Burun için devlet plastik cerrahine gittim ne diycek diye.
_ önden iyi cok bir işlem gerektirmiyor.
Ama yandan ameliyatlik için adaysın dedi.
Yani ne demek istedi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Burun için devlet plastik cerrahine gittim ne diycek diye.
_ önden iyi cok bir işlem gerektirmiyor.
Ama yandan ameliyatlik için adaysın dedi.
Yani ne demek istedi.
doktorun burada kastettiği şey aslında yüzün altın oran dengesi ve estetik dinamikleriyle ilgili bir durumdur önden bakıldığında burnunun yüzünün genişliğiyle uyumlu olduğunu kanatlarının çok geniş olmadığını ve asimetri probleminin bulunmadığını düşünmüş ancak profil görüntüsü yani yandan bakış burnun kemer yapısını ucunun düşüklüğünü veya alnıyla dudak arasındaki açıyı daha net ele verir yandan ameliyatlık adaysın demesi genellikle burun sırtındaki bir kemerden veya burnun projeksiyon dediğimiz öne doğru fazla çıkıntılı olmasından kaynaklanır yani doktorun senin burnunun fonksiyonel veya görsel yapısının sadece yan profilden düzeltilmesiyle ideal estetik forma kavuşacağını öngörüyor bu durum genellikle kemik yapısına müdahale gerektiren ama burun delikleri veya genel çatıda büyük değişimler istemeyen vakalar için kullanılır
Cevap
5Cevap
Yan profilde estetik yapılabilir demiş işte neyini anlamadın
Anladm anlamamazlktsn geliyorum )
O belli de neden yapıyorsin bunu
yani demiş ki önden iyi cok bir işlem gerektirmiyor.
Ama yandan ameliyatlik için adaysın
😅😅😅
Burunda kırık yok Ama büyük ihtimal kemerleşme vardır
Evet bir tık yandan
O yüzden demişti çok fazla zorlu bir ameliyat olacağını düşünmüyorum. Benim burnumda üç yerden kırık vardı Ben o şekilde oldum
Peki süreç çok mu kötü... ve devlet Hastanesi'ne düşünüyorum sence kaç TL mal olur...
Ben özelde oldum süreç çok kötü değildi hani İnan bana bazıları zor geçer dedi de çok kolaydı. Yaklaşık 55 bin tuttu. Zaten ameliyata giriyorsun hiçbir şey hissetmiyorsun ameliyattan sonrası da ilk gün birazcık Zorlu geçti o da çok büyük bir ağrı değil sonra evine zaten gidiyorsun süreç iyiydi ameliyattan sonra birazcık dikkat etmen lazım onun dışında bir şey yok. Ama dediğim gibi seninki çok zorlu geçmez Büyük ihtimal sende kırık yok zaten
Evet sadece birazcık küçültmek istiyorum yan profilden güzel görünsün istiyorum güzelleşmek içinde yapmıyorum gerçekten bana büyük geliyor ve psikolojik olarak çok kötü etkiliyor.. benimm hiç maddi durum yok anca çalışıp yaparım da devlette 30 bin desek bir aylık çalışma herhalde... İstanbul'da devlet Hastanesi'nde onerebilgn bir yer var mı
Önerebileceğin bir yer yok da senin için sorabilirim oradaki arkadaşlarım vardı doktor bir arkadaşım vardı Umarım ona ulaşabilirim ulaşabilirsem senin için sorarım
Nerde ama İstanbul'da mi. Ve güzel yapıyor mu bnlar önemli
İstanbul'da Evet doktor olan arkadaşım dediğim gibi yarına bir arayayım ulaşırsam senin için sorarım kim var devlette iyi diye. Hani yani özelde olsun aslında daha iyi olur da Ama sana bir şey söyleyeceğim yine özelden de fiyat alabilirsin bunun çok önemli lütfen dikkat et
İşte hiçbir bilgm yok... hicbr doktor da tanımıyorum İstanbul'da ysbncym buranın senden haber bekliycem o zaman
Tamam tamam benden haber bekle Ben arkadaşıma ulaşırsam yarın yazacağım sana buradan tamam mı
Tm
burnunu her halta sokma demiş dşsğkddk
😅😅
Güzel olur istek attm
İna sorsadin ya dangal canım aptal düdüklü tencere
Ne diyon ergen
İyi demiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?