AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
doğmamış bebeğe neden don biçiyorsunuz daha ortada çocuk yok hamilelikte yok gerçekten komik ya çocuğun ya olacak ya olmayacak ya kız olur belki
İki isim koyabilirsiniz, bu kadar basit mevzuları bence çok büyütmeyin önemli olan çocuğunuzu sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmek buna odaklanın güzel zamanların tadını çıkartınnnn.
Çocuğu ben doğurdum sana eşlik hakkımı helal etmem de😀
Ya bilemedim ama ikna etmeye calisin bu çocuk ikinizin, ikinizin kararı olmalı
Bizde yapalım cocuk
Bunu açıkça eşinizle konuşmalısınız neden bu durumdan rahatsız olduğunuzu nazikçe belirtiniz. Eşinizi de dinlediğiniz de onun da kendince haklı yönleri varsa çocuğunuza iki isim koyabilirsiniz. Kızın de gönlü olur
Salih ismi yasi ismi degil ki görende asım falan sanıcak😂
Sen bu devırde gördün mü o tarz isimler herkesin ismi çağan emir yiğit vs olacak benım oğlumda salih baya mantıklı düsünüyorsun
Sana tavsiyem isimden cok isim anlamina odaklan emirler gergin oluyor 😂 pozitif ve neseli bir cocuk olsun dert keder sahibi yapma cocugu
Salih ismide neşeli değil ve güzel bir isşm değil
Salih ismi: iyi, hayırlı, erdemli, doğru, din ve dünya için faydalı, helâl, huzur verici 😂😂😂😂
Pek huzur veren birisi değil
Bence efendice bir isim😂 hadi vahit olsa tamam salihin neyi var hem kayinpederinin ismiymis😂
En büyük sorun o zaten
Kiz varya beni de güldürdün
Keske bende gülsemm cınımm
İnsanlar ölüyor dert ettiginiz seyler o kadar ilginc ki
Yanı konu bu mu Şu an her an herkes oluyor zaten benım sorunumda bu oluyor diye sorun yok diye geçiştireyim mi insanlar ölüyor senın burada ne işin var mesela git üzül bişeyler oku
Senin gibi kizlar her seyi hakediyor
Niye hakediyormusum ben zaten cocuk sahibi olmak istemiyorum o istedipi için buna katlanacagım ve şuanda istemiyorum bunjn dışında bir sorunun yok inşallah kalbine göre sen daha kötülerini hakedecekbir hayat yasarsın burada mılletle beddua niyetli konusmazsın
Millet ölüyor senin burada işin ne bana önü açıkla sen
Insanlar ölüyor yani bunu dert etme dedim lafi nerenden anliyorsun
Tamam ölüyorlar diye hayatı gelişinr yaşayalım ne sacma bir düşünce bu ya
Tamam sen bu kafayla yasa zaten o adam isim koymadi diye bosanma muhabbeti yapan kadina bir ömür dayanir evet😂
Dayanmazsa kapı orada canım😄ben bütğn hayatımı alt üst edecegım belki işimden bile olacagım vücudum değişecek hayatım kısıtlanacak ve isim konusunda anlasamıyorum sadece ve bu konudada istediğim olmayacak bunu da normal karsılayacaksın sen karısma p zaman sen hayatına öylr devam edebılırsın bana ters
Sen kendine ve esine guvenmeden bence cocugu dusunme esini bilmem de sen skntili bi tipsin olan cocuga olur
Sen cocugu doldur koy olur mu canım sen çok güvenilir birine benziyorsun buradan
Senden bileceğim bu benşm kararım senın gıbı kalıtesızler bilemez neyın ne olacsgını ben bildigim için istemiyırum bu devıre çocuk getirmeye güvenemiyorum
Ben guvenilirim de biraz daha zamani var oyle dusunuyorum
Herkes kendine öyle söyler
Kiskanclik sana zarar verir sen isim dudunmeye dvm et😂
