraz huysuz aksi bri tiptir dediğim dediktir üzerimizde otorite kurar herseyı laf eder kontrolcu ufak ayrıntılara takılır olayları büyütür, benle çok anlaşamaz, daha çok kız kardeşimle anlaşır ama iş birlikte yaşamaya geldi mi onunla da anlaşamaz, o yüzden kız kardeşim şehir dışında yaşıyo kendıne gore bı hayatı var, bende zor olsa da ablamla yaşıyorum, yatılı bir iş buldu gidicem diyo bakalım nolcak.
giderse bende biraz zihnen rahatlıcam
erkek kız hiç ayırt etmem, onlarla oyunlar oynarım güldürürüm.
Ablan kapalı daha çok din dolayı otoride olabilir ailen sana karışmaması lazım sen kendin nasıl istiyorsan öyle giyinmelisin hakkı yok demek ki anlaşamıyorsun Ablan her şeyi yapar sana da kısıtlama yaşıtır tipte sanırım
36 yaş sendromu olsa gerek her şey zor geliyor zor geldikçe sana takabilir
Bak sen ne güzel sana bi çocuk bebek lazım sana duygusal şeyler daha gelebilir ama
Her konuda farklıyız bıktım onun ablalık taslamalarından bı onun kadar benımde yaşım var, oldu olası öyleydi oldu, bide çok nankör, onune yemek koy tatlı koy en ufak kavgada annemlerın yanınagit o zaman diye çemkirir kapıyı suratıma kapatır, demiyo ki ben evleneyım bu ınsanlara huzur vereyım artık, hala dıyokı babamın evı var, babanın evı de bı yere kadar var, git de onlar yaşasın dımı, rahmetliyi de barındırmadı.
eli açık alıyo edıyo bı seyler ama geçimsiz biri
zannediyorum ki o işte 1 yıl tutunamaz biriyle kavga eder çıkar
babam emekli maaşıyla mı evlendırsın benı, ev kıramı da babam mı odesin, mecbur gelir kapısı bulucam kendıme, meslek edinmeden düzen kurmam cok zor.
Bak sen bütün kardeşler arasında bu var ne yazık ki bi çekememiş oluyor illa peki senle tek uğraşıyor diğer kardeşlerine iyi anlaşıyor 36 yaşta az değil hiç boşlukta olmuyor mu ne yapıyor sevgili yapuyor gizli gizli
bu yaz staj yapıp ıse gırıcem sornası allah kerim, belkı iş yerınde bırını tanır anlaşırsak olabılır
Herkesle anlaşamıyor çok mu cins biri
çok cana yakın arkadaş canlısı millete yüz veriyo, yedirip içiriyo, darbeyi yedi mi kavgaya tutuşuyo işinse bide onu dinle, hırsını dabizden çıkarıyo.
Erkeğin evli oluyor diye biliyorum karşılıklı olmuyor mu
anlamadım ne evlısı ne karşılıklısı
zor bir insan valla çekilecek kahrı yok
Evleneceğin Erkek karşılamıyor ev olsun düğün masrafları evi olan falan olan
O halde kimse onla evlenmez ama yani çocuklara karşı tavrı nasıl onlara kaba mı
bide eşyaları çok değerli, zarar verilince koparıyo yaygarayı, çocukları çok seviyo çocukları bıktırırcasına haşur huşur seviyo, işten gelirdi daha eve gelmeden komşunun ziline basardı derdi ki çocuğu yıkıycaz hadi, kadında rahatsızdı durumdan, bi gün beni evine çağırdı baktım bi rahatsızlığı var, bana konuyu açtı, dediki sevgi sana bişey dicem ama ablana deme, noldu abla dedim, yanlış anlama ama çocuk bütün gece ağlıyo bizi uyutmuyo uykusuz kalıyorum işten geliyo bi anda çocuğu yıkattırıyo bu doğru bir şey mi çocuğumu ne zaman yıkayacağıma ben karar veririm onun annes benim ve çok yoruluyorum istersem eşim işten gelince ondan yardım alırım haksız mıyım dedi, haklısın abla dedim, kadın bebeğini emzirip uyutacak çocuğun gözü uykuya tam dalıyo zile basıyo, basma zile o evde bebek uyuyo diyorum yok nafile.
dini konularda da anneme babama baskı yapıyo benım bıldığım yontem doğru diye yol boyu arabada tartışıyo
Baya kendini belli etmiş çocuk sevgisini banyo yaptırıyor bak sen sanki farkı şeyler hissediyor gibi çocukta ablanda farklı şeyler var ama komşunun çocuğu Erkek mi peki
Hep mi bunu yapıyor tek seferlik yaptı
babama dıyo ki bilmem ne suresi var bı müslüman mezar başında o süreyi okur niye okumadın
Anladım hekresin ailesi öyle
Komşunun çocuğu erkek, ama bi insan yerini bilecek, komşu benden rica etmedikçe ya da ben onu müşkül durumda görmedikçe hadi gel yıkayalım demem, geç saatlerde de ziline basıp rahatsızlık vermem, ya işte çavuşluk taslamayı seviyo her yerde ben bılırım en ıyısını kafası, rol çalıyo sürekli.
