Annem dünyamı zehir ediyor ne yapacam?

merhaba ben 29 yaşındaym 4 yıldır evliyim ve şu an bebek bekliyoruz. Eşimi yuvamı çok seviyorum. Şükür olsun mutluyuz. Ama annem mutluluğuma hep bir gölge düşürüyor. Evin tek kızıyım bi abim var oda bekar daha. Sürekli her işi benden bekliyor annem. Kendisinde bel fıtığı var tedavi görüyor falan. Evlendim hamile halimle hala benden iş bekliyor. Parayla kadın tut diyorum her gelene kulp takıyor beğenmiyor. Geçen sene tam 7 ay annemin evinde kaldım ona baktım. Haliyle eşim de isyan bayrağını çekti ve büyük bir kavga ettik. Ayrılma eşiğine geldik ki hamile olduğumu öğrendim. Annemle eşim konuşmuyor. Seni bizden ayırdı vs şöyle kötü böyle bir adam diye beni eşime dolduruyor. Geçen sene tatil ayarladık otel parasına kadar erkenden ödedik ne yaptı etti bizi göndermedi annem. Ağlamalar bağırmalar kavgalar. O kadar yoruldum ki anlatamam size. Sanki ben onun annesiyim. Bana anneliği yok hiç bir derdime koşmaz. Gün oldu devran döndü benim düşük riskim oldu doktor ayağa kalkmayacaksın iş yapmayacaksın dedi. Bir gün bile bakmaya gelmedi. Hep eşimi bahane etti o varken gelmem dedi. Hastanede zorla yanıma refakatçi olarak çağırdım annemi burnumdan getirdi. Ben ne yapacam arkadaşlar? Allah rızası için fikir verin bana..
Annem dünyamı zehir ediyor ne yapacam?