Kızım 3 buçuk yaşında ve yaklaşık 1 yıldır tuvalet eğitimi tamamlandı çok temiz asla altına yatağına kaçırmazdı çok güzel ilerliyordu her şey ama bu bir iki haftadır uyurken değil ama gün içinde sürekli altına kaçırıyor asla kızmıyorum güzelce konuşuyorum tuvalete yapması gerektiğini ama yine de kaçırıyor. Acaba sağlıkla ilgili mi yoksa 1 buçuk aylık bir kardeşi var yeni doğum yaptım ondan mı kaynaklanıyor ilgiyi üstüne çekmek için aynı sorunu yaşayan var mı?
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
yuksek ihtimal ilgi icin geceleyin yapmiyorsa saglikla direk alakasi yoktur
ama bir doktora gosterin.. emin olmak adina.. bi de babasi biraz ilgilensin sadece onunla vakit gecirsin onunla bi babakiz zamani yapsin02 Yorumla- 8 ay
Babası iki dakika öpüp sarılmaktan başka bir vakit geçirmiyor ama bu konuyu eşimle konuşurum biraz daha kızımın üzerine yogunlaşmamiz gerekiyor sanırım
Kıskanmış ilgilenilmek istiyor o konuyu konuşmak gerek
02 Yorumla- 8 ay
Onunla ilgileniyorum çok sevdiğimi söylüyorum hep sarılıp öpüyorum zaman ayırıyorum ama neden böyle yapıyor anlamıyorum doktora falan mı gostersem
- Bebek Bakımı konusunda 365 cevap paylaştı.
8 ayIlgi olabilir ya da alttan usutmustur bi idrar tahlili verdirin
00 Yorumla
8 ayAllah analı babalı büyütsün ikisini de kendisi ne diyor konuştuğunuzda
07 Yorumla- 8 ay
Tutamadim diyor
- 8 ay
Amin inşallah teşekkür ederim
- 8 ay
Tutamama sebebini söylüyor mu? Yani en kötü senaryoda bir psikologa götürseniz iyi olur gi i kıskançlıktan da yapması muhtemel
- 8 ay
Yok sadece neden böyle yapıyorsun eskiden çok güzel tuvalete gidersin hiç islatmazdın altını diye konuştuğumda tutamadım der niye tutamadigini söylemez. Biraz daha konuşarak halletmeye çalışıcam olmazsa doktora gideriz
- 8 ay
Allah yardımcınız olsun
- 8 ay
Amin inşallah teşekkür ederim yorumunuz icin
- 8 ay
Rica ederim
Ya çocuk daha 3.5 yaşında deli misin 5-6 yaşına gelsin bı o zaman bak sen
04 Yorumla- 8 ay
5_6 yaşına gelince ne olucak ki. Kızım 3.5 yaşında ama yaşına göre çok olgun çok akıllı bir kız niye böyle değişti bilmiyorum
- 8 ay
Ama diyorum ya 1 yıl önce tuvalet eğitimi tamamlandı ve aşırı temiz bir çocuktu birden böyle değişti
Gizli Üye(30-35)8 ayNazar degmiş olabilir
00 Yorumla
8 ayZor iş
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorKüçük kızının bu davranışı, kardeşinin doğumu ile ilgili olabilir. Yeni bir bebek eve geldiğinde, büyük çocukların ilgi çekmek için böyle tepkiler verebildiği sık görülür. Çocuklar, anne-babanın ilgisini üzerlerinde tutmak isterler ve bu konuda bazen eski alışkanlıklarına geri dönebilirler.
Ona özel zaman ayırmaya çalış, hatta bebeğinle ilgilendiğin kadar onunla da özel anlar yaşadığını hissettir. Ona “sen benim kocaman yardımcım oldun” gibi olumlu şeyler söyleyerek kendini özel hissetmesini sağlayabilirsin. Biraz sabır ve sevgiyle toparlanacaktır. Anne olmak bazen bir kale, bazen bir soytarı olmayı gerektirir! 😊