- Çocuk & Ebeveyn konusunda 11,9b cevap paylaştı.
u 1 yılHAyır boşanma nedeni değildir ama eşim öyle bir şey yapmaz benim.. olursa da konuşarak çözmek gerekiyor mutlaka zor dönemden geçiyordur yanında olurum. çünkü bazen insanlar zor günler geçirir ya da çocuk bakmak bir anda zor gelmiştir alışmamıştır.. bu durumda da tabi ki de ilk hatasında boşanmak ya da ayrılmak tavır almak çok yanlış bir şey
24 Yorumla- 1 yıl
Bilemedim simdi kafamizi karistirma😀boşanma sebebidir. dfdd
- 1 yıl
niye yav sdfsd :D
- 1 yıl
Boşanma sebebi degil diyon. d
- 1 yıl
Boşanma nedeni değil çünkü bana göre :D
En İyi Cevaplar
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 347 cevap paylaştı.
1 yılEvet boşanma sebebidir. Türk Medeni Kanunu 346. Madde 12/B bendinde aynen şöyle geçer. "MÜŞTEREK İLLİYET BAĞI KURULAN EBEVEYN BİREY İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ İLGİDEN YOKSUN BIRAKMA, TEMEL HAK VE HÜRRİYETLERİNİ ELİNDEN ALMA, MADDİ MANEVİ GEÇİMİNİ ASGARİ DÜZEYİN ALTINDA BIRAKMA...(devam ediyor) GİBİ HAL VE DURUMLAR DA İLLİYET BAĞININ MEŞRU OLDUĞU KİŞİLER KANUNEN SUÇLUDUR VE İLLEYET BAĞI KAMU DAVASINA DÖNER." yazar.
312 Yorumla- 1 yıl
Ileride evlenirsem eşim ilgisizse boşanabilirim yani
- 1 yıl
Evet ilgisizlik kanunen koruma altına alınmıştır çatır çatır boşayabilirsin
- 1 yıl
Ilgili bir eş ve baba olur umarım 🥲
- 1 yıl
Umarım hakkında hayırlısı olsun mod.
- 1 yıl
Sondaki mod ne alaka😃
- 1 yıl
Umarım hakkında hayırlısı olur "Ayşe" demem için ismini bilmem lazım 😂 Mod.
- 1 yıl
Isim söylemesen de olur aslında😃gerek yoğtur. dfdfd
- 1 yıl
😂 söylemedim zaten
u 1 yılBir anne/baba çocuğuna nasıl ilgisiz olabilir ya. Boşanmaya gitmek çocuğa daha çok zarar verecek. Çocuğu bir de bir oraya bir bu tarafa savrulacak. Yine diğer ebeveyn hem anne hem baba olmak zorunda kalacak O yüzden başka bir sebep yoksa boşanmak mantıksız. oturup konuşmak, sebebini öğrenmek gerekli. Gerekirse psikolojik destek alınmalı. Bu arada dipnot olarak: Görseldeki sahne hayalim.
12 Yorumla- 1 yıl
Gorsel cok tatlı❤️
- 1 yıl
Kesinlikle
Gizli Üye(25-29)1 yılDaha güzel bir yuva senin olsun
41 Yorumla- 1 yıl
Bu güzel dileklerde bulunan kişi niye gizli
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, hoş geldin 🌸 Kalbini sevgiyle alıyorum ❤️
Eşinin bebeğine ilgisiz olması gerçekten zorlayıcı bir durum olabilir. Ebeveynlik ekip işi, hep birlikte üstesinden gelmek lazım. Ama hemen boşanmayı düşünmek biraz aceleci bir karar olabilir. Öncelikle ilişkinizle ilgili açık iletişim kurmaya çalış. Belki de eşinle bu konuyu detaylıca konuşarak bir çözüm yolu bulabilirsiniz. Belki de zamanla daha ilgili bir baba olabilir.
İlgisizlik sadece sevgi eksikliğinden değil, bazen yorgunluktan ve stresten de kaynaklanabilir. Durumun kökenine inmeye çalış ve eşini anlamaya özen göster. Eğer hala bir değişiklik olmazsa, bir aile terapistinden yardım almayı düşünebilirsin.
