21 yasindayim sokaktaki kedileri surekli besliyorum onlar da bana alismis. Surekli bahcemize gelip miyavliyorlar acikinca vs. Evimiz giris kat cogu zaman pencereden odama falan giriyorlar. Yemek yiyip biraz uyuyup cikiyorlar sonra. Babam sirf kediler eve giriyor diye beni dovuyor. Uzun suredir konusmuyoruz. Ayni evde iki yabanciyiz. kis da geldi özellikle bir tane kedim surekli iceri girmek istiyor. Napacagimi bilmiyorum (o kedim onceden ev kedisiydi ama babam sokaga atti). Onlara zarar verecek diye cok korkuyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
sana saçma gelebilir ancak Babanı mahkemeye verebilirsin çünkü 21 yaşında bir genci Babası dahi döverse mahkemeye verebilir
Ama su an ona maddi anlamda muhtacim maalesef ki
ne okuduğunu veya hangi meslekte çalıştığını sorabilir miyim belki bir yardımım dokunur
universiteye hazirlaniyorum
anladım peki hangi bölümü seçmek istiyorsunuz ona göre maddi gelirlerini yazayım
su anlik tip dusunuyorum
Tıp'ın onlarca dalı var hangi dalda okumayı planlıyorsunuz?
Bunu soylemek icin erken. Henuz kazanamdim bile. Uni sinavina hazirlaniyorum sadece
tamam o Zaman ben yazayım Kamuda çalışacaksan eğer Minimum: 7000 Türk Lirası gelir elde Maximum olarak 10.000 Türk Lirası Maddi gelir elde edeceksin
İnternetten araştırdığım kadarıyla yazdım
Tesekkur ederim ama su an maalesef ki babama muhtacim maddi anlamda. Bunlari kazanmam icin minimum 6-7 senem var henuz.
O Zaman çözüm olarak bir alan yapıp bir Kulübe gibi oraya yerleştirebilirsin
bulabildiğim eğitim videolarından birisi
https://youtu.be/HLVn8D1u3to
Coook tesekkur ederimmm❤️
Rica ederim
Uyurken al sende benim de sokaktaki kedim odama giriyordu
uyurken aliyorum zaten. ama senin odan niye kilitli geceleri yoksa kedi mi aliyosun diyor. Gece gelip odami kontrol ediyor. o kadar takintili ki
o gelince kediyi yorganın altına sok gidince çıkar veya camın dışına koy gelince seviyormuş gibi yap camın dışında mama falan ver yesin gidince içeri sokarsın benimki de içeri dalıyordu da bizimkiler öyle insanlar değil Allahtan
Kedilerin nerede ben sahiplenebilirim hepsini benim de 10 küsür kedim var
Ankaradayim. 5 tane yavru var 2 tane de 1 yasinda kediler
Bende ankaradayım
Gercekten mii
Evet
Peki sahiplenmeyi gercekten istiyor musun. en azindan yavrulardan bir tanesini bile?
Ya şimdi bizim bahçemiz var orada 4 tane kedi evimiz var yani sorun yok o konuda benim diğer kedilerimde oradalar şimdi yavruyu tek sahiplenemem alışması sorun olur diğer kediler ile çünkü yavru kediler çok fazla ve kavga ederler 2 gün önce scotfish fold vereceklerdi gri olan kediden onu da kabul etmedim annesi olması lazım yanlarında bunların hepsinin annesi var mesela diğer kedilerden birisinin annesi terketti gitti bahçede olduğundan dolayı benim kedi annelik yapıyor ve zorlanıyor
Eğer ki sen sahşplendirmeyi düşünüyorsan yavrular da 3 4 aydan büyükse birlikte sahiplendirelim benim arkadaşım da var o bulur sahiplendirecek kişi ya da beraber bakarız sokakta kalmasınlar
Anladim cok haklisiniz. ama bendekiler cok da yavru sayilmaz mesela en buyukleri 5 aylik. babam daha once dort tane yavru kedimi alip baska yere birakti bunlara da aynisi yapar diye endise ediyorum. O dort yavru henuz iki aylik civariydi ve Anne sutu iciyorlardi daha. Gercekten o kadar merhametsiz ve gozu donmus ki...
Kıyamam ya eğer baban öyle bir şey yapacaksa direk hepsini almaya gelirim bizim burada daha güvenli olurlar
Sahiplendirelim bence ya da burada yaşasınlar sorun değil kedilere kıyamıyorum ben
Evet bence de sahiplendirsek cok iyi olur. Kac aydir ugrasiyorum sadece 3 tanesini sahiplendirebildim. Ben de kiyamiyorum kedilere hatta tum hayvanlara. Keske onlar aci cekecegine ben ceksem
Bana takip at sen birlikte sahiplendirelim
baban kedilere zarar verirse sende ona zarar... şakaydı kediler için ayrı bir yer yap
Eve girerse kovarsinda normal de beslede hayvan sokaktaki hayvan eve sokulurmu normalde besliyosan iyi Allah razı olsun ama sokakta yaşayan bir hayvan coplerde dolaşan hayvan evde beslenmez babana soyle çok istiyosan eve bı tane ev kedisi alsın diğerlerini sokakta besle yani dovulmezde adamda halkı yani sokakta ki kedi ev sokulur mu çöpün içinde geziyor.
Emin ol senden daha temizler
Senden temizlerdir a.
Satasmaya çalışma iyi niyetini anlıyorum ama sokataki kedi eve sokulmaz.
Allah razı olsun iyi besliyosan ama.
Sokaktaki çöpte gezen hayvanı eve sokmazsin yani
Babanı hayvan sevgisi aşılama imkanın yok o yüzden kendi imkanların ile kedilere bi alan yap yapabilirsen
Az dövmüş anlaşılan ki hala kedileri eve almayi dusunuyorsun
Onlara yuva yapma ya da bulma şansın var mı?
yuva bulamiyorum :(
Instagran’da kedilere yuva bulan birçok hesap var onlarla iletişime geçmeyi deneyebilirsin. Ben bulacağına inanıyorum niyetin çok güzel
Cook tesekkur ederimmm. Umarim bulabiliriiiim
Benide babam döverdi, insan bı saatten sonra alisiyor
Durum kötü üzücü başka cözüm bulmalıyız
Bi katon içine battaniye basit bi ev yap dışarı
Ev ahır mı?
canımsın
kufur etmistim sansurle canimsin yazildi. Canim falan degilsin
Adı üstünde sokak kedisi. Yemeğini dışarıda verirsin, aynısını bizim evde yapsalar cingar çıkarırım baban bu konuda haklı ama şiddet göstermesi hiç bir şekilde kabul edilemez göz yumma
Ayrıca ettiğin küfürü anlasaydım ona göre karşılığını verirdim ama neyse