Aile & Toplum 19 yaşındayım, evlenmek istiyorum. Ailemi nasıl ikna ederim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 113 Yapay Zekaya Sor 19 yaşındayım evlenmek istiyorum nasıl evlenebilirim? Üniversite okuyorum Daha talibim yok 🤣 ailemi nasıl ikna ederim bilmiyorum 😀 Güncellemeler+1 yıl Koca istiyorummmm Güncellemeler+1 yıl Çok lazımmm 19 yaşındayım, evlenmek istiyorum. Ailemi nasıl ikna ederim? Cevapla Üniversite Soruları Evlilik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Bence bu durumu konuşun 1 0 Yorumla
zeynobenzeyno Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Ben de evlenmek istiyore ben de ben dee koca satan var mı asdfgh 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı. Önce mesleğini eline alsan mı acaba 2 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı. Talibin yok ama evlenmek istiyorsun? 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence bu durumu konuşun
Ben de evlenmek istiyore ben de ben dee koca satan var mı asdfgh
Önce mesleğini eline alsan mı acaba
Talibin yok ama evlenmek istiyorsun?