sevgili anneler ve anne adayları size bir sorum var 2021 de bir kızım oldu ilk başta onu çok seviyordum ama büyüdükçe kocamın eski sevgilisine benzemeye başladı ve gördükçe sinirim bozuluyor sizce ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKocamın eski sevgilisi gözü ile bakma mesela onu sen doğurdun senin çocuğun senin sayende dünyaya geldi ve bunu sen istedin onun seçimi değildi o çok masum ve herşeyden habersiz onu yaratan ise allah annesi babası sizlersiniz o tipte olmayı kendi seçmedi sizin dna nız genetiğiniz ile mümkün oldu henüz çok küçük sürekli görünümü değişecektir zaten onun görünümünü eşinizin eski sevgilisi olarak yargılamak yerine size bağlı olduğunu sizi dünyanın en mükemmel annesi olarak gördüğünü sizi sevdiğini ve bu hayatta herşeyi yeni yeni gördüğünü düşünün bu psikolojik bir dönem olabilir atlatabilirsiniz 💞
02 Yorumla
Soran+1 yılcok tesekkur ederim cok kibarsınız💗
- +1 yıl
Rica ederim 💞
En İyi Cevaplar
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 767 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba, bencede kafanda kurduğun için benziyor. Ayrıca benziyor sende benziyorsun? Sonuçta senin kanından onun değil. senin karnında 9 ay büyüdü ve doğurdun her anlamda acı çektin. Ona böyle davranıp küstürme kendinden uzaklaştırma. Kız çocuğu en güzel nimetlerden. Karnındayken hissettiğin o duyguları hatırla
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapacağıımm💗💗
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılBu hikayede yanan çocuk olur. Madem kocanla sorunun var niye çocuk yapıyosunuz da bir masumun hayatını seviyor? Kendi doğurdun çocuğu elin karısına benzetip çocuğunu sevmemek nasıl bir hastasınız yaa üremeyin lan siz
02 Yorumla
Soran+1 yıldoğurmadan önce nerden bilebilirim benzeyeceğini?
- +1 yıl
Bak hala ne diyor ya😏 dünyanın tüm küfürleri bir araya gelse yine senin hakkını vermeye yetmez. Ruh hastası falan da değilsin sen direkt kötüsün, iğrenç bir insansın
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocan seni aldatıp çocuğunun kadına ait olan genlerini eski sevgilisinin vajinasına penis sokup oradan yumurta alıp dölleyip sonra senin rahmine yerleştirmek sureti ile seni hamile bırakıp aldatmış olabilir?
Biz erkekler siz kadınlar gibi şeytan değiliz, başkasından çocuk peydahlayıp başka adama baba dediren sizlersiniz. Kendi yavrun başkasina benziyor diye sevgini mi esirgiyorsun? Senin gibiler anne olmasın bir daha lütfen.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
101
Cevap
48Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 12,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBence doktora gidin hiç sağlıklı bir düşünceniz yok. Psikoloji destek al
10 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılAnneyim ve şu an benim doğurduğum çocuk nasıl eşimin eski sevgilisine benzeyebilir diye düşünemiyorum. Böyle bir şey mümkün değil! 0% yani. Niye durup dururken içini karartıp olmayan şeyleri varmış gibi acı çektiriyorsun kendine? Benzese bile o o değil, başka biri. Ayrıca kızınız sevmediğiniz kayınpederinize bile benzese, ona kötü muamele edemezsiniz. Daha baskın olsaydı genleriniz ozaman, kendi genlerinizi suçlayın küçücük çocuğunuz yerine. Emin olun, çocuğunuz bedenen sizi terk edemese bile bu yaşlarda ruhen sizi terk edebilir eğer ona sevilmediğini hissettiriyorsanız, yapmayın.
60 Yorumla Allah seni ıslah etsin. Kocanın eski sevgilisine benzemiyor, sen ruh hastası olduğun için sana öyle geliyordur. Yürü git tedavi ol.
