AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bunda korkulacak ne var bu kadar anlamadim..
Bebeğim daha çok küçük bakamamaktan korkuyorum yetememekten
ohoo zaten ikinci bebek dogasaya kadar 1.5 yasina girmis olacak o zamana kadar kres falan illa az cok yuku azalir diye dusunuyom gunduzleri olsun en azindan. Peki simdi hamile olmaya da bilirsin tabi ama boyle bir dusuncen korkun olduguna gore korunmamissiniz, neden korunmadiniz ki madem...
Hayır korunuyorum prezervatifle ama bu pembe akıntı da sadece hamilelik belirtisi yazıyor
ee mumkunmudur o zaman baktiniz mi bakmiyormusunuz yani normalde iliskiden sonra nolur nolmaz diye...
Mümkün olduğunu sanmıyorum şuna sorabileceğim birileri de olmadığı için burası aklıma geldi buraya üye oldum yani zaten düzenli bir ilişkimde olmadı doğumumdan sonra en son adetimden sonra 3 kez ilişkiye girmişizdir onda da hep prezervatifle korundum
Ama merak ettiğim şey pembe akıntının başka hiç
Bir açıklaması çıkmıyor her yerde yerleştirme akıntısı yazıyor bu da beni çok korkutuyor aslında eğer hamileysemde şu an korktuğum ve üzüldüğüm için kendimden nefret edicem
Bu 3 kez ne zamandi, adetin ne zaman bitti. Esin ne diyor peki bu duruma onun hic bir fikri dusuncesi yok mu demedi mi bir sey.
Yani zaten korunduysaniz iliski yasadiginiz surece ve delik vs icine de aktigini falan da hissetmediysen sorun olmaz heralde mucize falan yasanmadiysa. Icinde mi bosaliyor rahatcana prez var diye.
Olursa da artik Allah nasip etmis vermis iste...
Eşim olmaz korkma diyor o emin şekilde konuşuyor Son 3 haftadır yani adetimden iki hafta sonra olmuş oluyor hafta da bi kere en son 50 günü bulmuştur adet olalı
Yanlış anlaşılmakta istemem asla daha yeni başımızı sokacak bir evimiz oldu deprem bölgesinde yaşıyorum o yüzden düzenli
Bir ilişkimizde olmadı ama olduğunda da hep korunduk şu an hamile olmak düşüncesi beni çok fazla korkutuyor
www.esracabukcomert.com/rengine-gore-vajinal-akinti-ne-anlama-geliyor
(bu siteden alinti)
"Akıntılar açık pembe şeklinde gerçekleşebilir. Bunun dışında biraz daha koyu olabilir. İçerisinde biraz kan bulunabilir. Pembe renkli akıntılar dönemden önce lekelenme sonucunda belirir. Ayrıca erken gebelik durumunda implantasyon kanaması anlamını da taşıyabilir. Kadınların bazılarında yumurtlama aşamasından sonra hafif lekelenmeler görülebilir. Böylece pembe renkli akıntılar ortaya çıkar."
Anlamadığımda bu korundum ama pembe akıntı hep yerleşme akıntısı olarak biliniyor onun için çok fazla endişe ettim
O oyle diyorsan vardir bi bildigi heralde. Cok gecmis olsun, hayirlisi ne ise o olsun diyelim Allah nasip edip verirse riskini da verir evelallah o yuzden kendine cok dert edinip strese sokma zaten yeni bebegin olmus emziriyorsun bak sonra sutunden vs olma simdiki cocugunu da dusun o yuzden boyle seylere uzulup stres yapma bence kendine yazik edersin...
adet basi/sonu da diyor ama buna da dikkat edelim..
Öyle tabi ki ama daha yeni bebeğim var çok küçük daha bana çok fazla ihtiyacı olacak sanki onun hakkına girmişim gibi bi düşünce var kafamda bakıp bakıp ağlıyorum ya hamileysem ilgilenemezsem yetemezsem diye neyse çok teşekkür ederim ilginiz için Rabbim hayırlısı neyse onu versin ama en doğru zamanda versin inşallah şu an öyle bir şey yoktur
Adetim yaklaşık 20 gün gecikti doğumdan sonra böyle gecikmeler olur dediler pek umursamadım aslında adet sonu ya da başı değilim anlamadığım konu bu bi türlü anlam veremiyorum
Yok yok oyle deme oyle dusunme. Sen zaten bilerek bir sey yapmadin, cocuk istemeyip bilerek hamile kalmaya calismadin, hem isteyip hem korunmadiniz da o yuzden siz yine size duseni yapmissiniz korunmussunuz ama yinede olduysa artik Allah boyle hayir gormus nasip etmis illa ki riskini ona bakacak verecek degeri ilgiyi verir. Sen kotu dusunme olumlu pozitif tarafindan bak olaya iki tane kardes yaslari yakin olacak falan dusunme yetemezsem falan bunlarin kimseye bi faydasi yok tam tersi sadece kendine zarar ve Şu an baktigin ve emzirdigin cocuga kotu etkiler sutun bide kesilirse erkenden stresten sikintidan dolayi daha da kotu etkiler seni demedi deme o yuzden dusunme boş ver ne ise ne artik olan oldu elden bu saatten sonra bir sey gelmez o yuzden uzulmek ne neye fayda..
