Babamdan gittikçe soğuyorum?

Evet küçüklükte de babam aynıydı ama küçükken yaptığı her şeyde onu affediyordum ve anlam veremediğim bir şekilde onu çok seviyordum ona küstüğümüz zaman haline üzülürdüm tamam birazcık hala öyleyim ama artık dayanamıyorum. Bir kere anneme hiç saygısı yok, küfürler eder, onu ezer, küçük düşürür böyle olunca bende ona hakaretler ediyorum ve kavga çıkıyor. Biraz önce anneme gıcık dedi annemde bende sana gıcık oluyorum deyince sen konuşmayı bilmiyorsun diye azarladı. Evet babam kötü biri bize karşı artık onu sevsem de sevmek istemiyorum artık, ama ona bağlıyız. Dışarıda iyi biri (bazı konularda uyuşamadığımız bir çok şey olsa da) biz hariç herkese ama evde değişiyor tamamen çok kötü biri düşüncelerimiz uyuşmuyor, geri kafalının teki. Dine (söz de) çok bağlı biri ara sıra namaz kılar sonra bize hesap sormaya başlar. Giyinmemize laf eder, insanlara bakar. Hakaret etmemize kızar, ağzından küfür eksik olmaz, biz sevgili yapsak kızar, kendisini değişik kadınlarda konuştuğunu biliyorum. Artık sevemiyorum, sevmek istemiyorum onu değiştirmek istiyorum. Çünkü ona çok üzülüyorum. O benim babam olsa da artık sevemiyorum.
Babamdan gittikçe soğuyorum?