140 Yorumla
+1 yılAnne veya anne adayı değilim ama o kisiyi kafanda çok yer ettiysen kizini ona benzetmen cok buyyk ihtimal kocanla bunu konus anlayisli biri ise biraz kafani dinlemen icin tatil yap belki o sırada o kisiyi biraz olsun unutur eve geri gelince kizina daha guzel ısınirsın :)
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEşinle sorunların tabii ki olabilir ama şöyle düşün sen bir canlı dünyaya getirdin ve onun sana çok ihtiyacı var. Onun geleceğini ve hayatını şekillendirecek olan sensin belki babası kötü biri olabilir ama ne olursa olsun yaşadığın hiçbir negatif duygunun faturasını bebeğine kesme.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmişsin çoluk çocuğa karışmışsın hala kocanın eski sevgilisini mi düşünüyorsun? Bu durum hiç sağlıklı değil. Sana ne kocanın eski sevgilisinden geçmiş gitmiş seninle evlenmiş. Psikolojik olarak benzetiyor olabilirsin hem çocuk bu değişecek sürekli hızla büyüyecek. Ben şu an çocuğa aşırı üzüldüm. Tedavi alman gerek bu durumla ilgili o çocuğu sen dünyaya getirdin el insaf
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni anlıyorum. ama kocana ve sevgilisine olan nefretini çocuğuna değil de o iki pisliğe göster belki boşanamıyorsun ama biraz cesaretini toplayıp o adamı bırakırsan kızınla daha mutlu olabilirsiniz çünkü nefret ettiğin kişi kızın değil kocan ve sevgilisi. o senin kızın seni ayakta tutabilecek tek kişi olabilir çünkü bu durumlarda kendi ailen bile seni anlamayabilirken kızın seni anlar. ikinize de terapi şart çünkü hayatınızı mahveden bir pislik var.
23 Yorumla
Soran+1 yılBeni bir tek sen anladın çok teşekkür ederim💗
Cevap sahibi+1 yılRica ederim birtanem zaten sen bazı insanları boş ver onlar yaşamadığı, bilmediği hayatları yargılayabiliyorlar. kocan olacak hayvansız yaşamaya bir adım at hayatın daha iyi olacaktır bak mükemmel olmayacaktır, çok zor yanalrı da olacaktır ama o zorluklarla beraber güzel sonuçlarda alacaksın. her kadın zaten güçlüdür. ama anne olan kadın daha güçlüdür sen şimdi istersen birçok şeyi yapabilirsin, o iki insan görünümlü yaratıklar yüzünden kendine ve çocuğuna bu haksızlığı yapma.
Soran+1 yılkatılıyorum sana teşekkürler tekrardaaannn
+1 yılEski sevgilisi ne alaka? Psikologa gitmelisin ve boyle hissettigini kesinlikle cocuguna yansitmamalisin.
60 Yorumla
+1 yılSizin gibi insanların yüzünde masum çocukların hayatı mahvoluyor
60 YorumlaPsikoloğa git bence sen ya da psikiyatri senin kızın o senin kocan mi birsey dedi ne yaptıysa kafanda kuruyorsun. Küçücük çocuk neden kocanın eski sevgilisine benzesin.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO senin canindan kanindan bir parça dünyaya böyle bir mucize getirmek ne kadar büyük bir nimet farkindamisin sen onun senin canın canın istediği zaman seviyorum istemediğin zaman sevmiyorum diyemezsin oyuncağın değil tamam senin desteğe ihtiyacın olabilir ama onunda sana ihtiyacı var o çok savunmasız hicbisey yapamaz kendisini koruyamaz böyle düşün ve bebeğine sahip çik sarıl ona.
10 Yorumla
+1 yılNe konuşuyorsun sen arkadaşım ya.
İnsan çocuğunu nasıl sevmez, mümkün mü öyle bir şey.
Kafanda kurmuşsun.
30 YorumlaCok yanlis dusunuyorsun. Kafaya takmissin birkere. O yuzden sana oyle geliyor. Bak mesela benim ablamin ismi babamin sevgilisinin ismiymis, bende yeni ogrendim. Anneminde ablami sevememesinin sebebi buymus. Ablamin sucu ne? Peki senin evladinin sucu ne? Bunu birtek sen boyle goruyorsun, zamanlada olan o cocuga oluyor😢
11 Yorumla
+1 yılSen anneliği hak etmiyorsun. Insan çocuğundan nefret edebilir mi ya. Allah o çocuğu korusun.
40 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 744 cevap paylaştı.