Kıskançlık nereden çıkardın pardon sen cocuk istiyorsun ben istemiyorum diye kıskanclık bunun neresinde böyle kalitesiz kendini bi bok sanıp herkesin onu kıskandıgını zanneden kadınlara bayılıyorum ya aynen canım dünya senin gibilerin etrafında dönüyor ben senden daha bilinçliyim ve bu dünyaya cocuk getirmeye cesaret edemyrm her türlü pislik vsr ve sen bunu kıskançlık olarak algılıyorsun helal valla ve konudan konuya atılıyorsaun yok ölenler yok eşim akıl saglıgın yerinde mi acaba senin madem o kadar düşüncelisin ölen insanlar için git bir faydan dokunsun
Hemen yapicam mi dedim bende uygun zamani bekliyorum bu sureci dogru yonetmem gerek senin gibi bos seylere takilmiyorum. Ölümü ne kafaya taktin dicem ama keske taksan belki bu kadar basit seylere uzulmezsin. Bu arada ben adami gozunden tanirim senden bi cacik olmaz kavgaci ve bencil birisin iyi de bir anne olacagi sanmiyorum
😂😂😂😂
Benden olur da kosullar biraz sıkıntılı iste bak seninle senin gibi olmuyorum😂 evet kisisel gelisimi bilmem de psk diyebilirsin hahahdjdhsjbs
Ben evli bir kadinim esimde uyuyor bir sey yedigim yok:(
Ama az once ekmek arasi yedim fizigim güzel ya saat ayirt etmiyorum🤪
Oysa ki hep dinlerim insan iliskilerine sosyal iliskilere psikolojiye hep ilgim vardir mesela seni hemen cozdum🤪 keske cozmeseydim bilmece olarak kalsaydin ama mesleki deformasyon oldu ne yapalim😂
Sen ne diyosun anlamiyorum ama senin cidid skntilarin var bi tedavi ol lutfen
Gel tedavi et beni
Ciddiyim numara bir adres verde bir tefqvi olalım
Seninle bir anlasma yapalim o halde
Sana hayatinda bencil ve kavgaci biri demedilerse gel benim yüzüme tükür😂😂😂
Belli bi ücret karsiliginda seni insan icine cikabilir hale getirebilirim😂😂😂
O zaman bir mendil ayarla
Vallahi gülerek yaziyorum sen neden sinirlendin bu kadar gercekten anlamadim
Asagilik konusmam nerede inan ki anlamiyorum kendin soyluyor kendin sinirleniyorsun😂
Ben sinirli değilim valla ben herseye yetisirim sana oyle gelmiş ama oradan kudufmus olafak cevap geliypr 😂😂😂dur emoji atayımda laf soktugunu sanayım
Bencil, kavgaci bir de ofke problemin var
Psikolojin bozuk oldugu gibi karakterinde skntili yani
Ben gülüyorum sen sinirleniyorsun😂
Tam dogum tarihini ogrenebilir miyim
Sen no bile dagitirsin senden her sey beklenir ne bu ofke ne bu kin hayat bunlarla cekilmez olur az rahat ol
Neden dağıtayım herkrs senın gıbı ergen mı boyle coluk cocuk isleriyle ugrassın
Tamam sen kendi kendine konus bak kufur bile etmiyorum cunku degmezsin😂😂😂😂 ama sen bu duyguya yeterince alisiksin zaten yadirgamazsin o yuzden🤪 iyi geceler
Kin diyebileceğin en son insan benim güya psk muş hadi oradan 😂
tamam 💗💗💗
Hahahaha hala yaziyor sen gercekten piskopatsin
Yok senin ona ihtiyacin var😂
Aynen canım baska tespıtlerınde var mı hayat kadını sen yazma ben yazıyorsamm
Yok sen yiye yiye alısıksın senın canın istiyor onları😂😂😂😂😂😂😂😂
All bol bol gondereyım😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂
Birakamiyorum korkudan cok korktum senden😂😂
Ofkeni benden degil kocandan cikar
Ben normal oldugumu dusunuyorum evet en azindan kalbimi temiz tutuyorum kendi hayatimda yasiyorum kimsenin tavuguna kist demiyorum sana da tavsiye ederim bu arada ofke problemimde yok bu kadar sovmem mesela coook sinirlenmem lazim o zaman bile demem yani bir kadina da yakistirmam sana teshislerimin dogru oldugunu dusunuyorum bir doktora gitmeni tavsiye ederim nacizane gorusum
Annelik cok kutsal bir sey allah isteyen herkese nasip etsin ama mesele cocuk dogurmak degil ona guzel bir hayat verebilmek sevgi dolu bir cocuk yetistirmek mesele. Anne olursan da bunlari göz önünde bulundurarak olmani dilerim.
