merhabaaaa🌸 ben 21 sevgilim 23 yaşında 4 yıllık ilişkimiz var ben bu sene üniversiteden mezun oldum sevgiliminde işi var çalışıyor. Sevgilimin ailesi bizi ilk haftadan itibaren biliyor ve surekli iletisim halindeyiz. Elimden her is gelir cok sukur evlilik sorumluluğunu kaldiracagimi düşünüyorum. Ben ilişkiminizin ilk yıllarında anneme söylemiştim annem hayır dedi ama haklıydı çünkü o zaman daha lise son sınıftım. Gecen yaz sevgilim de abimi aradı konuştu işte böyle böyle beni bi araştırıp sorun tanışalım dedi ama abim direk sen kimsin necisin adın ne yasin kaç vs hiç bir şey sormadan yok dedi işte o zaman daha okuyordum sevgilimde ben okulunu bıraksın demiyorum asla sadece tanışalım kendi aramızda küçük söz yapalım dedi ama abim asla hiç birey sormadan yok dedi 🥲 sonra eve geldi tabi elimden telefonumu aldı işte bana hiç sormadım istiyormusun vs diye al ben yiyemiyorum sen ye diye veremem dedi işte aylarca telefonsuz kaldım sevgilim bana telefon aldı öyle iletişim kurduk ve yıldır bu konu hiç açılmadı Eylül ortası gibi ailesi tanışmaya gelmeyi düşünüyorlar. Şimdi bana diyeceksiniz ki hayatını yaşa daha çok erken vs ama benim maalesef yaşanacak bir hayatım yok🥲 ne arkadaşlarimla buluşabilirim ne başka bir şey yapabilirim bunları geçin evin arkasında ki markete tek başıma gidemiyorum. Etek elbise giydirmezler giydiğim pantolon ama ona bile laf ederler makyaja çok hevesim var izin vermezler 🥲daha neler neleeer. Evlilik kurtuluş değil ama tek çarem bu çünkü.
Annemle de hiç bir zaman arkadaş gibi olamadık ablam yok tek kızım 2 abim var biri evli bekar olanda 38 yaşında. Buyuk teyzeme söyleyecektim ama oda sürekli atan diyor ama atanmak sandıkları kadar kolay değil 2 yıllık okudum. Ben eylülde kpss girecegim ve sınav sonrası tekrar annemle konusacagim sizce neler demeliyim nasıl ikna edebilirim sürekli sevgilimle bunları düşünüyoruz hayırlı iş uzatmaya gelmez ve uzadıkça Arap saçına dönüyor cidden bana akıl verin lütfen nasılsın ikna ederim 😭
Annemle de hiç bir zaman arkadaş gibi olamadık ablam yok tek kızım 2 abim var biri evli bekar olanda 38 yaşında. Buyuk teyzeme söyleyecektim ama oda sürekli atan diyor ama atanmak sandıkları kadar kolay değil 2 yıllık okudum. Ben eylülde kpss girecegim ve sınav sonrası tekrar annemle konusacagim sizce neler demeliyim nasıl ikna edebilirim sürekli sevgilimle bunları düşünüyoruz hayırlı iş uzatmaya gelmez ve uzadıkça Arap saçına dönüyor cidden bana akıl verin lütfen nasılsın ikna ederim 😭
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer