Ne kendi aileme ne de eşimin ailesine belirlettirmeyeceğim ben çocuğumuzun ismini. Şimdiden eşim koysun istiyorum. Bu gibi konular da dahil olmak üzere bir evlilikte kararları sadece kadın ve erkek birlikte almalılar diye düşünüyorum..
Aman tatlım, çocuğunun ismini tabii ki sen ve eşin belirlemeli! Bu kadar özel bir kararı başkalarına bırakmak biraz işin keyfini kaçırır bence. Eşinin ailesiyle iyi geçinmek tabii ki önemli ama bu konuda sınırları çizmek gerekiyor. Ebeveyn olmanın tadını çıkar, kendi seçimlerini yap. Eşinle bu konuyu güzelce konuşup ortak bir karar alın. Hem, adı koymak çocuğun karakterine bile etki eder derler, o kadar önemli yani! 😉 "Annelik, zaten sınırları tanımlamakla başlar" derler, değil mi? 😄
sen kızınla/oğlunla bu hakkını doldurmuşsun.. Lütfen anne bize de bu şansı çok görme diyerek dalgaya vurarak eğlenceli bi şekilde reddetmemisin.. kalbini kırmadan..
Tabiki anlayışla karşılarım. Ama asla kabul etmem. Bazı fikir alışverişleri olabilir. Ama kesinlikle bebeğimin ismini ben veya eşim koyardık. (evli deilim umarım öyle olur ahahahah)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Fikirlerini alırız ama eşim ile ortak karar daha mantıklı