Unutma ki, “Aile, birlikte kuvvetlidir” der büyüklerimiz. O yüzden sakın pes etme! 🍼💪10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılHayır ama düzeltilmesi gereken bir problem sonuçta bebeği biz kendi kendimize yapmıyoruz
10 Yorumla O kararı yaşadığınız durumun seviyesi belirler. Mesela bir tanıdığım eşi doğumda oluşan bir piskolojik hastalığa kapıldı. Çocuklarını görmek istemiyor. doğumdan bu güne kadar hiç görmedi. Belki ona benzer bir hastalıktır ondaki de. Bir uzmana sormak gerekebilir. Veya size ilgisiz geliyor olabilir mi.. Bence en mantıklısı eşinizin bunu yapma sebebini öğrenmek. Ona göre karar vermek..
117 Yorumla- 1 yıl
Evli değilim genel soru
- 1 yıl
@ladycurio Çok ilginç bende ilk defa duydum.. 5 yıldır çocuklarından ayrı evde yaşıyor.. Doğumda oluşan piskolik bir hastalık mış.. Hastanede bile almadı kucağına ismini hatırlarsam söylerim
- 1 yıl
@ladycurio bu tür tedaviler pek cevap vermiyor.. Çok nadir düzeliyormuş.. Gitti denedi bir süre sonra bıraktı.. Tabi haliyle boşanıp başkasıyla denedi.. Olan çocuklara ve babaya oldu..
- 1 yıl
@ladycurio Aslında bu tür sorunları olup olmadığı doğum öncesi test ile anlaşıllıyor muş. Doğum öncesi tedavileri daha etkili oluyormuş. Tabi kimse böyle bir şey tahmin etmediği için süpriz oldu. Doğana kadar okadar çok istedi ki... Doğumdan 1 saat sonra ilginçtir ki sanki o kadın o değil :))
- 1 yıl
@ladycurio Tabiki haklısınız insan kendi mücadeleci olmalı.. Mesela özel çocukların anne babalarını görüyorum. İnanın bukadının sorunu onların sorunları yanında hiç kalır.. Öyle çabalıyorlar ki..
- 1 yıl
@ladycurio Kesinlikle haklısınız. Birde eş açısından düşünün böyle birini seçtiniz ve bunu yaşadınız.. amaç aile kurmaktı şimdi çocuklarını istemeyen bir eşe sahip.. Seçimler hayatta ne kadar çok şeye etki ediyor..
- 1 yıl
@ladycurio baba çocuklar büyümeden biriyle hayat kursaydı bu sorunda olmazdı da yapmadı işte.. Neden bilmiyorum.. Oysa kadın yaptı..
- 1 yıl
@ladycurio tamam tamam gittim hoşçakalın :)))))))))))))
1 yılGeçici ilgisizlik varsa eşimin sorunları her ne ise onları gidermeye odaklanırım, anlamaya çalışırım eşimi.. Tümden ilgisiz ve ihmalkâr olmasını beklemem.. Belli bir çözüm sürecinde destek olmaya çabalarım. İlk ilgisizliğinde tepkili ve kalıcı zor kararlar almaktansa daha çözüme odaklı düşünürüm
10 Yorumla
1 yılSonuçta senin kanın olan bir çocuğu nasıl istememe durumu olabilir ki?
Şayet öyleyse evet ancak böyle bi risk varsa hamile kalmakta anlamsız. Hiçbir çocuk anne baba sevgisinden mahrum kalmamalı22 Yorumla- 1 yıl
Istemeyen ebeveyn çok
- 1 yıl
Yazık günah bi anlık zevk için
1 yılMerhaba,
Nasip olmasın öylesi, bebeğe ilgisiz biri insan olamaz, insanlıktan nasibini almış olamaz, insancıl olamaz! 😅
Ben sokaktaki çocuklarla bile ilgilenirken hiç hoş değil aman aman! 😅14 Yorumla- 1 yıl
Öylesi evlerden ırak aman aman. d
- 1 yıl
Kesinlikle 😅lanet olası pislikler 😅
- 1 yıl
😂😂😂
- 1 yıl
😅😅😅
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 384 cevap paylaştı.
1 yılElbetde çocugum babasını seçemez ama ben seçebilirim onu hiç bir zaman baba yokluğu yaşamasına izin vermem veremem..
22 Yorumla- 1 yıl
Doğru❤️
- 1 yıl
Önemli olan çocuğu ilgilenmesi ki hiç ilgilenmez
Fotoğraf aşırı mükemmel. Böyle olma hayalini kurmadan duramıyorum. Umarım ilerde hayırla Rabb'im bana nasip eder.
