Evlenmişsiniz. Çocuğunuz olacak, kaynananız ille de çocuğun ismini ben koyacağım derse , kabul eder miydiniz? 

Ya ne alaka kayınvalide Allah için? En sinir olduğum şey, aile içindeki önemli şeyleri başkalarının karışması. Öneri verebilirsin ama sen karar veremezsin, bir zahmet annesi babası versin, hani çocuk onların...
heh işte her seye karısan kaynanalar da var ya :D
Cevap
2Cevap
şahsen ben kendim koymak isterim ama hani rahmetliyse annesi sonra çocuğumuz olunca ismini annesinin ismini koymak isterse koyarım ben
haricinde onun koymasına gerek yok skskskks
fedakar insan :D
Ulan doğuran benim, ona ne oluyor? Yaw yürüsün gitsin. Ben varken kime ne? Valla izin falan vermem.
düşman başına yarabbim :D :D bu kadar asabi bir gelin. kaynanan sana ses edemez bencem
Eşimle konuşur onu kırmadan ikna etmeye çalışırım en fazla
Hayır, isim koymak en çok benim hakkım. Bütün yükünü ben çektim.
Kibarca kendim koymak istiyorum derim
demi :D 9 ay karnında taşı yedir içir elin penguen anası gelsin cocuguna isim koysun. sonuna kadar haklsıın :D
Aynen öyle 😂
o kendi doğurduklarına koysaydı istediği isimleri ben doğuruyorsam çocuğum bana aittir benimdir istersem jabağı koyarım ismini kime ne
Kusura bakmasın etmem.
Böyle bir şey için önceden önlem alırdım
9 ayı yurt dışında mı geçirirdin mesela reis :D
Yok kanka kadını ikna etmek var, yani bu tarz şeyler önceden konuşulur tartışılır çocuk doğunca ısrar eden insanla saatlerce kavga ederdim yani kendi torunu okey ama kalkipta anne babadan büyük olamaz 😬
öyle bi arıza baş gösterirse ara beni. huzur evinde tanıdıklar var :D :D
Bak bu güzelmiş, her daim 🤣
Koydurmam.
Hayır kabul etmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?