sevgili anneler ve anne adayları size bir sorum var 2021 de bir kızım oldu ilk başta onu çok seviyordum ama büyüdükçe kocamın eski sevgilisine benzemeye başladı ve gördükçe sinirim bozuluyor sizce ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Kocamın eski sevgilisi gözü ile bakma mesela onu sen doğurdun senin çocuğun senin sayende dünyaya geldi ve bunu sen istedin onun seçimi değildi o çok masum ve herşeyden habersiz onu yaratan ise allah annesi babası sizlersiniz o tipte olmayı kendi seçmedi sizin dna nız genetiğiniz ile mümkün oldu henüz çok küçük sürekli görünümü değişecektir zaten onun görünümünü eşinizin eski sevgilisi olarak yargılamak yerine size bağlı olduğunu sizi dünyanın en mükemmel annesi olarak gördüğünü sizi sevdiğini ve bu hayatta herşeyi yeni yeni gördüğünü düşünün bu psikolojik bir dönem olabilir atlatabilirsiniz 💞
02 Yorumla- Soran1 yıl
cok tesekkur ederim cok kibarsınız💗
- 1 yıl
Rica ederim 💞
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Merhaba, bencede kafanda kurduğun için benziyor. Ayrıca benziyor sende benziyorsun? Sonuçta senin kanından onun değil. senin karnında 9 ay büyüdü ve doğurdun her anlamda acı çektin. Ona böyle davranıp küstürme kendinden uzaklaştırma. Kız çocuğu en güzel nimetlerden. Karnındayken hissettiğin o duyguları hatırla
01 Yorumla- Soran1 yıl
öyle yapacağıımm💗💗
- 1 yıl
Bu hikayede yanan çocuk olur. Madem kocanla sorunun var niye çocuk yapıyosunuz da bir masumun hayatını seviyor? Kendi doğurdun çocuğu elin karısına benzetip çocuğunu sevmemek nasıl bir hastasınız yaa üremeyin lan siz
02 Yorumla- Soran1 yıl
doğurmadan önce nerden bilebilirim benzeyeceğini?
- 1 yıl
Bak hala ne diyor ya😏 dünyanın tüm küfürleri bir araya gelse yine senin hakkını vermeye yetmez. Ruh hastası falan da değilsin sen direkt kötüsün, iğrenç bir insansın
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Kocan seni aldatıp çocuğunun kadına ait olan genlerini eski sevgilisinin vajinasına penis sokup oradan yumurta alıp dölleyip sonra senin rahmine yerleştirmek sureti ile seni hamile bırakıp aldatmış olabilir?
Biz erkekler siz kadınlar gibi şeytan değiliz, başkasından çocuk peydahlayıp başka adama baba dediren sizlersiniz. Kendi yavrun başkasina benziyor diye sevgini mi esirgiyorsun? Senin gibiler anne olmasın bir daha lütfen.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
101
Cevap
48Cevap
- 1 yıl
Anneyim ve şu an benim doğurduğum çocuk nasıl eşimin eski sevgilisine benzeyebilir diye düşünemiyorum. Böyle bir şey mümkün değil! 0% yani. Niye durup dururken içini karartıp olmayan şeyleri varmış gibi acı çektiriyorsun kendine? Benzese bile o o değil, başka biri. Ayrıca kızınız sevmediğiniz kayınpederinize bile benzese, ona kötü muamele edemezsiniz. Daha baskın olsaydı genleriniz ozaman, kendi genlerinizi suçlayın küçücük çocuğunuz yerine. Emin olun, çocuğunuz bedenen sizi terk edemese bile bu yaşlarda ruhen sizi terk edebilir eğer ona sevilmediğini hissettiriyorsanız, yapmayın.
50 Yorumla Allah seni ıslah etsin. Kocanın eski sevgilisine benzemiyor, sen ruh hastası olduğun için sana öyle geliyordur. Yürü git tedavi ol.
130 Yorumla- 1 yıl
Anne veya anne adayı değilim ama o kisiyi kafanda çok yer ettiysen kizini ona benzetmen cok buyyk ihtimal kocanla bunu konus anlayisli biri ise biraz kafani dinlemen icin tatil yap belki o sırada o kisiyi biraz olsun unutur eve geri gelince kizina daha guzel ısınirsın :)
10 Yorumla s
1 yılEşinle sorunların tabii ki olabilir ama şöyle düşün sen bir canlı dünyaya getirdin ve onun sana çok ihtiyacı var. Onun geleceğini ve hayatını şekillendirecek olan sensin belki babası kötü biri olabilir ama ne olursa olsun yaşadığın hiçbir negatif duygunun faturasını bebeğine kesme.