u +1 yılPsikolojik destek al tek başına atlatmayi bekleme eski sevgilisi ne alaka
40 Yorumla
+1 yılkocanın eski sevgilisine benzemesi ve bu senin nefret edişinin suçlusu kızın değil bunun ceremesini ona çektirme o daha bir çocuk hiçbir şeyden haberi bile yok aklını başına topla
00 Yorumla
+1 yıleşinizin eski sevgilisiyle ilgili bazı anılarınız ya da düşünceleriniz tetiklenmiş olabilir, size tavsiyem eşinizin eski sevgilisiyle çocuğunuzun iki farklı bir birey olduğunu kabul etmeniz ve bu konuyu bir terapistle görüşmeniz, terapi size içgörü kazandırıp bu konuyu daha objektif ele almanıza yardımcı olabilir, iyi günler ✨
00 YorumlaOnu sen doğurdun senin canından bir parça onu kendinden çok sevmen lazım çünkü adı evlat
lütfen saçmalama ve kesinlikle psikolojik destek al sana yalvarıyorum00 YorumlaOlabilir. Annelik ağır bir sorumluluk. Ama bunu çocuğa yansıtmamaya çalış terapi sürecini de hızlandır bence. Eminim senin içinde zor bir süreçtir
02 Yorumla
Soran+1 yılevet çok teşekkür ederim💗
+1 yılBir annenin çocuğuna bu tür bir gözle bakıp sevmemesi annenin ruhsal bir sıkıntısı olduğunun göstergesidir.. tedavi şart öneririm..
02 Yorumla
Soran+1 yıldusunuyorum ben de
- +1 yıl
Bekleme derim..
Sizin genlerinizi taşıyor. çok yanlış bir yaklaşım bence o senin kızın. Küçücük çocuğun hayatını mahvedecek şeyler yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılo zaman o da benzemeseydi
+1 yılMuhtemelen kocanı ayarttın o kızın ahını aldın Bu yüzden ruhsal problemlerin ortaya çıktı
30 YorumlaO senin cocugun sen eski sevgilisine baka baka sana oyle gelmistir cocuk buyuyunce degisir zaten
10 YorumlaYanlış düşünüyorsun lütfen onun senin bir parçan olduğunu düşün onu sen doğurdun o senin kızın ve kocan seninle evli
10 YorumlaBence git bi tedavi ol yoksa olan çocuğa olacak
11 Yorumla
Soran+1 yılolacağım en kıss sürede
+1 yıl4mkodumun karısı madem sevmiceksin niye dünyaya getirdin ha ørspu
22 Yorumla
+1 yılTakıntın var. Ve çocuğun bir suçu yok. O düşünce gelince çocuğunu öp sev. Zamanla düzelir.
20 YorumlaBence bir profesyonelden terapi destek almalısınız, bahsettiğiniz ciddi ve sıkıntılı bir durum.
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik bir vakasın maalesef. Psikolojik destek alman hatta tedavi olman lazım. Sorun gerçek ise de trol ise de bu dediklerimi yapman lazım.
00 YorumlaTövbe istifar et bu soruyu gördüğüme pişmanım parcan o senin nasıl yazabildin bunu Allah aşkına doktora git ya
00 YorumlaBenzeyebilir bende babamı sevmem ama oğlum kopyası her konuda ne yapayım o benim oğlum ben istedim de geldi dünyaya bunu unutma
00 Yorumla
+1 yılNiye istediğin birinde çocuk olmadığı için mi
06 Yorumla
Soran+1 yılne?
- +1 yıl
Çocuğu istemiyerek mi yaptın
Soran+1 yılyok aslında istiyordum çok
- +1 yıl
Bazen istemeden olunca çocuğa böyle duygular oluşur
Soran+1 yılevet olabilir haklısın
- +1 yıl
Bir söz vardır gönülsüz işte burunuz çocuk doğarmış
+1 yılbence hic vakit kaybetmeden psikologa git cunku cocugun hisseder soguklugunu
01 Yorumla
Soran+1 yılgidecegim en kısa zamanda
+1 yılKnkaa saçmalama lütfen elin kızı için kendi kızını mi sevmeyeceksin
01 Yorumla
Soran+1 yılevet
+1 yılHahahahaha sevmemekte geçerli bir sebep bence
01 Yorumla
Soran+1 yılevet ahahshshahs
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah o melegi korusun senin gibiler anne olmayi hak etmiyo umarim o minik melege zarar vermiyosundur
30 Yorumla
+1 yılGit tedavi ol. İnsan çocuğuna nasıl o gözle bakabilir?🙄
12 Yorumla- +1 yıl
@Gökyüzü242 çok haklisin
- +1 yıl
@Benzersiz_zevkler Teşekkürler.
+1 yılSenin kanın ve canın böyle bi düşünceyi kafandan silmen lazım
10 YorumlaSen de annelik duygusu varmiki bi aynaya bak istersen😡😡😡
10 Yorumla
+1 yılSizi çipliycem boyle onune gelen bebek yapiyo vatandas kalitesi dusuyo😐
10 YorumlaKendi aşamadığın şeyleri masum bir çocuğa maal etme
10 Yorumla
+1 yılKocanı sevmiyorsun bütün mesele bu olabilir mi?
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 745 cevap paylaştı.
+1 yılUzamış bir lohuaa depresyonu olabilir mi acaba? Bi destek alsan?
