1 senedir elim böyle aslında nasir gibi turuncu ve serti sonra cilt doktoru ozonla yaktı ama geçmedi şimdide kimyasala deriyi yenilemeye çalışıyor ama elimde ağrı başladı hangi doktora gidicem veya bunun ne olduğunu biliyormusunuz kaç kere gittim nokta atışı yapamadı doktorlar ve ilerliyor bildiğiniz bir doktor varsa yazabilirsiniz şehir dışına gitmeye bile razıyım yeterki geçirsin

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kanka geçmiş olsun. Eğer sonuç alamazsan hiç bir yerden sana bir krem önericem onunla dene. Üst deriyi komple yenileyen ve bakteri neyin varsa hepsini söküp atan bir krem var. Ayak mantarında falan da kullanılıyor. Benim ufacık bir sıkıntım vardı kızarıklık elimde 2-3 ay düzenli kullanarak kurtulmuştum belki işe yarar. Ama önce doktorlardan ara çaresini...
Sen yinede söyle ben eczacıma sorarım mutlaka ya da doktoruma
Sorsan ilgisi yok der. Ben kullandım sonuç aldım. Herhangi bir zararı yok sana işe yaramasa bile merak etme. Trovagen ya da travocourt var ise trovagen yok ise travocourt ama travazol verirlerse onu alma. Evet mantar için alternatif ama bunun için olamaz. 2-3 ay sürekli olarak sabah evden çıkmadan iyice yedirerek sür. Olabildiğince sağa sola değme muhafaza et 3 saat 5 saat artık neyde. Bir de gece uyumadan sür eline çorabı geçir uyu. Mümkün mertebe çoraba da bulaştırma ki iyice emsin derin. Bu kremler üst deriyi yeniliyor. Hastalıklı herşeyi söküp atıyor. elin soyulacak merak etme. Yılan deri değiştiriyor gibi düşün. Soyulmuyorsa problem.
Çok teşekkür ederim bakıcam zaten kulanmam kolay olur şuanki ilacıda sürüyorum eldiven takıp yatıyorum sabah yıkıyorum ellimi inşallah işe yarar travazol denemiştim ama mallesef
Zona olmasın
Farklı cilt doktorlarına gittin mi
Hayır değil annem olmuştu eskiden baya ağrılı zona bende sadece el bileğim ağrıyor birazda deri altı
Evet farklı doktorlara gittim şimdi 2 farklı doktora daha gidicem
Git mutlaka profesör e falan git üniversite hastanesinde
Küçük kasaba gibi şehirde yaşıyorum daha yeni araştırma hastanesi açıldı mecburen İstanbul'a gidicem gibi
Geçmiş olsun