6 haftalık hamileyim Ulutsona baktılar yuvarlak zor gözüktü içerisinde böyle çok küçük bir şey vardı zor gözüktü ama onun etrafında bir şey yoktu kadın bir şey demedi benim baktım kadarıyla söyledim kadın iki gün sonra gel daha net olur dedi Protestan verdi
Kahverengi kanama görünce ve hafif pembeye dönüyor çok karşık
Kahverengi kanama görünce ve hafif pembeye dönüyor çok karşık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Normaldir bence..
Öncelikle endişe yapacağınız bir şey yok henüz 6 haftalık ve yeni zaten süreç şu anda kese oluşumu ve o kesenin rahim bölgesinde tutulma evresi, süresi zamanıdır. Birkaç hafta kadar daha bazı şeyler belli olmayabilir veya
bellidir, normal bir seviyededir doktor ciddi bir şey zaten görmüş olsaydı direkt size söylerdi yani sizin hayatınızda riske atılacak veya bebeğiniz ile alakalı bir problem olmuş olsaydı gereken önlemler çoktan hastanede alınırdı endişe etmeniz hiçbir şekilde gerek yok rahat olun ve doktorunuz ne diyorsa onu yapın. Ayrıca aklınızda tıbbi açıdan sorular varsa muhakkak doktorunuza danışmayı ihmal etmeyin.
Sen hamile kaldın mi hic
İnşallah hissediyorum bir yandan sorun olmayacak içim rahat ama o lekeler kahverengi kanama filan insan ister istemez tedirgin oluyor geçen de düşük yaptım inşallah sağlıklı ilerler
Sabırlı ol birkaç hafta