Kızım 3 yıldır yaşadığımız yere adapte olamıyor bunun sebepleri neler olabilir?

Arkadaşlar 39 yaşındayım evliyim 2 tane çocuğum var 16 yaşında bir kızım var benim kızımla alakalı bir sorunum var eşim devlet memuru 2 yıllık zorunlu doğu hizmeti vardı tayin dolayısıyla kızım 10 yaşındayken doğuya taşındık hiç zorlanmadı okul ortamına kolay adapte oldu bazen şikayet etse de genel anlamda memnundu sonrasında kızım 12 yaşındayken eşimin görev süresi dolduğu için geçici görevlendirmeyle başka bir yere tayin olduk 6 ay orada kaldık sonrasında batı tarafına eşimle istediğimiz yere taşındık akrabalarımızda var biz memnunuz 3. yılımız fakat kızım bir çok yol denememize rağmen bir türlü buraya adapte olamadı okula veli toplantısı için gittiğimde öğretmenleri akademik başarı da düşüş olduğunu derse katılmadığını dikkatinin dağınık olduğunu sınıf arkadaşlarıyla takılmadığını içine kapanık bir öğrenci olduğunu söylediler psikolojik destek aldırdım arkadaş edindirdim doğudaki arkadaşlarınında kendisi gibi büyüdüklerini değiştiklerini orada kalsaydık onlarlada başka sorunlarının olabileceğini geçmişi geçmişte bırakıp geleceğine odaklanmasını söyledim ama bir türlü doğudaki hayatından vazgeçiremedim şimdilerde orayı özlediğini sorduğumda özlemediğini buradaki hayatına odaklandığını söylüyor arkadaşlarıyla görüşüyor önceden oradan bahsederdi ama artık hiç bahsetmiyor bir şey sorunca neden soruyorsun bilmiyorum neyi merak ediyorsun falan diyor kafası çok dalgın herşeyi unutuyor hiç buradaki hayatına odaklanmıyor ilk ordan taşındığımızda depresyona girdi panik atak krizleri evden kaçmalar vesaire vardı yeniden aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum şu an çok içine atıyor benimle ya da herhangi biriyle hiç bu konuyla alakalı olsun yaşadığı sorunlar olsun konuşmuyor rehber öğretmeni de konuşmuş iyi olduğunu bir sorun yaşamadığını söylüyor dedi seni psikoloğa götüreyim diyorum onu da istemiyor eski neşesi gitti çocuğumun niye alışamıyor bu çocuk alışamamasının sebepleri neler olabilir ne yapmalıyım sizce😥😥
Kızım 3 yıldır yaşadığımız yere adapte olamıyor bunun sebepleri neler olabilir?