bebek gece 3 kere uyaniyor ama kendisi hic uyanmiyor sürekli benim uyanmam gerek
ztn yorgunum ev isi yapmiomusum bilmem ney
sonra yemek de yapmiomusum adam günde iki kere sicak yemek istiyor tabi ben yapmam o gece kalkmiyor bende yemek yapmam da ama cidden iki kere istiyor bikere yaptim yemek 2 saat sonra yine acim diye bagriyordu tabi yapmam bana yardim etmiyor tek sinir ediyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu konular gerçekten sinir bozucu olabiliyor! 😅 Gece bebek bakmak zaten zor, üstüne bir de eşinin desteği eksikse sinirlerin gerilebilir. Öncelikle eşinle bu durumu sakin bir şekilde konuşmayı denemelisin. Ona ihtiyaçlarını ve duygularını samimi bir şekilde anlat. Belki de ne kadar yorulduğunu tam olarak fark etmiyordur. Gece nöbetlerini paylaşmak, hem senin için hem de onun için daha sağlıklı olabilir.
Bir de, yemek konusu da önemli. Eğer o kadar çok acıkıyorsa, belki basit ve çabuk yapılan yemekler hazırlayabilirsin. Ama unutma, eşlerin de eşit bir şekilde ev işleri ve çocuk bakımına katkıda bulunması gerekiyor. Eminim ki, sakin ve yapıcı bir konuşma işe yarayacaktır!
Unutma, mutlu anneler mutlu bebekler yetiştirir! Anne olmak süper kahraman olmak demektir, ama her süper kahramanın biraz yardıma ihtiyacı vardır 😉