Cevapta kastettigim de ölüm mevzusu tamamen art niyetsiz bir gorus idi insan bazi seyler yasadikca eskisi kadar basit seyleri kafaya takip üzülemiyor ölümü kastettigim buydu yani isim basit bir olay. Gayen düzgün bir isim verip dediklerimi yasatmak olsa daha iyi edersin en azindan benim icin boyle seni bilemem
Benim kimsenin tavisiyesine bir ihtiyacım yok bu kadar kötğ kalpli olup bu şekilde konusacagına kendine bir çeki düzen ver bence doktora sen git
Gercek hastalar hasta oldugunu kabul etmez zaten. Saglikli olup olmayan her bireyin aslinda psk gitmesi gerek
Bende ölüm mevzusunu gayet normal bir şekilde cevapladım kuduruk cevap yazan sensin kıskançlıga getiren sensin senin neyini kıskanayım gayet donanımlı işi gücü çok şükür şğkğr ettşkler olan bşrşyşm baskası kıskanacak öfke duyacak bır hayatım asla olmadı
Ben zamaninda gittim bir problemim yok kudurabilirsin😂😂😂
tamam devam et o zaman hadi uyu
@terziayca kesinlikle bunu anca o paklar
Guncellemede bile bana cvp veriyor😂😂😂😂
Benim insanlarla ve hayatla bir problemim yok neden gideyim skntili olan sensin
Hem beynen hem fiziki olarak skntilisin
Ee benimde yok ama ben seni sıkıntılı görüyorum sen git
Neyse uykum var hadi uza
Uzatmayacagim beni salar misin lütfen
Hakkımı asla helal etmiyorum hakkıma girdin
😂😂😂😂 eden bulur sen bunu coktan hakediyorsun
Ben bisey haketmedim canım sabahtan beri laf yiyen sensin ama burada bile cocugun olmasın dedin gereksiz iftira atarak zan altına soktun hakkımı helal etmiyorum 😇😇😇
Kalbim temiz oldugu icin dedigini dua olarak aliyorum cunku sende o isik yok seni bilgilendirmesem bu bilincle bi duzine yaparsin😂😂😂 hadi nasssas
Küfür etmekten baska bisey yapamiyorsun ki konusma kabiliyetin yok
Kufurde edıyorum yazıyorumda gayet cevabını veriyorum bak ben sadece senin hakettıgını yazıyorum 😀😀😀😀😀😀😀
Esini boş ver sen yapma aman dedim daha ne diyeyim sen yapma senden gelecek cocukta senin diger turun olur topluma zarar
O zaman annelige uygun degilsin denildiginde de hakkim var vs deme kopeklern duasi kabul olmaz iyi biri misinde duan kabul olcak kufurbaz
Ben senin gibi bir evlat yetistirmeyecegim kesin küfürbaz
Nasil bir ailede büyüdün de bu hale geldin sevgisizlikten ölüyorsun
Ben yapacagim zamani bilirim ve güzel yetistirecegimden de emin ol Allahin izniyle senin kafanda bir cocuk olarak yetistirmeyecegim saygi onemli hem küfürbaz hem saygisizsin
Sevgisiz saygisiz küfürbaz
Benim kalibreme gelebilmen icin kirk firin ekmek yemen lazim ama yesende iyi olur belki kilo alirsin😂😂😂😂 küfürbaz
Ben tas gibiyim kilo almama gerek yok cicim
Tamam hadi esinin yanina senin hakkindan anca o adam gelir
Ama akil onda da yok heralde olsaydi senin gibi bir kadindan cocuk istemezdi evlerden irak allah yazdiysa bozsun böylesini
Sende istyorsun s ama esinle aran bozuk vah vah😂😂😂
Hımm tamam
😂😂😂
😂😂😂😂
Her sey gönlünce olsun iyi geceler
İlk defa insan gibi konuştun
Allah rahatlik versin canim ben uyumaliyim artik
İyi geceler
Karşılıklı oturup konuşmalısın. Seni anlamasını sağlamalısın. Birilerinin şu ve ya bu demesie bakma. En doğru ve en az üzülececeğin bir orta bulursun umarım
Bu şey olmuş parayı makineye attım kola makineninmi parayı atananmi. Öncelikle es olduğunuzu hatırlayın güç rekabitiyle sonuca varamazsiniz. Hiçbir çözüm yolu bulamazsan 2 isim koyarsın kavga etmek ya da inatlaşmak çözüm değil sorun doğurur
Tamamda burada kocasının tek emeği iki dk lik zevk. Nasıl kola atanın olsun😂
Herkesi yattığın 2 dkliklarla karıştırma. Sen başkasına attırır başkasına kola verebilirsin bu akılla çok parlak durmuyorsun.
