Oturduğumuz yere taşınalı 3 yıl oldu kızım alışamıyor sizce bu geçici bir durum mu?

38 yaşındayım evliyim anneyim 16 yaşında bir kızım var şu an oturduğumuz yerde 3. yılımız akrabalarımız yanımızda memnunuz severek isteyerek geldik fakat kızım için bir sürü yol denedim psikolojik destek aldırdım ilgisi olan kurslara gönderdim arkadaşlar edindirdim yinede alışamadı okula veli toplantısı için gittiğimde sessiz sakin içine kapanık bir çocuk olduğunu dersleri dinlemeyip dikkatinin dağınık olduğunu ödevlerini yapmadığını sınıf arkadaşlarıyla anlaşamadığını farklı sınıftan bir kız arkadaşı olduğunu söylediler kızım bana bunlardan hiç bahsetmedi eşim memur burdan önce tayin dolayısıyla doğuda yaşıyorduk görev süresi bitince de doğudan ayrıldık ilk buraya geldiğimiz zamanlar sürekli orayı özlediğini dönmek istediğini söylüyordu oradan bahsediyordu böyle bir şeyin olmayacağını burdaki hayatına odaklanmasını söyledim şimdilerde orayı özleyip özlemediğini sorduğumda hayır diyor oradan bahsetmiyor bana inandırıcı gelmiyor eminim ki orayı özlüyor artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bu durum hem sosyal hem akademik başarısını çok etkiliyor sizce geçici bir durum mu nasıl geçer ne yapmalıyım?
Oturduğumuz yere taşınalı 3 yıl oldu kızım alışamıyor sizce bu geçici bir durum mu?