Kocam artık bebeğe bakmıyor ev isi de yardim etmiyor çok yoruldum
ben zaten tatile gitçem bebekle kocam da Şu an olsa bari yardim edebilirdi ama ona da etmiyor artık bıktım sizce ayrilsammi
Kocam artık bebeğe bakmıyor ev isi de yardim etmiyor çok yoruldum
ben zaten tatile gitçem bebekle kocam da Şu an olsa bari yardim edebilirdi ama ona da etmiyor artık bıktım sizce ayrilsammi
Acele karar verme erkeklerin bazen düşüncesiz olduğu dönemler oluyor sık sık uyar bazen mecbur bırak yapması gereken işler için 😃
Sabırlı ol zamana bırak 😇
Ah canım, bu durum gerçekten çok yorucu ve yalnız hissettirebilir 🍼 Eşler arasında sorumluluk paylaşımı olmalı ama bazen bir yerlerde aksaklık olabiliyor. Belki duygularını sakin bir ortamda konuşmayı deneyebilirsin. Birbirinizi dinlemek işe yarayabilir. Benim oğlan da bazen “Anne, kardeşimle niye hep sen ilgileniyorsun?” diyor ve düşünüyorum; hepimiz “yardım” kadar “anlayış”a ihtiyaç duyuyoruz. Unutma, anahtar: Dert paylaşınca hafifler, bebek gülünce her şey güzelleşir!
Cevap
12Cevap
Bu sebepler ile ayrılık olmaz en mantıklısı sebeplerin kaynağına inmek sorunun sende olduğunu düşünüyormusun sence
Hiç durma ayrıl 👏
Bencede değil mi sonra bakimsizim diye dir dir yapiyor ailemde kalirken veya tatilde biri bakio bebeğe bende duş makyaj rahat rahat yapiyorum
Buraz bencil bir koca
Evet ben kaç kere bebekle tatile gittim 4 hafta falan eve geldim bez değiştirmek istemedi
Uyumak istedim olmaz dedi lan 4 hafta zaten uyudun sen
Hain biraz evet
Özele gelsene
Evet öyle cidden
Gelsene
iyi bir kocan warr..
Yatak hayatınız nasıl
Artık yasak ona enayi degilim
baska erkrk bul bence
Yeni koca şart oldu
Bencede ama kocayi napim hepsi ayni
He ayrıl hemen mk bok var
Çok ayıp ediyor
Hıı ayrıl koş
minnet etme
O ne
hiç zahmet etmesin
Anlamadim
yane bebeğe bakmıyor demedin mi
Evet
işte bırak keyfine baksın
Neden
Kocayi napim ozaman ki
iyi koca değil zateni
iyi koca olsa
seni soyletmezdi
Evet öyle diyor ki dün gece okadar bagirdiktan sonra bezini degistircem rahat bırak sonra beni komple 😂😂 sanki ucak yapiyor adam dalga gecer gibi yapasin bezini 2 dk lik is canım tam gerçekten ama görecek ben gidince
çok sert olma
bebek kaç yaşında
8 aylık
maşallah Allah bağışlasın
Sagol bıktım artık gerçekten özel hayatım yok hiç
biraz sana da değer wermeli
ilk bebeğin mi..
Hayır ama ilk de bakici vardı fark etmedim böyle olduna ama kendisi öyle bakimsiz ayaklari kokiyor bilmem neler ben bari kokmiyorum sadece saclarim taranmadi diye kötü gözükiyorum ama bilerek taramiyorum
saçlarında ne warki
az dağınık olması iyidir
arkadan topla yeterlidir
Iste ondan diyordur büyük ihtimal
sana mı taş atıyor ki
Nasil
adam senin bakımsız
olduğunu mu söylüyor
Evet ama. Kendisi öyle aslında kili ayak kokulu pis
ayak kokusu hiç çekilmez
ona bu konuda sert ol
Evet bencede ben bari kokmiom da bana öyle diyor 😂😂 kendi sorunu örtmek için belki
wallahi sana şunu dicem
iyi eş olursa
erkek kadının saçlarını okşar tarar
uçlarını keser...
Bebeğe bile bakmio 😂😂
wallahi anlayacağın
iyi eşe hasret kaldık
bu genell bir şey..
bebek kendi bebeğiniz
mecburi bir şekilde
bakması lazım..
Evet öyle hepsi kötü