00 Yorumla
+1 yılNe kadar saçma bir durum bı uzmandan yardım almalısın
00 YorumlaSakın o gözle görme ve kızını sevmeye bak gerçekten sonra çok pişman olursun
00 Yorumla
+1 yılNiye kocanın eski sevgilisiyle sende mi sevgiliydin nasıl olabilir bahane uydurma.
00 YorumlaKmka sen ne tür bir şizofrensin? Bence siz boşanın çocuğuda babasına ver sen bakma o çocupa yazık ya
00 Yorumla
+1 yıldemek ki onun dnasını alıp sana yerleştirmiş pipisinden. sjsjsjs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence anneyi fazla sorgulamaya gerek yok. Kendi annemden biliyorum, evlat ayrımı yapabiliyorlar, evlatları sevmebiliyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim bana hak verdiginiz içinn
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer kocanın o kadınla ilişkisi olduysa benzemesi doğal. Bir yerde okumuştum bununla ilgili bir şey
03 Yorumla
Soran+1 yılaa kanıtlanmış yanii olabilir bak öyle
Cevap sahibi+1 yılYani ne kadar doğru bilmem yine de ama bir önce kişiyle ilişki yaşayan kadın ve erkek, beraber olduğu kişinin genlerini aldığı için doğacak çocuğun o kişiye benzeme ihtimali varmış
Soran+1 yılayy çok korkunç bir ihtimal cidden
+1 yılAcilen psikolojik destek alman gerekiyor.
80 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılçocuk sahibi olmamaya sıcak bakmayı anlarım da çocuğu olup sıcak bakmamayı ilk kez duyuyorum
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılherkes anne olmamali iste cocuga uzuldum umarim en azindan babasi seviyordur
10 YorumlaPsikolog desteği alabilirsin. Sebebini bulmak için.
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBunun troll olduğunu nasıl kimse anlamamış.
07 Yorumla
Soran+1 yılya sus caktirma
Cevap sahibi+1 yıl@YesMama evet gerçek gibi duruyorum ama yorumlara verdiği cevaplardan anladım ben de
Cevap sahibi+1 yılDuruyor*
Soran+1 yılcevaplarım cok iyi degil mi yalniz
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSenin sorunun çocukla ilgili değil, kocanın eski sevgilisi
01 Yorumla
Soran+1 yılevet biraz sorunluyum
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah aşkına saçmalamayın 3 yaşında çocugun ne suçu var
08 Yorumla
Soran+1 yılkocamın eski sevgilisine benzemek
Cevap sahibi+1 yılE ne olmuş yani ne bı aşağılık kompleksi
Senin, kocam beni tercih etmis benimle evlenmiş diyip eskileri umursamayacagina dediğine bak
Gerçi çok mantıklı bir seçim yapamamış seni secmekle
Soran+1 yılpardooooonnn üstüme iyilik sağlıııkk seni mi seçseydi
Cevap sahibi+1 yılHamileyken aklında çok mu kurdun eski sevgilisini
Sürekli onu mu taktın kafana aciz aciz
Saçma sapan mevzular bide 3 yasinaki çocuğa düşman olmuşsun maşallah
Lohusalık hormonlariyla bu oluyor diye biliyorum ama 3 yıl geçmiş sen kendi içinin kirliliğinden yapıyorsun
Soran+1 yılbence de içim biraz pis çok sigara içiyorum
Cevap sahibi+1 yılSeni mi secseydi ? Ahshdhhd
Beni istese de seçmez zaten
Saçma tercihler yapan biriyle işim olmaz
ayrıca yaşına bakılırsa ben daha çok gencim o bana kart kalir
senin tercih dahi yapamayan kocanda niye gözüm olsun
Ama en azından çocuğundan nefret eden birini secmese iyiymiş
Cevap sahibi+1 yılOh afiyet olsun bol bol iç
Şifa sifa
Soran+1 yılsağolasın
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKocanın eski sevgilisine nasıl benziyor yahu senin çocuğun?
11 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣
Çöp poşetine koy çöpe at çöp kamyonu içinde vıcıkandi olsun ne de olsa eşinin eski sevgilisine benzemesinden daha kötü bir şey olamaz
11 Yorumla
Soran+1 yılmanyak mısınıııızz
Umarım ciddi değilsindir bir anne nasıl kendi öz kızına karşı ısınamaz onu sen doğurdun o senin çocuğun
20 Yorumla- Devamını Gör (89)
Devamını Gör(134)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Çocuğuma ısınamıyorum, ilk başta çok seviyordum. Nasıl düzelir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım