Yaşım 18, maalesef bir gün tesadüf eseri geçmişinde birkaç anlayacağınız şeye denk geldim ve ilk başta konduramadım, yakıştıramadım sonuçta baba yani. İçim almadı, tabi insanların hatası olur fakat hiç beklenmedik bir şey olduğu için yediremedim, kimseye de söylemedim söylemem de fakat bu içimdeki duygu nefret, tiksinti gibi bir şey. Şu an böyle bana bir şey dese bile umursamak istemiyorum, tersleyesim geliyor, zıtlaşasım geliyor. Çok soğuttu, inanılmaz derece soğudum. Eskiden düşkündüm severdim ama çook fazla soğudum. Nasıl düzelir bu, öneriniz var mı?
Güncellemeler
1 ay
Denk geldiğim şey uygunsuz videolar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
birebir aynısını yasadim ayni senin gibi hissettim ve seni cok iyi anliyorum ben ilk yakaladığımda 7. siniftaydim 8. sinifta tekrar yakaladım 9da tekrar yakaladim 10. ve 11. sinifta bakmayi bıraktım cunku hala izlediğini biliyorum annemi begenmez oldu anneme sacinin rengini degistir sen oylesin boylesin diyip durmaya başlayınca zaten anliyorum ne oldugunu ilk yakaladigimda cok utanmıştı 1 hafta eve gelemedi utancindan gitti koyde kaldi sonra tekrar yakaladim anneme gosterdim gitti bi aksamda arabada kaldi ve bu yuzden babamla haftalarca konusmadim sonra olayin ustunden gecti ben yine konusmadim o gelip sohbet etmeye calisiyodu buzları eritmeye calisiyodu ama ben yuzune bakmak istemiyodum o da bakamiyodu goz teması kuramiyoduk hala icimde babamdan nefret ediyorum yuzune baktikca igreniyorum tiksiniyorum bu asla gecmiycek senin icindeki duygularda gecmiycek her yuzune baktığında igreniceksin
bunu insanlara anlattikca normal olabilir nolcak herkesin ihtiyacıdır der biliyorum ama asla normal degil evli çocuklu ve yasli bi adamdan bahsediyoruz kim ne derse desin asla normal olduguna inandiramaz ben bi kiz evlat olarak babamdan cok igreniyorum ama bu 40 yas ustundeki erkeklerde o videolari izlemek cok ama cok yaygın bunu internette eksi sözlükte falan arastir neredeyse herkes babasıyla böyle bi durum yasamis ama bu kadar yaygın olmasi normal oldugu anlamina kesinlikle gelmez eger cok fazla izliyosa gecmisinde full o videolardan varsa bu bagimliliktir ne yaparsan yap doktora psikologa gitmedigi sürece hicbir sey etki etmez hastalık cunku
Aynısını yaşıyorum, ben yakaladığımı çaktırmak istemedim, söylemedim de ama sanırım o hissetti o sizin olayınızdaki gibi muhabbet açmaya vs çalışıyordu. Anneme falan da söylemedim, bilmiyorum böyle içim almıyor ya
annene soyleme cunku annen guclu kendi ayaklari üstünde durabilen ve kendi parasini kazanan bi kadin degilse bosu bosuna uzulmus olcak elinden de bir sey gelmicek kadinin bosanmak vs
Evet kesinlikle ve baba figürü olunca insan iğreniyor, normalde severdim düşkündüm ama böyle görünce resmen midem bulandı üstelik hacı falan. Böyle namaz niyaz tam takılır, zinaya çok karşıdır ama böyle şeyleri var. Yani anlam veremiyorum tamam annemle aktif olduklarını sanmıyorum ilgilendirmez ama 40ı geçtim benimki 50 üstü ve iğrenç geliyor resmen internette güldüğümüz abazalardan biri.
