Anne olarak kızıma karşı nasıl yaklaşmam lazım nolur yardım edin🥺😭?

37 yaşında evli 2 çocuklu biriyim birisi 15 yaş kız çocuk Allah'a şükür sağlığımız maddiyatımız yerinde kızım özel lisede okuyor kızımıza sürekli haline şükretmesi gerektiğini kendisinin yerinde olmak isteyen bir sürü çocuk olduğunu söyledik bak Bizim Hikaye dizisindeki çocuklara başlarında anne baba yok beş kuruş paraları yok senin herşeyin var daha ne istiyorsun dedim evet belki o çocuklardan biri olurdum ama mutlu olurdum ben hiçbirşeye sahip olmak istemiyorum mutlu olmak istiyorum keşke fakir olsaydım da mutlu olsaydım dedi okula gitmek istemiyor dersleri pek iyi değil arkadaşlarıda yok kızım fesatlık yapan kötü niyetli bir çocuk değil yaşıtlarına göre daha farklı bir çocuk yani arkadaşları saç, makyaj, giyim kuşam, sevgili, sosyal medya arkadaşlığı gibi şeylerle uğraşıyorlar kızımda spor dalında ilerlemek enstrüman çalmayı ve yemek yapmayı öğrenmek gibi şeylerle uğraşıyor bu yüzden anlaşamıyor girişken bir çocukta değil ama uzun zamandır mutlu olmak isteğinden bahsediyor ortaokulda başka bir şehirdeydik o zaman mahalle okuluna gidiyordu bir sorun yoktu şimdide mahalle okuluna gitmek istiyor ama gitse bile mutlu olamayacağını düşünüyor biz evde yokken eminim ağlıyor eve geldiğimde noldu sen ağladın mı diyorum hayır sadece sıcak havadan bunaldım diyerek geçiştiriyor ne yapmam lazım nolur bir yol gösterin evladımın iyi olmasını istiyorum😥😥😓😓
Anne olarak kızıma karşı nasıl yaklaşmam lazım nolur yardım edin🥺😭?