Kaç gibi gidiyordu zili çalışıyordu baya sık etmiş komşu rahatsız olmuş olabilir ama Erkekse belki yaşından dolayı belki Annelik duyguları kabarıyor olabilir ama yıkaması ne bileyim ilginç geldi bence acaba farklı şeyler hissediyordu geç gitmesi zile basması banyo yaptırması bebek mi komşunun oğlu yoksa 1 2 yaşında mı
1 yaşlarında yoktu çocuk kaç aylıktı hatırlamıyorum, annelik duygusu bir insanın ne kadar kabarırsa kabarsın içinde bi kötülük olmasa bile belli bir sınır var o sınırı aşmayacak, herkesin kendine göre bir hayatı var, cana yakınlığından ama işte o kadar ince düşünmüyo bazen, yani düşünüyo da her zaman değil.
kadın çocuğunu ister yıkar ıster yıkamaz ister eşini bekler birlikte yıkar ister kendi yıkar, rica etmemiş hadi gel yıkayalım diye, ama komşunun ter kokan bebeği senı ne ılgılendırır dımı.
9 ay karnında taşımız anası düşünsün
Kötülük düşünmemiştir kendini tutamış olabilir o an da ki heyecanla belki ablan çocuklara duygu besliyor olabilir daha farklı şeyler o yüzden bu fazla yakın olması banyo yaptırması çok fazla sevmesi sürekli gidip bunu yapıyordu tek seferlik oldu o göre yorum yapayım
Hahaah tek mi yapmaya çalışmış
yani tek seferlik olmadı işten geliyodu eve gırmeden kadının ziline basıyodu, ne kadar severse sevsin olmaz, ben yeğenım de olsa bacımın evine sürekli gelip darlamam kaldı ki komşu yedi kat el.
Hep yapmışsa tabi rahatsız olabilir bir şey diyemem ama hep gitmişse içinde baya çocuk ilgisi varmış demek ki ama yaş gereği olsa gerek yaş geçtikçe Kadınlarda çocuklara bi aşırı düşkünlük olabilir onun etkisiyle abartmış olabilir kaç yaşında bu oldu
34 yaşındaydı işte, valla çocuk ilgisi varsa evlenecek, kimler kimler istedi de elinin tersiyle itti üzümün sapı armudun çöpü diye diye, düşkünlük başka, oğlan çocuğu hareketli yaramaz bir yerine bir şey olsa kadın bizi mahkemelik eder aklını oynatır, yok anam ben sebep olamam.
Anladım ama belki evlenmek istemiyor belli 36 olmasına rağmen belki şöyle yaşamak istiyor olabilir yanında Erkek çocuk o tek kalıp öyle yaşamak istiyor olabilir baya abartmış evet Erkek çocuklar baya hareketli evet bütün çocuklara böyle yoksa komşuya tek mi böyle aşırıya kaçtı
Yok bu çocuğa kanı kaynıyo her çocuğa karşı böyle değil, bi ara ordudaydık, yolda bir kız çocuğu gördü yanaklarına yapıştı o zamanda 17 yaşındaydı, valla keyfi bilir evlenip evlenmemek ona kalmış, bana sarmasında.
Benden kimseye zarar gelmez, kendi halimdeyim, kırılana dökülene aldırış etmem, rahat bir insanım, insanlara karşı yapış yapış bi tip değilim.
O halde dediğim gibi farklı hissediyor belki kaynı kaymaktan öteden şeyler üst üste zili basıyordur hep oraya gidiyordur banyo yaptırıyordur belki arzuluyordur olabilir
17 yaşında kız çocuğunu öptü
Kimse beğenmiyor ondan mı seçici mi çok
yani olabilir bilemem ki, kendi 17 yaşındaydı, kız çocuğu da mahalle de tanımadığımız bir çocuk, anası babası çıksa diycek ki bırak çocuğumu.
