Annenin kutsal olabilmesi için zaten anneliği layıkıyla yapması gerekir. Ona bakarsak doktorlukta kutsal ama işini hakkıyla yapmayan bir çok işçi var sadece. En önemlisi insan olabilmek insan olmayı başaran kişiler el attıkları her işte %100 başarılı olurlar demiyorum ama emin olun çabalarlar ve vicdanları rahattır. Keyifli akşamlar.
Kim ne derse desin, kutsal olan anneliktir ve cennetin ayakları altına serilenleri de "anne olmak ne demek bilen ve bunun doğrultusunda nesil yetiştirmek için elinden geleni ardına koymayan kadınlar " için söylenmiştir, bana göre. Doğurmakla anne olunmaz tabirinin canlı örneği olmuş bu durum da.
Belki de yüzlerce melek gibi olan kadınlar isteyipte anne olamazken böyle canilerin anne sıfatına erişmelerine çok üzülüyorum. Ne diyim şimdi bu kadına. Ya abicim Allah aşkına bu kadına söylenecek nasıl bir cümle kelime bulunabilir. Tıkandım kanım dondu.
İlla anne olmak için aynı kanı taşımak gerekmiyor. bir hayvana bile annelik yapabilirsin çünkü hissedersin ve benimsersin. Bazı insanlar anne ve baba olmamalı çünkü haketmiyorlar. Bir kedinin yaptığı anneliği yapamayan anneler (!) var.
Annelik herkes için çok büyük bir ihtiyaç. Lakin sana annelik eden pek çok kişi olabilir ömrün boyunca, bu insanlar illa senin öz anan olmak zorunda değil. Bence annelik kutsal, anne değil.
Bilmez dokuz ay karinda tasimakla analik olunmuyor yavrun olene kadar bu gorevi yapman lazim yok hayatima g3zmeye duskunum dersen birak o bes dklik zevki dogacak cana yazik olur
Vücuduna çamaşır suyu enjekte etmek nedir ya sen insan mısın hangi akli dengesi yerinde olan birisi bunu yapabilir ya Çocuğa bakmasını eğitmesini bilmiyosan ne diye doğuruyosun pislik!
En İyi Cevaplar