E baba da mı karnında taşıyor, emziriyor 🤣🤣
Baba onu karnına koymasa ne taşıyacak nede emzirecek bunu anlatmaya çalışıyorum. Kadının Üzerinde ki emeği kucumsemiyorum
Çok saçma bir bakış açısı. "Erkek olmasa çocuk olmazmış" e kadın olmayınca çocuk oluyor mu ki?
Bişey ekle o isime saygı duymak zorundasın aranız bozulur sıkıntı bu isim işleri ya
Bence adamı boşalmalı hemen
@Sude-Han02 en mantıklısı o da 😂😂
Herşeyi sana mı soracak? O çocuğun babası o. Bir çocuğa isim koyma hakkı temelde babaya ait bir haktır.
Doğuran annesi. Onun da hakkı var
@TVGIRLYYY Evet, annesinin de hakkı var ama son kararı babası verir. Nokta.
Kadına ise kocasının verdiği karara saygı duymak düşer.
@cevapsahibi erkeklik hiçbir zaman size böyle bir hak tanımadı. İki kişinin ortak yaptığı şeye iki kişinin ortak fikri verilir. Buna da birbirine anlayış gösterip orta yolu bulmak denir. Aksi halde ilişkiler en ufak şeyde bitebilir.
@flawsome25 Her konuda ortak karar alınamayabilir. Dinimize, inancımıza aykırı olmadığı sürece erkeğin aldığı bir karara kadının uyması beklenir.
Kadının dinimize, inancımıza aykırı olmadığı, ailenin geleceğini olumsuz yönde etkileyecek bir durum olmadığı ve kendi görüşünü de öğrendikten sonra erkeğin aldığı karara saygı duyması gerekir. Çünkü erkek ailenin reisidir.
hadi ordan git ya kim dedi bunları size?
@cosecxmerin Bu tür konuları araştırırsanız öğrenirsiniz, unutmayın cehalet kötü birşeydir.
kim doğurursa o koyar erkeğe karışmaz düşmez
@Bıktımmİnsanlardan Ne kadar basit ve sığ bir yorum. Gereksiz yere nahoş bir hisse sahipsiniz.
Feministlerin değirmenine su taşımayın.
erkekle eşit olmak isteyen ezik varsa mezara girsin zaten
üstün olan taraf belli boyun eğsen iyi olur yoksa bunu zorla yapmasını bilirim
Kadın haklı Bir de niye ortak bir şey seçmek yerine sadece kendi seçimini yapıyor senin düşüncelerin de geçerli olması lazım
Zor bi durum mutlaka o çirkin ismi koyacaktır dua et de kızın olsun, güncelleme ne alaka onu anlamadım
Ya inanmayın sabahtan beri 10 kere paylaştı ayni şeyi eeee ne yapalım sen çözüm bulamadın buradakiler ne yapacak yani demi
Kaç kez sordu ki soruyu
10 oldu herhalde 😅🤣
Güncelleyip duruyor
Sadece bi kez güncellemiş
Siliyordur
Hımm burada kendi yorumunu ve güncellemeni silemezsin ki sadece soruyla bağını koparma var ama
Siliniyor ben çok sildim
Bence korun çocuk yapma bi cocugun adıni koymak her seyden once annenin hakkıdır, ya da anne baba ortak karar almalı seni takmıyorsa kesinlikle cocuk yapma ondan
Eşin çok bencil bu yüzden evlenmeden önce iyi tanıyın zaten ailesi böyleyse kendiside böyledir. Cocuga üzüldüm bu kadar *ptal adamdan çocuk mu olur.
O çocuğun üzerinde benim de hakkım var başlarım senin babana (adı Abdülkadir ise) ya arkadaşım böyle isim mi kaldı artık çocuğun peşinden ömür boyu bu isim yürüyecek dersin baktın olmadı boşa gitsin
Salih in anlami çok güzel her ne kadar eski olsa da...
