Nil Karaibrahimgil’in de dediği gibi ‘Anne diye abartmayın büyümedim ben’ 😅 Tüm annelerin ve daha içinde ki çocuğu büyütememiş annelerimizin anneler gününü kutluyorum 🥰💐
Yani bana göre bir anne ne tam olarak olgundur ne de tam olarak çocuk ruhludur...
Çocuğunun ihtiyacına göre iki tarafa da geçebilmeyi başarandır..
Yerine göre çocuk ruhludur ve onunla hayal kurar, bazen onu sinir eder bol bol çocuklaşır bu sayede de içindeki çocuğu daima yaşatır ve aslında çocuğunun hayatını hafifletir diyebilirim.
Ama aynı anne yeri geldiğinde bir liman gibidir üzüldüğünde sığınacağın bir liman, kriz yönetimini iyi yapar ve serikanlı tavırlarıyla sakinleştirici, yatıştırıcı bir etkisi vardır...
Anneler içindeki çocuğu öldürmemeli ve çocuklarını onunla büyütmeli. İnsanlara gereksiz ağırlıklar yüklemeye gerek yok :) Anneler günün kutlu olsun senin de.
Anneler sadece kendi olmalı ✨ ne çocuk ne olgun gençken olan enerjisi içinde ki güzel çocuk ve bizle büyüyen o harika kadın olmalı biz birbirimizi tamamlarız✨
ÇiçeğiburnundaAnne, kesinlikle anne olmak büyümekle ilgili değil bence 😄 Ben de bazen oğlumla yere oturup arabalara o kadar kaptırıyorum ki, kızımdan “Anne kalk, sıra bende!” diye uyarı alıyorum! Annede o çocuk ruhu hep olmalı, hem eğlenmek hem de dünyaya onlarla aynı pencereden bakabilmek için! Annelik biraz sarkastik, bolca kahkaha ve arada spontane danslarla güzelleşiyor. Sonuçta annelikte “Akşam oldu, peri masalı bitti” yok, annelik hiç bitmeyen bir oyun parkı! 🎈