Yok hayır anneme söylemem, kimseye söyleyemem, kaldıramıyorum ya
ben anneme soyledim annem babamdan cok sogudu oturdu agladi butun gece aglama sesini duydum kalbim cok acidi ama annem kendi parasini kazanmiyo bosanma gibi bir sey olamaz baskin bi karakter değil bosu bosuna uzmus olmus babani karsina alıp tekken konus bagirip cagirmadan ama cumlelerinle ezip onu utandir annen bilmesin
Babamla da konuşamam, şahsen yapamam. Anneme söylemem üzmek istemem ki annem kafasına çok takar. Ama yani bilmiyorum yaşayan anlar bu durumu herhalde, çok iğrendim
abin ablan varsa o konussun ona anlat durumu
Yok anlatmam
O tür sitelere girmeyen erkek yoktur. Bu konuda biraz daha olgun davran.
Vardır, bal gibi de var. Kimse kusura bakmasın, evli yaşlı başlı çocuklu adamsın biraz haddini bil (babama diyorum) ayrıca bu normal bir olay da değil kim ne derse desin, bu normalleştirilmemeli bu kadar
Ne gibi misal orneklendirirsen izahı vardir herşeyin. Baban o üstelik bu kadar kolay bilenme. yeri dolmaz
Uygunsuz videolar
Kac yıllık evliler bilmiyorum ama belirli donemler insanlar sıkılır iliskilerden farklılık arar. Bu normal bir eylemdir dışarda aldatma olmadi neticede. rahatlamak adına bir kac video izlemstr her erkek yapar. dozu ne bilmiyorum ama hatasının kendi farkina varmasi gerek . tepki verme gormedin say
Her erkek yapmaz işte, ben de erkeğim yapmıyorum. Uzun yıllardır evliler sanmıyorum annemle aktif hayatları olduğunu ama yani çok dindar takılır falan ama böyle haltlar da yemiyor değil. Geçen gün YouTube a p*rno yazmış televizyondan ben görmeseydim başkası görseydi benim üstüme kalacaktı, insan utanır biraz ya
Daha ufaksin merak ettikce izlersinde asla yargilamam bu durumu. Sadece toplumda bu konu fazla baskılandigi icin kendini kötü hissediyorsn. Bizim akraba amcalardan biri yanlışlıkla WhatsApptan paylaşmışti oyle dusun birde sen durumu😆 bilmiyorlar onlarinda tatmin olma duygusu en zararsızndan
Öyle bir şey yok, evli bir kişisin, çocukların var torunların var. Ya bakın şunu diyorum, neyse pek anlatmaya gerek yok yine de yorumunuz için teşekkür ederimm
Ederim*
O duygulara soz geçirmek zordur bunu bilirim. Ama bunu hayatını etkilicek mesela haline getirme yazik edersin zihnine. Gencsin daha guzel olan cok sey var hayatinda yasaman gereken onlara odaklan tavsiyem
Teşekkür ederim haklısınız ama babamla aramız iyiydi, zannedersem yakaladığımı fatk etti ve böyle bana konu açmaya falan çalışıyor ama bilmiyorum iğrendim yani baba figürü olunca insan yakıştıramıyor
Ben abimi yakalamstm misal bende küçüktüm lise 1 dim 1 hafta yuzune bakamamistm. Kuzenimle paylaştm o sagolsun beni aydınlattı oyle normale döndü her şey.
Abi neyse de babada olmuyor öyle maalesef. Baba figürü çok ayrı oluyor, evlisin, çocukların var baban gözünde çok iyi bir konumda zedelendi mi düzelmiyor
Neyini gördün
Uygunsuz izlediği şeyler
Olabilir fazla abartıyorsun
Ama öyle değil adam sözde Hacca gitti 5 vakit namaz falan kılıyor haydi bunları geçtim böyle ENNN fazla böyle şeylere karşı olan kişi kendisidir, ama bizzat izliyormuş yani
Vallah babanla konuşmadan düzelmez