Her adamdan baba olmuyor herkesin çocukla enerjisi tutmuyor ama kendi çocuğundan bahsediyoruz ya bi sev sarıl Mesela benim babam sevgisini gösteren biri değil. Ne zaman babasıyla samimi birini görsem tuhaf karşılıyorum. Hiçbir babanın bir çocuktan bu senaryoyu çalmaya hakkı yok
Benimkide beceremez. 4.5 yıldır evliyim. bana çok iyi davranır ilgisi çok iyidir ama çocuk doğduğundan beri kavga ederiz çünkü çocuk bakma özürlü. hep kaçar bı turlu bakamiyor. beni hiç dinlendirmemistir. o yüzden hep kavga ederim ama boşanma sebebi değil çünkü maalesef erkeklerin çoğu böyle inan bana. şimdi bebeğim küçükse ilgisi az olur dur bı baba desin yürümeye başlasın millete hava atmaya başlar. biraz daha yumusar. Çocuğuna bakamiyorsa sende ona başka iş ver yardımcı olsun. olmuyorsa sende yetişemiyorum de bazı işlerini yapma kendini dinlendir. bazen beni kızdırıyor akşam yemek yok diyorum. mesela ciddi söylüyorum bana yardımcı olmadığı için ve çocuklarla az ilgilendiği için onunla yatmiyorum 😃 . özel hayat cezası veriyorum. soğuk davranıyorum filan..
Psikolojik olarak kaldıramamış olabilir beklediğinden daha başka olmuş olabilir. Aklım bu gibi burumda boşanmaya gitmez. Çünkü sevdiğim kadını tanırım bir şey olmuştur konuşmak gerekir. İnsan kendi çocuğuna el çocuğu gibi davranamaz
Ben ilgisiz olmam onunla yatar onunla kalkarım. Başından ayrılamam. Evlendiğim kişinin ilgisiz olma ihtimali olmaz diye düşünüyorum. Evladını bağrına basar.
Öncelik eşim gelir, sonra çocuğumuz. Şu şekilde düşünüyorum her zaman. Karım doğum ilk sizce hangisini merak ederim. Doğmuş olan çocuğumu yoksa eşimi mi?