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Evlenmişsin çoluk çocuğa karışmışsın hala kocanın eski sevgilisini mi düşünüyorsun? Bu durum hiç sağlıklı değil. Sana ne kocanın eski sevgilisinden geçmiş gitmiş seninle evlenmiş. Psikolojik olarak benzetiyor olabilirsin hem çocuk bu değişecek sürekli hızla büyüyecek. Ben şu an çocuğa aşırı üzüldüm. Tedavi alman gerek bu durumla ilgili o çocuğu sen dünyaya getirdin el insaf
40 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Seni anlıyorum. ama kocana ve sevgilisine olan nefretini çocuğuna değil de o iki pisliğe göster belki boşanamıyorsun ama biraz cesaretini toplayıp o adamı bırakırsan kızınla daha mutlu olabilirsiniz çünkü nefret ettiğin kişi kızın değil kocan ve sevgilisi. o senin kızın seni ayakta tutabilecek tek kişi olabilir çünkü bu durumlarda kendi ailen bile seni anlamayabilirken kızın seni anlar. ikinize de terapi şart çünkü hayatınızı mahveden bir pislik var.
23 Yorumla- Soran1 yıl
Beni bir tek sen anladın çok teşekkür ederim💗
- Cevap sahibi1 yıl
Rica ederim birtanem zaten sen bazı insanları boş ver onlar yaşamadığı, bilmediği hayatları yargılayabiliyorlar. kocan olacak hayvansız yaşamaya bir adım at hayatın daha iyi olacaktır bak mükemmel olmayacaktır, çok zor yanalrı da olacaktır ama o zorluklarla beraber güzel sonuçlarda alacaksın. her kadın zaten güçlüdür. ama anne olan kadın daha güçlüdür sen şimdi istersen birçok şeyi yapabilirsin, o iki insan görünümlü yaratıklar yüzünden kendine ve çocuğuna bu haksızlığı yapma.
- Soran1 yıl
katılıyorum sana teşekkürler tekrardaaannn
- 1 yıl
Eski sevgilisi ne alaka? Psikologa gitmelisin ve boyle hissettigini kesinlikle cocuguna yansitmamalisin.
60 Yorumla - 1 yıl
Sizin gibi insanların yüzünde masum çocukların hayatı mahvoluyor
60 Yorumla Psikoloğa git bence sen ya da psikiyatri senin kızın o senin kocan mi birsey dedi ne yaptıysa kafanda kuruyorsun. Küçücük çocuk neden kocanın eski sevgilisine benzesin.
20 Yorumla- Gizli Üye(36-45)1 yıl
O senin canindan kanindan bir parça dünyaya böyle bir mucize getirmek ne kadar büyük bir nimet farkindamisin sen onun senin canın canın istediği zaman seviyorum istemediğin zaman sevmiyorum diyemezsin oyuncağın değil tamam senin desteğe ihtiyacın olabilir ama onunda sana ihtiyacı var o çok savunmasız hicbisey yapamaz kendisini koruyamaz böyle düşün ve bebeğine sahip çik sarıl ona.
10 Yorumla - 1 yıl
Ne konuşuyorsun sen arkadaşım ya.
İnsan çocuğunu nasıl sevmez, mümkün mü öyle bir şey.
Kafanda kurmuşsun.
30 Yorumla Cok yanlis dusunuyorsun. Kafaya takmissin birkere. O yuzden sana oyle geliyor. Bak mesela benim ablamin ismi babamin sevgilisinin ismiymis, bende yeni ogrendim. Anneminde ablami sevememesinin sebebi buymus. Ablamin sucu ne? Peki senin evladinin sucu ne? Bunu birtek sen boyle goruyorsun, zamanlada olan o cocuga oluyor😢
11 Yorumla- 1 yıl
Sen anneliği hak etmiyorsun. Insan çocuğundan nefret edebilir mi ya. Allah o çocuğu korusun.
40 Yorumla u
1 yılPsikolojik destek al tek başına atlatmayi bekleme eski sevgilisi ne alaka
40 Yorumla- 1 yıl
kocanın eski sevgilisine benzemesi ve bu senin nefret edişinin suçlusu kızın değil bunun ceremesini ona çektirme o daha bir çocuk hiçbir şeyden haberi bile yok aklını başına topla
00 Yorumla - 1 yıl
eşinizin eski sevgilisiyle ilgili bazı anılarınız ya da düşünceleriniz tetiklenmiş olabilir, size tavsiyem eşinizin eski sevgilisiyle çocuğunuzun iki farklı bir birey olduğunu kabul etmeniz ve bu konuyu bir terapistle görüşmeniz, terapi size içgörü kazandırıp bu konuyu daha objektif ele almanıza yardımcı olabilir, iyi günler ✨
00 Yorumla Olabilir. Annelik ağır bir sorumluluk. Ama bunu çocuğa yansıtmamaya çalış terapi sürecini de hızlandır bence. Eminim senin içinde zor bir süreçtir
02 Yorumla- Soran1 yıl
evet çok teşekkür ederim💗
- 1 yıl
Bir annenin çocuğuna bu tür bir gözle bakıp sevmemesi annenin ruhsal bir sıkıntısı olduğunun göstergesidir.. tedavi şart öneririm..
