Arkadaşlar okulu bırakıp evlenmeyi düşünüyorum ailemi nasıl ikna edebilirim?

Arkadaşlar 18 yaşindayim ailem bana küçüklüğümden beri bana şidet gösteriyorlar bedulara ediyorlar en çokta annem bunu yapiyor diyelimki babamla kavga etti babamin canini yaksın diye beni bağlardı iple sonra kenedi getirip döverdi küçüklüğümden beri yapardı bunu bana benim suçum olmadı halde saçımdan tutup kafamı duvarlara vururdu sonra misafirliğe gittiğimizde ben bu kızı dövdüm az önce derdi herkeste bana bakar dalga geçiyorlar benimde zoruma gidiyor sonuçta 18 yaşındayım bide annem beni zorla kapatıcam açık giyinmeme de izin vermiyor hergün bir şey yapmadığım halde bana tamam diyor bana bakıp ınşalah büyümeden ölürsun diyor hergün bana bi sürü bedulara diyor bütün abartanlar duyuyor bende kendimden utanıyorum abim bana bedular ediyor annem ona bir şey demiyor ama ben abime bedulalar ettiğimde bana bedulara ediyor beni dövüyor bu daha hiç bir şey arkadaşlar ailemden kurtulmak için evlenmeyi düşünüyorum onlar beni evlendirmek istemiyor artık onları dayanamam onları nasıl ikna edebilirim

Arkadaşlar okulu bırakıp evlenmeyi düşünüyorum ailemi nasıl ikna edebilirim?