Arkadaşlar eşim acayip aileci oldu anne babasina asla laf söyletmiyor?

Bana babasi kari gibi laf söylüyor işte yaşli artık susalim ben bir şey deyince duymak bile istemiyor. bugin mesela pazar günü hava güzeldi ben güneşin tadini cikaralim dedim bebek de var neyse babasi arada koltuk almiş gel beraber alalim dedi tamam dedi toplam 3 saat yoktu günüm zehir oldu çocukla çok yoruldum ve söylendim baya trip de çok az attim ama asla kalp kirmadim ve bağirmadim. En selam kayannami aradim eşim giderken ariş veril yapmiştik ordami kaldi diye ordan kayın baba noldu ne araştiriyo dedi benim hakkımda oysaki araştirmam asla birşeyleri. Bunu eşime anlattim baya söylendim eşimde bir şey yok falan yapti en sonunda bağridi patladi yatmaya gitti tüm gün zehir çocukla bile ilgilenmek istemedi küçük bebeğe kizdi ya 12 aylık niye ağlayorsun sen ya diye babasi kötü etkiliyor. Neyse şimdi 2,5 saatir uyuyor kaldirdim kizdi cocuğu al git dedi rahat birak beni uzun bir müddet tek kalmak istiyorum dedi biktim senden dedi dirdirindan dedi oysaki anlaşiyliyim Altan alirim ama konuşuncada konuşuyorum işte. Ailesini tutup bana böyle yapmasi bilmiyorum boşanmayi düşünüyorum abartiyormuyum
Arkadaşlar eşim acayip aileci oldu anne babasina asla laf söyletmiyor?