Bir anne önceliği kendi anne babası mı olmalı yoksa çocuğu mu (detaya bakamdan cevap vermeyin)?

Annem ailesine çok düşkündü çocukken 3 ay yaz tatilinde köye giderdik onların ahirini görür tarlasına giderdi gelinleri yatardı kuzenlerim beni döverdi ya da dalga geçerdi ses etmezdi hatta babana deme diye tembih ederdi sonra ananem kanser oldu bizi bırakıp gitti babaneme babanem beni rezil etti kardeşimle annem bıraktı diye yazın herkes aktiviteler yapardı biz ise köyde gecriridik kerme bile topladigimi bilirdim annem ananem kanser olduğu dönemde beni çok azarliyordu hırsını benden çıkarıyordu ananem oldu daha rahatladı tabii ama sonra ben evlendim gittim işte şu an ise eşim ve ailem arasındayım yani tatil olduğu zaman eşimin sanki anneme gitmek zorundaymışım gibi hissediyorum aslında gezmeyi severim mesela kardeşlerim de bir yer bir şey görmediler onlara yaşatmak istiyorum sizce nasıl davranmaliyim
Bir anne önceliği kendi anne babası mı olmalı yoksa çocuğu mu (detaya bakamdan cevap vermeyin)?