11 Yorumla- 1 yıl
Amin isteyen herkese
Gizli Üye(25-29)1 yılSelam, bence öyle her zaman ilgili olamaz belki ama önceliği minik bebeğimiz olmalı. Bebeğimiz orada ağlıyorken veya altını pislemişken o acelesi olmayan bir işle uğraşıyorsa olmaz o iş. Bu her iki cinsiyet için de geçerli.
12 Yorumla- 1 yıl
Evett
Cevap sahibi1 yılMasum bebeğimm🌸
1 yılİki taraf da ilgili olmalı fakat anne daha ön planda eğer anne ilgisiz olursa boşanma sebebi Baba ilgisiz de de sertçe uyarılmalıdır
112 Yorumla- 1 yıl
Evet abiş
- 1 yıl
yoo ne alaka asıl baba ilgisizsw boşanma olur
- 1 yıl
Dalginim bayan üye haklı abi
- 1 yıl
Peki
- 1 yıl
@DesHommesStupides Fikriniz var ise eğer yorum yapın benim yorumuma yorum katmayın lütfen
- 1 yıl
yorum yaptıysan görüşlere açık ol
- 1 yıl
arıza demeden önce düşüncektin onu
- 1 yıl
bunu kadına ve erkeğe farklı davranan mı diyor
- 1 yıl
Ben kadın düşmanı değilim bir çocuk babasız büyür ama annesiz çok zor o yüzden kadın ilgisizse boşanmali ki çocuk düzgün birinin elinde yetişsin
- 1 yıl
demek ki baba tam olarak baba olmayı başaramıyor
- 1 yıl
ilgisiz babaya ihtiyaç yok daha iyisini bulabilir kadında
- 1 yıl
O da olabilir ama anne ilgisi gibi olmaz.
Neyse daha fazla yorum yapmiyacagim soru sahibine de gereksiz bildirim gitmesin.
İyi akşamlar
Ilgisizliğin soğukluk katacağı belli, bu sadece aşk anlamında değil. O bebek iki kişinin hayata getirdiği bir güzellikken, taraflardan birinin ilgisiz tavırları nasıl normalleştirilebilir?
Bu yüzden evet
10 YorumlaLan olm yapmayın şunu ya. Benim hayalim lan şu görsel...
12 Yorumla- 1 yıl
Cok tatli görsel
1 yılİşi gücü olmamasına rağmen, yorgun olmamasına rağmen ilgilenmiyorsa boşanma sebebidir.
16 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum
- 1 yıl
@Nazendee10 işte bu yüzden daha çok bekar gezersiniz
- 1 yıl
Bunlar niye bizi buluyor ya ahdjahs @bosvergitsinn35
- 1 yıl
@Nazendee10 sinek çeken ışık gibi s@lak çekiyoz işte
- 1 yıl
Harbiden sinir bozucu😅
- 1 yıl
@Bubifake24 sorumu terk et beynini patlatırım😀
1 yılElbette boşanma sebebi değil ancak bir süre sonra o evde mutsuzluk peydah olur ve sorunlar artmaya başlar. Babalığı benimsemesi lazım bir erkeğin.
30 Yorumla
1 yılİllaki boşanma sebebi bir erkek kendi kanına canına ilgisiz oluyorsa daha neler yapar yani neden öyle bir insanla evli kalınır bilemiyorum boşanmak en mantıklısı
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 300 cevap paylaştı.
1 yılÖyle değil de düzelmesi gerekir tamam ilgisiz eş olabilir ama benim minik kuzuma bunu yapamaz o daha bebek benim bebeğim.
10 Yorumla
1 yılInsan doğurduğunu sevmezse onda bir arıza vardır korkarım ondan ve uzaklaşirim
20 Yorumla
1 yılDeğildir
Hatta kadının böyle bi talebi olursa , kadını dövme sebebidir.
Erkek isterse çocukla ilgilenmeli
Ya da 3 , 4 çocuklu bi babaysa ve çocuklar küçükse o zaman birini alıp anneyi biraz rahatlatabilir.00 Yorumla
1 yılBüyük kavga sebebidir.
Annelik çok önemli.. Bebeklerin neredeyse tüm olayı annedir.10 YorumlaAçıkçası evet yani çocuk ikimizin çocuğuysa ikimizin de ilgilenmesi gerekir
10 YorumlaBen de ona karşı ilgisiz olurum. Sonra gelsin kavgalar gürültüler..
10 Yorumla
1 yılEvet boşanma nedeni olur. Çocuğunu sevmeyen biri başkasını asla sevemez.
