sizce boy önemli mi, ne kadar olması lazım?
bence bayan kısa
erkek uzun olmalı
bence bayan kısa
erkek uzun olmalı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2006 yılında yaz aşkım 171 boyunda fakat benim boy 169 :)) Ayaktayken problem oluyordu fakat otururken yayılırken bu problem ortadan kalkıyor. Yine subat ayında 172 boy kızla flört etmeye başlamıştım boy konusunda rahatsız olunca uzaklaştım. benden kısa olanlar uzun boy erkek fetişi olan kızlardır :)) Sadece boyda bitmiyorki fotograf sanatçısı olupta sanat ruhlu kızlar etkilenmemesi elde değil :)
Kısacası boy değil işlevi önemli diyorum.. Belli bi yaştan sonra (25yaş) boy önemsiz geliyor :)
zaten boyumca bir kız olsun istemem komplekse girerim :) 1,601 ,70 iyidir benim ki 1,80 :)
bendensın yanıı:)
evet mesele :) boy değil :) kafa olsun vazgeçilmez olsun 1,35 boyu olsa da farketmez ...
kesinlikle ya:)
:) kesinlikle
aslında boyumuz eşit olsa kollarımı ona istediğim gibi dolaya bilirim ve bu çok hoşuma gider benden uzun olursa da o da hoşuma gider :D yani ne olursa olsun gelsin :D
hahahah:)) oda iyimiş
erkek uzun olmalı topuklu ayakkabı giydiğimde bile uzun durmalı bence ama gönül önemli tabisi :))
kesinlikle:)
Aynen öyle
Cevap
10Cevap
Yanımda çocuğuymuş kadar abest görünmemesi gerekir diye düşünüyorum. Ama yine de gönül bu ferman dinlemez. O kadar boy farkı olan bir sevgilim olsa sürekli hucağımda koştururdum ordan oraya heralde. :)
haha:):) tabı ole 30 cm 40 cm olmaz. ama genede erkek en azından bi 15 cm flan uzun olmalı bide bayanın topuklusunu dusunun:)
Erkegin uzun olması gerekir. kızın da erkektenen cok 20-25 cm kısa olması . daha kısası kötü gibi. Ama seviyorlarsa boyun bir engeli olacagını düşünmüyorum . bir arkadaş vardı erkek 188 kız ise 159 civarı evlendiler yıllar önce
benim boyum 160 nişanlımın 187 aramızda 27 cm fark var ve çok ta güzel görünüyoruz abesle iştigal bir durum yok ortada ... zaten arada ask ve sevgi varsa boy kilo bunların bi önemi olmuyor..
Erkek uzun olmalı tabi çok da uzun olmamalı. Yanımda 1.85 1.90 birini düşünemiyorum :)
evet :) erkekte ideal en fazla 1.85 kadında da en uzun 1.70
onemlı zaten bayagı uzun boylu bır kızım bu yuzden erkek arkadasım 1.84 ve üstü olmalı
Benim sevgilim benden uzun olmalı.. Komplekslik bir durum yok.. En azından bende yok o kompleks..
hem de çok :D
bncede tuhafsın
karizmayım ama kabul edin.. yaştan dolayı bi çekicilik var şimdi allah için hahahahah :D
hep fikir değil ona hemfkir denir cicim ;)
tebrik değil tevkiftir o.. buyrun gidelim..
gidelim paşam.. buyrun..
Benden uzun olmasını istemem .
yani doğru:)
zaten her zaman kadınını erkek sarmalıdır
1,65 boyum var hanımda 1,63 hiç sorun yaptığını görmedimmmm
taktinmi koluna yakisacak vurdunmu duvara yapisacak sekilde olsun yeter bence
Boyum 1,78. Uzun denilemez ama ben benden uzun bayanlardan hoslaniyorum acikcasi.. bir iki santim veya ayni boyda...
:) zevkler ve renkler tartşlmaz tabı
erkek kizdan cok uzun olunca da iyi olmuyor..kiz uzun olursa hic iyi olmaz..erkek kizdan birazcik uzun olsun yeter :)
bencede öyle olmalı :)
manitanın kısa boylusu bi halta yaramıyo, en iyi hatun uzun hatun ..
tabı:) her trlu fikire saygım var
erkek uzun olmalı:))
kesinlikle:)
bencede öyle olmalı...
çok önemli olmasa da 170-185 arası iyidir...
Uzun erkek candır.
Erkek uzun olmalı
170 olmalı en az.. gerisi olmaz..
senın kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar