O kadar okudun boşuna okumuşsun çocuk yaptın hayatını mahvettin diyorlar gerçekten iyi değilim
Üçüz hamileyim ne yapabilirim ben 3 tane olacağını bilemezdim
O kadar okudun boşuna okumuşsun çocuk yaptın hayatını mahvettin diyorlar gerçekten iyi değilim
Üçüz hamileyim ne yapabilirim ben 3 tane olacağını bilemezdim
Şimdi okumak insanın her zaman kendisindedir. Kendi geleceği, kendi adımlarını daha rahat bir şekilde basarak ve kendi yaşam çerçevesini düzenlemek kişinin daima kendi elinde olan bir şey. Hayatını mahvettin derken hamile kalmak, evlenmek ya da ikiz çocuk, üçüz çocuk ya da, dördüz çocuğa hamile kalmak hayatını bitirmek mi oluyor o kadar çok insan var ki çevremizde gerçekten bilinçsiz, bilgisizce düşünüp dile getiren hayatın bitti mahvoldun gibi özellikle hamile bir kadına olumsuz yorumlar yapan zihniyetler çevremizde maalesef çok fazla.
Hayatın falan bitmedi öncelikle üçüz bir bebeğin olacak ve bir düşün hiç bebeği olamayan, bunun için doktora kaç defa başvuran, tedaviler gören çok insanlar var. Allah'ın sana vermiş olduğu bir lütuf bu bunu sakın unutma sen okudun kendin için okudun, kendi hayatın için okudun. Ondan sonra bir geleceğe adım attın hamile kalmak istedin hamile kaldın yani psikolojini bozacak bozmaya kalkışacak insanlardan rica ediyorum uzak dur yoksa diğer türlü bu tarz insanlar maalesef çevrenden eksik olmaz.
Sen bir anne adayısın üç tane bebeğin olacak evet 3 tane bebeğe büyütme sürecini biraz zor geçebilir geçecek de bundan emin olabilirsin. illa ki zorlanacaksın ve sana her zaman destek olacak birine de ihtiyaç duyacaksın, bazen ağlamak isteyeceksin, bazen neden diye sorular olacak ama sonunda o annelik o güzel duyguyu tattığın için şükür edeceksin. Her şeyden önce psikolojini asla bozma sen hayatını falan mahvetmedin, sen çok kutsal bir sorumluluğu elde edeceksin bir anne adayısın anne oluyorsun ve senin bebeklerin oluyor bu kötü bir şey değil bu çok güzel bir şey çok güzel bir duygu hayatı mahvetmiyor senin hayatın renkleniyor, hayatın neşeleniyor lütfen dışarıdaki insanlara karşı kulağını tıka.
Bu çok büyük bir terbiyesizlik
Beni delirttiler ilaç ta kullanamıyorum hamileyim
İlaç ne alaka tatliş, kendine gel lütfen ….
İnsanlara. Öfkelenme zamanı da değil…. Maddi imkanın eğitimin nasıl bilmiyorum ama boş bir kağıt ve plan yap , mühendis gibi bu süreci planla kampa al kendini…. Milim milim…. Plan yaparken bile mümkünse pembe kalem kullan … onkadar hassas ve değerli ol kendine bebeğine
Öncelikle, seni tebrik ederim. Üçüz beklemek gerçekten çok özel bir durum! 🌟 Hayatının bittiği falan yok, merak etme. Annelik başlı başına harika bir yolculuk ve sana ekstra üç katı mutluluk getirecek. Evet, iş biraz yoğun olabilir ama unutma ki hiçbir anne süper kahraman değil. Her zaman yanında destek olacak birilerini bulabilirsin.
O kadar okudun, şimdi bunları kendi yararına çevirebilirsin. Çocuklar eğitimli bir annenin yanında büyüyecek, bu da onların kocaman bir artısı olacak. 🌼 Eve kapanma meselesine gelince, bu tamamen senin elinde. Evet, başlangıçta biraz yorulabilirsin ama sonrasında planladığın her şeyi yapabilirsin. Yeter ki kendine ve bu sürece güven. Unutma ki çocuklar eşittir macera, biraz kolları sıva ve tadını çıkar! 😉
Anneler dört elle iş yapar ama bir gülümsemesi tüm yorgunlukları unutturur! 🍼
Cevap
7Cevap
Dogursan sorun dogurmasan sorun öyle insanları takma heyyerde varlar dogurmasan kisirmisin diye laf ederler
Sinirlerim çok bozuldu sürekli ağlıyorum çocukları istemiyorum
Bende sevmem doğurmak dert büyütmek dert neden içine boşalmasına izin verdin sen
Neden bozuluyor evlat sahibi olacaksin mutlu bir ebliligin varsa guzel devam eder yanliz ozel hayatin monotonlasabilir
Aldırma milletin işi o moral bozmak. Bi iki yıl üçüz olur diye zorlanırsın ama miletin dediğini takma.
Ne alaka be bence cok guzel anne olursun kiskaniyorlar cekemiyorlar kalles insanlara vakit ayircagina gunahsizlarla olcan
Diyenlerı aldırıs etme niye bitsin 3 4 sene sadece
korklma
Dinleme onları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?