Berkcan in bir 50 yıl sonra kıymeti yok ama Salih in var geleceğe yatırım gibi düşün 🤣
Salih ismine bu lafı edecek kadın duşman başına
Babasına olan sevme sevmeme meselesini geç salih anlam olarak harika bir isim 2 isimli olsun salih Efe felan gibi 1 tanede sen sıkıştır
Ama ben istemiyorum işte tek anlamlı ve gğzel bir isim istiyorum onu yasamı boyunca temsil edecek
Canınızı sıkıyorsunuz hanfendi adamın adı can ama adam hırsız adamın adı Salih ama işinde gücünde bu temsil meselesi biraz karışık az hassasiyetiniz azaltın o sizin canınız eşiniz ilgisiz birisi sanırım siz ona ve ailesine sitem karşınız biraz sanırım siz daha iyi bilirsiniz o detayları
Evet yasadıgım seyleri ben biliyorıö sevmıyorum ve istemıyorum bunlar bile sebep değil neden cocuguma birinin ismini koyayım
Babası hayatında kötü şeyler yaşamış biriyse kötü kaderi çocuğumuza geçer falan diyebilirsin sşcndşcmdşfk
Batıl inanç o akillim 😂
Güzelce söyle ben istemiyorum başka isimlerden seç beraber karar verelim de. Olmadı boşanıyor de küs konuşma
Bu konuları genelde baş başa konuşun annesinin babasının yanında bir şey söylersen zaten erkekleniyorlar ve daha çok inatlaşıyorlar
Tsmam koyalım de sonra ilk adını sen koy 2 adı öbürü olsun. ilerde ilk adıyla seslenirsin nüfus cüzdanında kalır sadece
Yani çok saçma bişey çocuğunu onlar değil sen doğuracaksın bu durumlarda hak annenin olmalı bence eşinle konuş
İletişim önemli, samimi ve açık bi şekilde kendini ifade etmelisin
Kesinlikle katılıyorum 😊👍
abla kocan cahil mi babasının ismini koymak ne yahu kaçıncı çağda kaldık
Benim ablam Mustafa Kasım koyacak dedesi ve kayınbabasının adı sen düşün
boş ver çabalama sen istemedikten sonra koyamaz zaten ne münasebet o doğursun o zaman
Koyacağı isim nasıl bir isim olduğunu yazsaydın keşke
Vazgeçirmene gerek yok seninde rızan olmalı. Sonuçta beraber yaptınız çocuğu leylekler getirmedi.
Ben sevmem böyle şeyleri ya * akavgasiz dogussuz bence halledin
O eskiden di ya canım şeyler yok dedemin adı yok babam bu ne ya
Boşan çocuk olmadan
Hayırlısı bacı
Salih ismimin anlamı çok güzel ama eşine deki bır büyüğümüzün ismini koymamalıyız onun yaşadığı hayat çocuğumuza sırayet edebilir de öyle cidden
Bu konuyu konustum anlamak istemiyor zatem cocuk konusunda kararsızım bıyle olunca hıc istemiyorum
Tecrübe konuşuyor bak söylüyüm çocuktan önce mutsuzsan sakın çocuk yapma çünkü çocuk yapınca dertleş 1 dı 5 olcak senın tahammmülün kalmıcak uykusuz olcan çünkü yerı gelcek yemek yiyemicen ınsanlar senı anlayışla karşılasın isticen
Iki isim koy salih uras gibi ya da salih amel
Yok sacma
Iki isim niye sacma olsun necip fazil , orhan kemal , mustafa kemal gibi
Bana göre ben cocuklarımın isnini tek istiyorum
Esinizle dik gidip elinize ne gececek bence iki isim koyun birini sen birini o boylece tartisma olmaz sıkınti da cikmaz
En güzeli çocuk sahibi olmamak benı onemsemeyen adama kendımı nıye feda edeyim
Sende onu önemsemiyormussun siniriniz burdan anlasiliyor
Bu konuda evet
Ya bu demo isimleri bırakın
Olmadı ben bunu bırakıcam
Kesinlikle seni dinlemeyen erkekten uzak dur
Konuyu acıyorum hiç susmayan adam dinlemiyor beni
Yok sağol bacanak
Niye salih ismi büyüyünce mi konur
canım mısın yakısıyor sence bu devırde bu tarz isimler mi kaldı kimde gördün küçücük bşr bebege böyle isim kendi çağında güzel güzel kendi cagına uygun isimler olacak bununkıde salih olacak yasıtlarının yanında
Canım mısın yazmadım ne alaka
Argo kullandın değil mi bak site çarptı efendi ol bana kızım 😂
Sanırım ondan oyle yazdı
Ayıp değil mi sana çocuk sahibi olacaksın bir sırf fikrini söyledi diye hemen argo konuşuyorsun kendi ifade etmeyi bilmiyor musun normal şekilde
Eskimiş bir gelenek. Bence artık terk edilmeli.
