Kızım benden utanıyor. Ben kendimi çok kötü hissediyorum. Ona nasıl iyi bir anne olabilirim?

Kocamla ayrıyız o başka ülkede baska biriyle evlendi yollarımızı ayırdık. Yıllar oldu. Kızını hiç arayıp sormadı bunca zaman. Kızıma hep ben baktım ne zorluklar çekiyor çekmeye devam ediyorum. 35 yaşındayım. Kendisi 8 yaşında. Ben bir okulda bir hayırsever sayesinde hademelik yapıyorum. Evim kira yüküm çok ağır. Evin kirası elektrigi suyu gıdası yol parası kızımın okul masrafları vs. Cok yoruluyorum ama kızıma bakmaya calisiyorum. Şimdi kızımın sanırım montunda ufak bir sökük olmuş sınıf arkadaşları kızımla alay etmişler. Ben yeni farkettim yenisi almaya durumum yok bende dikmeye çalıştım mutlu olur diye. Bana bağırdı sen iyi bir anne değilsin hiç bana yeni kıyafetler almıyorsun harçlık vermiyorsun hergün makarna pişiriyorsun bana bakamıyorsun babam olsaydı böyle olmazdı deyince sinirlerim bozuldu. Ona vurdum ve odama gidip ağladım. Ben gerçekten kötü bir anne miyim yetersiz miyim acaba?
Güncellemeler
+1 yıl
Kızım çok duygusal ve içe kapanık olduğundan yaşıtları gibi olmadığından sonra cok üzüldüm. Belki ona istedigi montu alacak durumum yok bu yıl onun gönlünû nasıl alabilirim nasıl mutlu edebilirim peki?
Güncellemeler
+1 yıl
@livaneli sorumu öne cikardiginiz icin cok tesekkur ederim
Kızım benden utanıyor. Ben kendimi çok kötü hissediyorum. Ona nasıl iyi bir anne olabilirim?