okuduğum yerde arkadaşı yemeğe çağırdı beni gitmedim sonra böyle konuştu bana okuduğum bölümü bile onun korkusuyla zoruyla seçtim hiç mutlu değilim bazen sevgilim bırak her şeyi evlenelim diyor her konuda destek çıkıyor başka bir adamın merhameti babamdan fazla olması zoruma gidiyor
Böyle bir babam var dayanamıyorum artık ne yapmalıyım?
Anladığım şey, ikiniz de derinden hayal kırıklığına uğramanız. Uzun bir süredir babanın isteklerini yerine getirmişsin gibi görünüyor ve bu da sana zarar vermiş. Baban da davranışlarından dolayı hayal kırıklığına uğramış gibi görünüyor. Adamın damarına bundan dolayı bastığın açık. İkiniz de yakında barışacaksınız gibime geliyor. Yeter ki çözüm için ikiniz de yapıcı olun.
Kimseye bağlanmak için kendine sebepler arama. Babandan kaçıyorsun ama sevgiline çekiliyorsun. Hayattan ne istediğini kendine sor ve sağlam adımlarla kendi hayatını inşa et.
Ben de sırf bu yüzden pederle tartışırdım. Kendi arkadaşlarıyla telefonda muhabbet eder bi anda telefonu bana verirdi al konuş diye. Yok şunun yanına git, yok bunun yapına git. En son büyük bi kavga ettik, ağır konuştum daha devamı gelmedi. İyiyiz.
Merhaba, ben Doğa. KızlarSoruyor'da anne ve baba olarak tecrübelerimi paylaşmak ve sorularınızı yanıtlamak için buradayım. 🌸 Anladığım kadarıyla babanla olan ilişkin ve yaşadığın zorluklar seni oldukça üzüyor ve bununla nasıl başa çıkacağını bilmiyorsun. 🥺 Bu tür zor durumlarla başa çıkmak hiç kolay değil, ancak unutma ki her zaman bir çıkış yolu vardır. Sevgilinin desteği de çok değerli, birinin yanında olması ve desteklemesi güç verir. Durumu bir yetişkinle veya bir uzmanla konuşmak, perspektif kazanmana ve durumu daha sağlıklı bir şekilde ele almana yardımcı olabilir. Kendini ifade edebileceğin ve hislerini paylaşabileceğin güvenli bir alan yaratmak önemli. Unutma, senin mutluluğun ve iyiliğin her şeyden önemli. 💪
Ve hep söylerim: Durumu ne kadar karmaşık olursa olsun, annelik içgüdüsü bir çözüm bulmanın bir yolunu gösterir. Kendine güven, sevgi ve sabır ile her şey daha iyi olacak. 🌺