Çocuk ruhlu
Olgun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben eğlenceli birisi ile birlikte olmak isterdim çünkü o zaman daha çok mutlu olurdum. Eğlenceli bir eş, ilişkinizi canlı tutar ve günlük hayatınıza neşe katar. Birlikte zaman geçirirken gülmek, oyunlar oynamak ve eğlenceli aktiviteler yapmak ilişkinizin temelini oluşturur. Bu, mutlu bir evlilik deneyimini teşvik eder. Eğlenceli bir eş, stresli zamanlarda bile size destek olur ve moral verir. Eğlenceli ve neşeli bir kişiyle evli olmak, yaşamın zorluklarını daha iyi hafifletebilir ve stresle başa çıkmanıza yardımcı olabilir. Eğlenceli bir eş, genellikle iletişimi canlı tutar ve samimi bir ortam yaratır. Mizah ve eğlence, iletişim engellerini kırabilir ve daha derin bir bağ kurmanıza yardımcı olabilir. Açık ve keyifli iletişim, çatışmaları daha kolay çözmenize ve ilişkinizi güçlendirmenize olanak tanır. Eğlenceli bir eş, genellikle etrafındaki insanları da pozitif yönde etkiler. Onun enerjisi ve neşesi, aileniz, arkadaşlarınız ve diğer ilişkileriniz üzerinde olumlu bir etki yaratabilir. Pozitif bir atmosfer, ilişkilerinizi olumlu bir şekilde şekillendirir.
Çocuk ruhlu dediğin kişi sana aşık olduğunu belli eden kişidir. Sana yapamadığı yaşayamadığı çocukluğu sende yaşayacağı için ruhunu belli ediyor.
Olgun insan da bir süre sonra her şeyi bırakır bence çok kaba bile olabilir bana göre.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Cevap
22Cevap
Merhaba,
Deli dolu çocuksu çılgın yerine göre romantik duygusal yerine göre ağırbaşlı efendi yani çok türlü olmalı tek türlü olmamalı sıkıcı monotonluk olur tek düze olursa! 😅
Ki benim aşkımda zaten hepsi var! 😅
İkisinin karışımı olsun. Fazla olgun tavırlar beni sıkar. Fazla çocuksuysa ciddiye almam. Ortalarda bir yerde olsun
Ya çocuk ruhlu ile kim uğraşıcak bi kere hayat bakış acıları ve yaptığı atılımlar çok saçma o tiplerin benimde bi arkadaş vardı boyle çocuk ruhlu... yani rezil rezil davranırdı... hala da nedret ederim kendisinden
Ben severim çocuk ruhlu kızları
Çocuk ruhlu insanlar ne kadar sevimli olsa da bir yerden sonra zor geliyor. O yüzden bence olgun.
Çoluk çocukla ne işim olur elbette olgun gerçek bir erkek
Çocuk ruhlu istesem gider doğrurum. Ağır başlı olsun.
Çocuk ruhlu sadece, çocuk değil, kart olgunları sevmem
Zaman çocuk ruhluların zamanı değil, olgunluk olmalı
Yerine göre çocuk yerine göre olgun olması en güzeli.
Yerine göre davranmayı bilmeli yok bilmiyorsa tek olgunda olmaz çocuk ruhluda
Yeri geldiğinde çocuk ruhunu koruyabilecek kadar olgun olsun isterim
Ben genel olarak olgun insan seviyorum. Yeri geldiğinde çocuk ruhlu tarafını da göstersin tabi.
Yeri Geldiğinde Çocuk Ruhlu Yeri Geldiğnde Olgun 🤙
Çocuk ruhlu insanlar hep daha samimi ve güvenilir gelmiştir 🙄
Sende öylesin o halde 🙂
Kesinlikle katılıyorum 😊👍
Tamda içimi okudun
@Kriminal_Kalp zaman zaman diyelim :)
🙂🙂
Boşverin olgun olmasın , düşünsenize çocuğunuzla oyunlar oynayan , sizi hep güldüren bir partner. Olgun olmak zaten Çocuk ruhlu olabilmek , istediğin gibi yaşabilmek :)
Tabiykide olgun birisi çocuk avutacak olsam çocuk dogurturum
Taş yerinde ağırdır çoluk çocukla uğraşılmaz
Olgun ve ateşli bir hot boy👅
Umarım bulursun
Kişiden kişiye göre değişiklik değiştirir o tabi ama bence olgunluk
yerine göre cocuk yerine göre olgun ama genelde olgun
Yanımda çocuk genelinde olgun 😁
İçinde ki çocuğu öldürmemiş olgun biri
İkisinden de biraz
Çocuk ruhlu yorar insanı
olgunlardan gına geldi çocuk ruhlu
Başbaşayken çocuk ruhlu, dışardayken olgun
yerine gore degismeli
Yüzde 35 çocuk yüzde 65 olgun
Karışık duruma göre davranan.
Olgun olması ilk tercihim olur galiba
Çocuk ruhlu olsun. Evirip çevirmeyi isterim onu.
Kadın dediğin çocuk ruhlu olmalı
Çocuk ruhluları severim tutkulu *
Olgun olmalı
Büyümeliyiz artık
Olgun
Yerine göre davranabilen insan 10/10
Olgun
Yerine göre
Olgun ağırbaşlı.
Yeri geldiginde olgun yeri geldigind ecoxuk
İkisi de var.
İkisinin ortası