Estagfurullah inshallah kafandaki kara bulutlar dagilmistir rahatlamissindir biraz...
Artik daha fazla ustune dusme derim yasayip gorecez bekle bakalim adet olursan hamile degilsindir ama gecikmeler zaten halen gecerli oldugu icin cokta takma hani belki de yine ondan kaynakli bu akinti. Bu akinti sadece iliskide mi geldi Şu an gelmiyor yani, acaba tekrar iliskiye girip her seferinde geliyor mu diye kontrol de edilebilir ama simdi fazla kafa kurcalamak istemiyorum sen yinede bu son dedigimi unutta ilk olarak olmadi sonra yine deneyecekmissiniz denersiniz..
Tabi ki de bu düşüncemi paylaşmak bile içimi beni rahatlattı , evet düşüncesizce asla hareket etmedim Allahım meyi daha doğru görürse onu verir ama ben dua etmekten yanayım yine de zaten o çocuğun dünyaya gelmesi gerekiyorsa bi şekilde gelir ama bu beni çok stres yapıyor sıkıntıya sokuyor o yüzden Rabbim hazır olduğum zamanda hayırlı ve sağlıklı bir şekilde versin inşallah size de çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Bu akıntı bu gece başında geldi ilişki olmadı olmadığı halde şurup dururken hatta görür görmez adet oldum diye çok sevindim onu görene kadar hamile olabileceğimi de düşünmemiştim onu gördükten sonra biraz araştırınca zaten bu hale geldim en son çare de buraya sormakta buldum arkadaşlarıma yazdım uyuyorlar sanırım cevap veren olmadı baktım bende buraya yazdım eşimi uyandırdım sakin ol dedi yarın test alırız stres yapma yoktur dedi olursa başımız üstüne dedi ama insan korkuyor bi de depremi hamileliğimin son ayında yaşamış biri olaraktan hamilelik beni çok korkutuyor
Allah bu felaketten korusun hepimiz inshallah bi daha basimiza gelmez cok zor olmali sizin icin de hamileligin son ve en zor doneminde ama Allah hayirlisiyla sag saglim dogurmana ve bebegini kucagina almayi nasip etti sukur etmemiz lazim...
Elbette insan hazir oldugunda ister ama elden de bir sey gelmez hepimiz Allahin elinizdeyiz hani simdi hayirli gorduyse esinin dedigi gibi basinizin ustune illa ki bir sekilde altindan kalkarsiniz bakarsiniz beraber Allah kolayligini da verir goren ve en iyi bilen o, o yuzden kaldiramayacagimiz tasiyamayacagimiz yuku vermez sende artik daha fazla olayin ustunde kara kara dusunup kendi kendine bir seyler kurgulayip korkutma kendini strese sokma, ne bilim yat uyu saat gec de oldu unutmaya calis testi de cok fazla acele etme derim hani cok erken oldugu icin de yanlis sonuc verebilir hani zaten ne ise belli Şu an hamile olup olmaman en azindan biraz daha bekleyip zaman ver ki test daha dogru sonuc versin...
Amiiin inşallah Allah bir daha vermesin bize o felaketi, Öyle tabi ki çok şükür hayattayız eşim bebeğim yanımda. Allah’a sığınıyorum doğru söylüyorsunuz o en iyi bilen işiten gören bir bildiği vardır ki vermiştir vermişsede biraz uyumaya çalışayım başına böyle bir şey gelen birisi vardır belki diye net sonuç almak istedim Rabbim her türlü hepimizin yardımcısı olsun sizden de Allah raz olsun iyi geceler teşekkür ederim
Estagfurullah sizden de.
Aynen oyle kesinlikle, artik daha fazla ustunde kalip kurgulama bir sey hic bir sey ifade etmez sonuc degismez sadece kendini daha da kotu etkilersin korkutursun strese sokarsin o yuzden yat uyu bence simdi dinlen ve biraz zaman ver ne bilim hani 1 ay bile bekle bir dahaki adetine bak olursa degilsindir zaten ama halen olmadiysan bi test alir bakarsin falan yani cok sey yapma...
Iyi geceler...
Çok şükür ki adet oldum ben
Aaa oldun mu
Adetten sonra 11. ve 17. günler arasında içine boşalma olduysa gebe kalabilirsin, diğer günlerde dilediğiniz kadar içine olsa da gebelik olmaz mağlesef