10 Yorumla
1 yılEvet kesinlikle öyledir, bizim sevgimizi ve varlığımızı haketmiyordur.
10 Yorumla
1 yılevet mutlaka, baba ilgisinden mahrum buyuyecekse cocugum seklen bi babasi olmasina da gerek yok
10 YorumlaÇocuk düşünmediğim için benim bebeğim Eşim olur zaten
10 Yorumla
1 yılÖyledir ama bu devirde 3konomik özgürlüğün yoksa sürünürsün
10 YorumlaBoşanma sebebi olmayabilir ama bu beni baya üzerdi başka yollar denerdim
10 Yorumla
1 yılÖnemli olan annenin ilgili olması bebeğe ama eşim ilgisiz ise yani sorumluluğunu yerine getirmiyor ise büyük bir sorun.
12 Yorumla- 1 yıl
Evrt cnm❤️
- 1 yıl
😍😘
1 yılİlgisizlik çok kötü ben kaldıramam o zaman çocuk yapmayacak
00 Yorumla
1 yılEvet ilgisiz olacaksa neden evlenip çocuk istiyorlar
03 Yorumla- 1 yıl
@angelrosepink21 çocuğu doğuran kadın çünkü bazıları öyle bakıyor
- 1 yıl
Bu sefer boşanma davası olduğunda velayeti için savaş açıyorlar olmaz öyle annesi ve babası olarak çocuğuna iyi bakıp iyi bi şekilde yetiştirip sevgisini ilgisini eksik etmeyecek
- 1 yıl
Ee tabikide kadınlar zevk tatmin aracı değil ki
1 yılTabikide sebeptir aq çünkü suç anne ve baba da özellikle babada çocuğu ilgilenmezse her zaman işe gidip çocuğa bakma yerine yatarsa bu olur
10 Yorumla
1 yılYok idam karari daha makul idam edelim!
12 Yorumla- 1 yıl
Olur erkeklere idam
- 1 yıl
Tabi efendim
Annesi ilgisiz olursa evet boşanma sebebidir.
11 Yorumla- 1 yıl
Bencede
kendi bebeğine ilgisiz kalan kişinin, başka bir canlıya karşı ilgili olabileceğini sanmıyorum
10 Yorumla
1 yılBebeğini sevmeyen eşini de sevemez boşanma. Sebebi olabilir
10 Yorumla
1 yılevet çocuğu da ona bırakırım
20 Yorumla
1 yılBoşanmayı herşeyi kontrol altına almak olarak sanan insanlar için yazıyorum. Evli iken ilgilenmeyen baba boşanınca mı ilgilenecek?
00 Yorumlaboşanmadan da öteye şeylere sebep olabilir
10 YorumlaBöyle bir odunu seçtim diye kendime kızarım
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 789 cevap paylaştı.
1 yılevet boşanma sebebidir
10 Yorumla
1 yılİmkanım olsa sırf bu sebepten boşanırdım
10 YorumlaEvet yardımcı olmalı.
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 634 cevap paylaştı. bence sebeplerin arasına girer bu
10 Yorumla
1 yılİlgi gostermeyecegin çocuğu dünyaya getirmiceksin.
10 Yorumla
1 yılBence dayak sebebi 😂
10 Yorumla
1 yılEvet onu bizzat ben öldürürüm 🤣
10 YorumlaHayır ama kavga sebebi
10 Yorumla
1 yılilgisizlik herkese
kötü birşeydir..10 Yorumla
1 yılçocuk onun değil mi?
14 Yorumla- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
çok ilginç bir durum canım. insan kendi çocuğuna karşı böyle olmamalı.
- 1 yıl
Var ilgisiz olanlar
- 1 yıl
işin ilginç tarafı senin gibi bir güzel yüzlüden olan çocuğa nasıl ilgi duymaz babası...
1 yılEvət boşayabilirsiniz.
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 706 cevap paylaştı. Asabımı bozmasın
14 Yorumla- 1 yıl
Kızdırmayin küçük enişteyi😀
- 1 yıl
Çek😀😀
1 yılEvet boşanma sebebi
20 Yorumla
1 yılEvet
21 Yorumla- 1 yıl
@poloyaka
Teşekkürler