Zamaninda yaptığı şeylerden dolayı sevemiyorum şu an çok iyi davranıyor geliyor öpüyor güzel kızım diyor ama yok yani bir an önce sevsinde gitsin diye bekliyorum ondan aldığım sevgi (!) Hoşuma gitmiyor ve başkasından bekliyorum beni güzel kızım diye sevmesini böyle bi soru soru sorduğum da daddy issues oluğunu söylemişlerdi
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Başka yaşlılar sana sevmesini arzulamasını istiyorsun
Yasli değil daddy issues da illa yaşlı olmasına gerek yok
Tabii ki benden 3-4 yaş büyük ve olgun olmasını isterdim
Gerek oluyor nasıl olmuyor sen belli halka açık konuşamıyorsun ama siz şu an da yaşlı yabancı Erkek size iyi gelirse size iyi davransa sizi sevse saçını okşasa ondan etkilkenirsiniz siz Babanızdan değil başka yaşlıları genleriniz onlara yöneliyor Babanıza karşı hisleriniz ölü konumda her yaşta yaşlılara düşersiniz
Sen daddy sugarla karışıyorsun sanırım bi git araştır istersen benim sorunumu benden iyi bilcek halin yok
Yasli derken dedelerden hoşlanmıyorum dediğim gibi olgun olmasını tercih ederim
Hhaahaa kendini kandırmaya devam et
Aynen cahil işine bak
Bi bok bilmiyorsan yorum yapma aptl
Kendini ifade edemiyorsan o senin sorunun
Abicim ben kendimi daha nasıl açıklayayım? Daddy issues ve daddy sugari araştırır misin bi arada ki farki gor
Aynı hesaba denk geliyor ama sizin yaşınız kaç
ABI DADDY İSSUES BABA SORUNLARI BABANDAN GORMEDIGIN SEVGIYI BASKASINDA BAK BASKASINDA ARAMAK orada KENDINEN BÜYÜK YAZMIYOR KENDINDEN BÜYÜK OLMAK ZORUNDA DEGIL
AMA DADDY SUGAR KENDINDEN BUYUK VE YASLI INSANLARLA PARA ICIN VS BIRLIKTE OLMAK
Korkak ergen seni
Allahın cahil aptali oc sg amck
Kızım sen kaşınıyor musun sana 17 cm çıkartacağım korkudan bayılacaksın
Aynen kanka 2 cm lik cukunden korkarım hxlwnduwodnwks mala bak senin zihniyetine tukureyim
Kızım ne 2 cm`si 17 cm olup kalın diyorum herkesin Babanın gibi 2 cm sanıyorsun sen benimkini görsen kalpten gidersin bırak bu ayakları inanmıyor birde ya yiyorsa at mesajjj göstereyimm tabi sende o popiş varsa
Küçükken bu kadar kötü ne yaptı ki onu istemiyorsun
Çocukluğum boyunca yanımda olmadı zaten ceza evindeydi hep anneannemin babaannemin yanında siginti gibi yaşadım sonra çıkınca her gece içiyordu eve gelmesin diye dua ediyoduk gözümün önünde annemi kaç kere dövdü sağ elini kırdı ve platin var sol elininde parmağını kırdı kullanamıyor yani 2-3 sene çok zor zamanlar geçirdim annemi balkondan bile atmaya çalıştı şu an gayet düzgün içkiyi vs birakti ama işte bi kere soğudum düzeltemiuorum maalesef
Kötüymüş gerçekten neyse ki hala eskisi gibi değil hak veriyorum sana bu düşüncende de. Sosyal çevrene yöneltebilirsin arkadaşlarınla daha çok vakit geçirmek ya da yeni insanlarla tanışmak sana iyi gelebilir dene bence
Anliyorum seni icindeki kin gecmiyo bende ayniyim
Babanı dovuyum mu bı kere o zaman sever seni