Koç/çocuk ruhlu
Oğlak/ikiside olabilir
Yay/çocuk ruhlu
Başak/olgun
Akrep/ikiside olabilir
Yengeç/çocuk ruhlu
Kova/olgun
Aslan/çocuk ruhlu
Terazi/olgun
İkizler/çocuk ruhlu
Boğa/çocuk ruhlu
Balık/çocuk ruhlu
Koç/çocuk ruhlu
Oğlak/ikiside olabilir
Yay/çocuk ruhlu
Başak/olgun
Akrep/ikiside olabilir
Yengeç/çocuk ruhlu
Kova/olgun
Aslan/çocuk ruhlu
Terazi/olgun
İkizler/çocuk ruhlu
Boğa/çocuk ruhlu
Balık/çocuk ruhlu
Yengeç/çocuk ruhlu. ama yaşadıklarım sayesinde olgun tarafım daha ağır basıyor.. sadece tek fark arada espri yapmayı komik eğlenceli olmayı da severim.
Umarım çok ağır şeyler yaşamamışsındır 😦
izmirlileri akıllı bilirdim. 4000 yıllık asurların, babillerin, sümerlerin saçma hurafelerine inanacağı hiç aklıma gelmezdi. oysa izmirliler bilime inanır.
ben canlı yayında çıkan sorulara yanıt veriyorum bu biiiiiiiir
ikincisi ben inandığım için değil sizleri akla davet için giriyorum ikiiiiiiii
sizleri doğru yola iletmek kötü mü de böyle hakaret vari yaklaşıyorsunuz ayıp değil miiiiiiii
teşekkür etmeniz gerekirken sizi akla davet için doğru yol için bu hakaret nedir
ben merak etmiyorum. merak ettiğiniz koca bir yalan bunu bildirmek için girdim
296 tane bilim insanı işi gücü bırakmış sizin saçma hurafe inanışlarınız üzerine çalışmış ve uluslar arası manifesto yayınlamış
lütfen rica ediyorum gönderdiğim videoları incele. hepsi alanında uzman profesör. katkısı olacağına inanıyorum ama tek tek hepsini izle ve dinle
tamam can arkadaş. ben sadece doğruları anlayasanız diye uzmanların videolarını gönderdim
bana cevap yetirştirmek için zamanını öldürme. o videoları rica ediyorum bir aç dinle. hepsi bilim adamı ve bilimsel dayanalkları belgeleri var.
beni boş ver. sen videoları dinle. daha sonra şu inandıklarına eas otrup o zaman kahkaha atacaksın vay ben ne yapmışım diye
iyi akşamlar diliyorum
Cevap
4Cevap
hangisine göre değerlendiriyoruz yükselen mi normal mi
Olgun çıktım doğru tespit
%100 accurate
Bazen olgunum bazen çocuk ruhlu
Oğlak doğru sjjsjs
Yerine göre
İkisi de olabilir. : )
Doğru çocuk ruhluyum
Başak hiçte olgun değil çocuk ruhlu