Yani hangi devirdeyiz ve babasını sevmıyorum o yuzden en ıyısı olmaması
Salih ismini koysun yanına da ek isim bulun
O şekilde istemiyorum
İkna etmenun yolunu bul inat ederse boşa.
Anlatırım lakin tartışma olur 😅😅
Benim kız kardeşim çok iyi direndi bu konuda
Kendi dogurcak sanki koy ağırlığını.
İki isim koyun biri babasının ismi olsun?
Keşke koyacağın ismi yazsaydın.
Niye Salih ismi harika bir isim
Bunu evlenmeden önce düşünecektin. Geç kaldın.
Her iki ismi de koyun bence
O zaman çocuk yapma
İki isim koyun salih de kötü bir isim değil
Salih Ediz koyun mesela herkesin gönlü olsun.
Gerekçeniz bebeğin küçük olması mı yani 😃
Bırak koysun sevinsin adamcağız 😀
ismi anne koyar
Niye istiyorsun özel bir sebebi var mı?
Güzel isim severim
Abdurrahmandıgıdıkdıgıdık olsun
Sanki dede adam doğdu dede de bebekti salih oldu ismi Allah Allah
Soyadını o veriyor zaten, saçmalık. Diret mevzuda
Sen hangi ismi istiyorsun
Bir kaç isim arasında kararsızım ama kesinlikle salih değil
Saçmalık ya bu zamanda babanın ismi mi koyulur
Cidden hangi devirdeyiz
Sakın izin verme bak çok pişman olursun
Az önce konusmaya calıstım konusmuyor kafasına koymus ben istemiyorum dedim dediğimin bir önemi yok yanında bende doğum kontrol hapı kullanıcam olmayqn cocugun kavgasını yapıyorum ama bu benım için onemli bie konu
Senin elinde her şey o ikna olana kadar hap kullan hamile kalma deli olsun o da
Zaten baslıycam bunu o istedi istemiyorum her zorlugu ben cekıcem oglan olursa kafasına gore bana sormadan babasının adını koyacak benım babamda vefat etti onun adını koyalım o zaman
Öyle değil mi aynen böyle de ona.
Laftan anlayan birisi değil p yğzden cocuk haketmiyor bğtğn hayatımı düzenşmş alt üst edip bana saygı duymayan bir adama cocuk veremem
Çok haklısın anlayışsız cahil bir adamla çocuk yapılmaz. Profilime gelir misin acaba
Neden
Bir kaç şey sorcam
Buradan sor
Burada herkes görüyor
Gizle
Yine görüyorlar
Gerek yok niye bana soru soracaksın ki ne alaka yanı buradakı elin adamıyla ozelde niye konusayım
Ben de evliyim biraz konuşuruz diye dedim
İşte neden konusayım banane niye yanı ne konusabılırıö elin adamıyla elin sapıklarıyla bu vakıtte
Konuşmak istedim öyle bir nedeni yok beni yanlış anlama niyetim kötü değil
Yok ben özelde kocamdan baskasıyla konusamam sende karından baska birşne özelden sorulsr sorma bence
Vede sen evlı değilsin ergensin yanı
Peki tamam
Evli değil miyim? Sana ispatlıyım istersen? 10 yıllık evliyim ben
İyi öyle diyorsan karında yanında mı normal karsılıuor mu bırılerıne soru sormanı
O uyuyor ve bilmiyor tabiki burayı
Yanlış yapıyorsun bence yapma buradakıler iyi niyetli değil güzel karını üzecek şeyler yapma😊
Bizim evliliğimiz biraz sıkıntılı
O zaman burada dolasacagına karına sarıl ve uyu sevgi biraz olsun çözer
Ayrı uyuyoruz biz
Ok
İyi geceler
Samada
istemiyorum de uymuyosan yallah de
Yanına sizde kendi babanızın adını ekleyin
Yeni evlisinzi galiba
sonuccccc neolduu? erkekmi bebek