02 Yorumla- Soran1 yıl
dusunuyorum ben de
- 1 yıl
Bekleme derim..
Sizin genlerinizi taşıyor. çok yanlış bir yaklaşım bence o senin kızın. Küçücük çocuğun hayatını mahvedecek şeyler yapma
01 Yorumla- Soran1 yıl
o zaman o da benzemeseydi
- 1 yıl
Muhtemelen kocanı ayarttın o kızın ahını aldın Bu yüzden ruhsal problemlerin ortaya çıktı
30 Yorumla O senin cocugun sen eski sevgilisine baka baka sana oyle gelmistir cocuk buyuyunce degisir zaten
10 YorumlaYanlış düşünüyorsun lütfen onun senin bir parçan olduğunu düşün onu sen doğurdun o senin kızın ve kocan seninle evli
10 YorumlaBence git bi tedavi ol yoksa olan çocuğa olacak
11 Yorumla- Soran1 yıl
olacağım en kıss sürede
- 1 yıl
4mkodumun karısı madem sevmiceksin niye dünyaya getirdin ha ørspu
22 Yorumla - 1 yıl
Takıntın var. Ve çocuğun bir suçu yok. O düşünce gelince çocuğunu öp sev. Zamanla düzelir.
20 Yorumla Bence bir profesyonelden terapi destek almalısınız, bahsettiğiniz ciddi ve sıkıntılı bir durum.
00 Yorumla- 1 yıl
Psikolojik bir vakasın maalesef. Psikolojik destek alman hatta tedavi olman lazım. Sorun gerçek ise de trol ise de bu dediklerimi yapman lazım.
00 Yorumla Tövbe istifar et bu soruyu gördüğüme pişmanım parcan o senin nasıl yazabildin bunu Allah aşkına doktora git ya
00 YorumlaBenzeyebilir bende babamı sevmem ama oğlum kopyası her konuda ne yapayım o benim oğlum ben istedim de geldi dünyaya bunu unutma
00 Yorumla- 1 yıl
Niye istediğin birinde çocuk olmadığı için mi
06 Yorumla- Soran1 yıl
ne?
- 1 yıl
Çocuğu istemiyerek mi yaptın
- Soran1 yıl
yok aslında istiyordum çok
- 1 yıl
Bazen istemeden olunca çocuğa böyle duygular oluşur
- Soran1 yıl
evet olabilir haklısın
- 1 yıl
Bir söz vardır gönülsüz işte burunuz çocuk doğarmış
- 1 yıl
bence hic vakit kaybetmeden psikologa git cunku cocugun hisseder soguklugunu
01 Yorumla- Soran1 yıl
gidecegim en kısa zamanda
- 1 yıl
Knkaa saçmalama lütfen elin kızı için kendi kızını mi sevmeyeceksin
01 Yorumla- Soran1 yıl
evet
- 1 yıl
Hahahahaha sevmemekte geçerli bir sebep bence
01 Yorumla- Soran1 yıl
evet ahahshshahs
- Gizli Üye(36-45)1 yıl
Allah o melegi korusun senin gibiler anne olmayi hak etmiyo umarim o minik melege zarar vermiyosundur
30 Yorumla - 1 yıl
Git tedavi ol. İnsan çocuğuna nasıl o gözle bakabilir?🙄
12 Yorumla- 1 yıl
@Gökyüzü242 çok haklisin
- 1 yıl
@Benzersiz_zevkler Teşekkürler.
u
1 yılBence doktora gidin hiç sağlıklı bir düşünceniz yok. Psikoloji destek al
10 Yorumla- 1 yıl
Senin kanın ve canın böyle bi düşünceyi kafandan silmen lazım
10 Yorumla Sen de annelik duygusu varmiki bi aynaya bak istersen😡😡😡
10 Yorumla- 1 yıl
Sizi çipliycem boyle onune gelen bebek yapiyo vatandas kalitesi dusuyo😐
10 Yorumla Kendi aşamadığın şeyleri masum bir çocuğa maal etme
10 Yorumla- 1 yıl
Kocanı sevmiyorsun bütün mesele bu olabilir mi?
00 Yorumla - 1 yıl
Uzamış bir lohuaa depresyonu olabilir mi acaba? Bi destek alsan?
