Bir anne olarak kızım için ne yapabilirim?

Arkadaşlar yaşım burada genç gösteriyor aldanmayın. Ben 38 yaşındayım 14 yaşında olan bir kız çocuğum var. Kızım bana en yakın arkadaşının her yerden engellediğini söyledi. Arkadaşlar benim çocuğum kötü biri değil aslında herkes sever naif bir çocuk. Olay şöyleki arkadaşıyla ne bir tartışma ne bir ara bozukluğu ne bir kavga hiçbir şey yaşanmamış. En son birkaç gün önce konuşmuşlar. Dün sabah kızım kalktığında arkadaşının her yerden engellediğini gördü ve geldi bana söyledi ben bile inanamadım o arkadaşından hiç bunu beklemiyordum iyi bir kızdı aslında neden böyle yaptı bilmiyorum. Kızım şu an çok üzgün ve sinirli. Ben artık bundan sonra kimsenin en yakın arkadaşı olmak istemiyorum herkesten ayrı bir ihanete uğrayıp duruyorum dedi. Odasına kapattı kendini kimseyle konuşmuyor etmiyor kendi kendine birşeyler yapıyor. Çocuğumu iyi görmüyorum anlayacağınız. Başka iyi anlaştığı kimse yok. Sizce ben şu an ne yapmalıyım? Bir daha arkadaşıyla görüşmesini yasaklamalı mıyım? Annesiyle mi konuşmalıyım?
Bir anne olarak kızım için ne yapabilirim?