Ne güzel senin gibi güzel ama
Peki komşu çocuğuna hale sarıyor mu aradan zaman geçmesine rağmen
Benim kendime göre hedeflerım var, kendimi tamamlamadan çoluk çocuk evlilik işlerine girmem.
Hala sarıyor sana yemın ederım, çocuk konuşuyo artık, bunu gördü mü deli oluyo şımarıyo, diyo ki dit git demek istiyo, haşır huşur seviyoya ondan, benim kucağıma hemen geliyo ben daha naif seviyorum diye, diyorum ki seni üniversiteye götüreyim mi dötüy diyo başını sallıyo.
İçinde var varmış halen duyguları ne biçim seviyorsa çocuk yani çok huncarca seviyor her yerini öpüp her yerine dokunması kucağına sallana almasını bi o yana bi o yana seviyor sana daha çok yaklaşıyor sen sakin seviyorsun
Kariyer yapmadan evlenmem diyorsun
Her insan farklı karakterde işte, benim kendime göre bir hayatım var, denk gelirsem kapıdan bi nasılsın abla dıyorum çocuğu gorursem goruyorum gormuyorum problem değil.
evlenmem tabi ki, her şey çok pahalı, ben karşımdaki insana yıkamam bi çok şeyi.
Yıkamam derken
Üç kardeşiniz hanginiz çok şişman hanginiz zayıf
maddi anlamda yani, kız kardeşimiz en zayıfı, en kilolu ben
En zayıfı 31 yaşında kız kardeşin sen kilolu Ablan da kilolu senin gibi
Olabilir ama diyelim zengin biri seni istedi ama yaşlı seni isterse ailen kabul eder mi
Kaç kilosunuz peki
ailem kabul etmez, 70 varım.
İşte maddi olarak sizi taşıyan biri olabilir o şekilde kurtarırsın paraya bakmıyor ailen
70 bi tık orta kilolusun evet şimdi Ablan kilolu mu o yüzden çocuklara ilgili
o benden bıraz zayıf, neden bu kadar merak ettin.
Merak etmedim çocuklara düşkün ilgili olmasından dolayı yorum yapmak adına sormak istedim başka bir şey yok neyse
Ama sen duygusal mısın
yani ortalama duygusal
Duygusalsan masum şeylere daha çok iyi gelebilir sana ama Erkeklerde küçükler daha anlaşıyorsun kafan uyuşuyor sana iyi geliyor yoksa olgun büyükler mi
yaşı küçüklerle çok anlaşamam ukala oluyolar
Sadece çocuklar size iyi geliyor ergenlik çağı yetişkinler çok cıvık şımarık kendini bilmez karakteri oturmamış tipler oluyor mentel olarak kafaları gelişmemiş oluyorlar Kadın dilinden anlamazlar Erkeklerde 12 yaşından sonra başlıyor ne yazık ki
Böyle 32 yaşındasın olgun büyükler yaşlılar daha anlaşabilirsin gibi boyunuz kaçtı bu arada
1.56 boyundayım
bilmiyorum valla
Minyonsun o halde boyuna göre balık etlisin birde peki size hangi yaşlar yürüyor küçükler mü büyükler mi
Genelde küçükler
Minyonsun ondan olabilir ama öğrenciler sana yürüyor mu
yürümüyor
Neyse baya yanıtlar çoğalmış ama gizlden çıksamm tkp etsem yzz bana doldu taştı halka açıkta konuşamıyorsun olabilir
Bu dünya çocuk yapacak kadar iyi değil.
Ben düşündüm yaptım 😀
Çocuk istemiyor musun?
kararsızım
Neden
öyle çevrem yok düğün yapsam saçma olur ve kımseyı de tanımıyorum
kıme guvenıp de evlenıcem
Hımm buradan bul
buradan hiç güvenemem
çevre her şey ya
Belli olmaz
Hayır her erkek düşünmez
Düşünmeyen vardır
Düşünmek zorunda
Genellikle evet
Düşünebilir
Yokkk düşünmezz
Sevenler
Yok düsünmez
kız olursa belki
duşunmez
Düşünür
Genelde prensip sahibi her erkek çok düşünür.
ben düşünmüyorum
Çoğunluk ister
Düşünür tabi
Kesin
Hayır düşünmez
Hayır bence
Düşünmüyorum
Hepsi düşünmez
Ben düşünmüyorum
Erkekler beyinleri gelişmemiş varlıklardır
Senin gibi
Elhamdulillah, Enveri profil resmi yapacak kadar zeka yoksunu olmadık, faşist