00 Yorumla - 1 yıl
Ne kadar saçma bir durum bı uzmandan yardım almalısın
00 Yorumla Sakın o gözle görme ve kızını sevmeye bak gerçekten sonra çok pişman olursun
00 Yorumla- 1 yıl
Niye kocanın eski sevgilisiyle sende mi sevgiliydin nasıl olabilir bahane uydurma.
00 Yorumla Kmka sen ne tür bir şizofrensin? Bence siz boşanın çocuğuda babasına ver sen bakma o çocupa yazık ya
00 Yorumla- 1 yıl
demek ki onun dnasını alıp sana yerleştirmiş pipisinden. sjsjsjs
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Bence anneyi fazla sorgulamaya gerek yok. Kendi annemden biliyorum, evlat ayrımı yapabiliyorlar, evlatları sevmebiliyorlar.
01 Yorumla- Soran1 yıl
çok teşekkür ederim bana hak verdiginiz içinn
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Eğer kocanın o kadınla ilişkisi olduysa benzemesi doğal. Bir yerde okumuştum bununla ilgili bir şey
03 Yorumla- Soran1 yıl
aa kanıtlanmış yanii olabilir bak öyle
- Cevap sahibi1 yıl
Yani ne kadar doğru bilmem yine de ama bir önce kişiyle ilişki yaşayan kadın ve erkek, beraber olduğu kişinin genlerini aldığı için doğacak çocuğun o kişiye benzeme ihtimali varmış
- Soran1 yıl
ayy çok korkunç bir ihtimal cidden
- 1 yıl
Acilen psikolojik destek alman gerekiyor.
80 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
çocuk sahibi olmamaya sıcak bakmayı anlarım da çocuğu olup sıcak bakmamayı ilk kez duyuyorum
30 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
herkes anne olmamali iste cocuga uzuldum umarim en azindan babasi seviyordur
10 Yorumla Psikolog desteği alabilirsin. Sebebini bulmak için.
01 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Bunun troll olduğunu nasıl kimse anlamamış.
07 Yorumla- Soran1 yıl
ya sus caktirma
- Cevap sahibi1 yıl
@YesMama evet gerçek gibi duruyorum ama yorumlara verdiği cevaplardan anladım ben de
- Cevap sahibi1 yıl
Duruyor*
- Soran1 yıl
cevaplarım cok iyi degil mi yalniz
- Gizli Üye(45 üstü)1 yıl
Senin sorunun çocukla ilgili değil, kocanın eski sevgilisi
01 Yorumla- Soran1 yıl
evet biraz sorunluyum
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Allah aşkına saçmalamayın 3 yaşında çocugun ne suçu var
08 Yorumla- Soran1 yıl
kocamın eski sevgilisine benzemek
- Cevap sahibi1 yıl
E ne olmuş yani ne bı aşağılık kompleksi
Senin, kocam beni tercih etmis benimle evlenmiş diyip eskileri umursamayacagina dediğine bak
Gerçi çok mantıklı bir seçim yapamamış seni secmekle
- Soran1 yıl
pardooooonnn üstüme iyilik sağlıııkk seni mi seçseydi
- Cevap sahibi1 yıl
Hamileyken aklında çok mu kurdun eski sevgilisini
Sürekli onu mu taktın kafana aciz aciz
Saçma sapan mevzular bide 3 yasinaki çocuğa düşman olmuşsun maşallah
Lohusalık hormonlariyla bu oluyor diye biliyorum ama 3 yıl geçmiş sen kendi içinin kirliliğinden yapıyorsun - Soran1 yıl
bence de içim biraz pis çok sigara içiyorum
- Cevap sahibi1 yıl
Seni mi secseydi ? Ahshdhhd
Beni istese de seçmez zaten
Saçma tercihler yapan biriyle işim olmaz
ayrıca yaşına bakılırsa ben daha çok gencim o bana kart kalir
senin tercih dahi yapamayan kocanda niye gözüm olsun
Ama en azından çocuğundan nefret eden birini secmese iyiymiş - Cevap sahibi1 yıl
Oh afiyet olsun bol bol iç
Şifa sifa - Soran1 yıl
sağolasın
- Gizli Üye(45 üstü)1 yıl
Kocanın eski sevgilisine nasıl benziyor yahu senin çocuğun?
11 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣
Çöp poşetine koy çöpe at çöp kamyonu içinde vıcıkandi olsun ne de olsa eşinin eski sevgilisine benzemesinden daha kötü bir şey olamaz
11 Yorumla- Soran1 yıl
manyak mısınıııızz
Umarım ciddi değilsindir bir anne nasıl kendi öz kızına karşı ısınamaz onu sen doğurdun o senin çocuğun
20 YorumlaBir daha çocuk sahibi olma
70 Yorumla- Devamını Gör (89)
Devamını Gör(144)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Çocuğuma ısınamıyorum, ilk başta çok seviyordum. Nasıl düzelir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi