Bana saygı duyması lazımdı tamam cocugu ıstıyor olabılırdi ama son kararı bana bırakması lazımdı. Ben aldırdım dıye benı ne aradı ne sordu vazgectı benden sevgısı cocugamı baglıydı yani?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öncelikle beni yanlış anlama ama adam haklı, bende olsam onun yerinde aynı şeyi yapardım, çünkü: Sen sana emanet edilen cana kıymışsın sana altın top verilmiş sen yok eymişsin o evlat senin karnında olabilir ama o evlasın bir babası var, istemiyorsan madem en başta hamile kalmıyacakdın, şöyle düşün sana bir hazine vermişler sen onu elinin tersi ile itmişsin sana büyük bir nimet bir altın top vermiş sen red etmişsin, e cana kıymışsın evladının hayat hakkını almışsın adam tabi gider, evet sana saygı duyması gerekir ama sen o bebeğin yaşama hakkını almış yani şöyle düşün annen seni karnından aldırsaydın üzülmezmiydin kırılmaz mıydın annene? Ben çok kırılırdım, madem beni aldıracaltın niye bana hamile kaldın diye sorardım, evlad istemiyebilirsin ama onun yaşama hakkını elinden aldığın için seni terk etmiş, en başta hamile yapma diyecektin ilaç kullanıcaktın, e o bebek sırf senin evladın değil o ebladın bir babası var ve sen onu karnından aldırarak yaşama hakkını elinden aldın ve eşine evlat acısı çektirdin yani bir insan nasıl sevsin? Senin bu yaptığın yasak olmayan bir cinayet ben de olsam çekip giderim sen onu en baştan karşına alıp iatemiyorum diyecektin kibarca o zaman seni bırakmazdı ama şimdi noldu? Kendi evladını öldürdün ve bir evald sahibi olmak kolay değil evlad acısı çeken ve evlad sahibi olamıyan insanlar var, keşke Allah sizin gibilere değilde anne ile babalığı hakedenlere verse, sen sana verilen emanete hıyanet etmiştir, şöyle de yapabilirdin doğurduktan sonra yurda verseydin ya da evlatlık verseydin daha iyirdi yani adama evlat acısı yaşatmışsın evlad acısı da çok kötü bir acı yani adam haklı tamam evlad senin ama o evladın bir babası var sadace sana ait değil bende olsam kıçına tekmeye basar yüzüne bile bakmazdım sen bir hata yapmışsın kendin ettin kendin buldun bir daha böyşe yapma ya en baştan hamile kalma ya da doğur evlad sahibi olamıyan isteyenlere ver öbür türlü cinayeten ne yana kaldı, beni yanlış anlama sana saygı duyarım hani sen sordunya kocan bu yüzden seni bıraktı anlamında dedim çünkü belliki hazmedemedin olay bu
12 Yorumla- +1 yıl
Boş boş anneliği kutsallaştırıp fantezi haline getirmeyin lütfen kararan hep kadının hayatı oluyor evet haber verse iyi olurdu ama çocuk hazine değildir o da küçükte olsa bir bireydir. Bir kadın olarak başka bir kadına böyle zorbalık yapman sana hiçbir şey kazandırmaz. Sende biliyorsun bu toplumda evlatlık vermek gibi bir durum yok memurundan, ailene kadar herkes baskı uyguluyor hor görüyor seninde 'hamile kalmadan önce düşünecektin' dediğin zaman gibi. Allah senin gibi kadınların şerrinden diğer tüm kadınları korusun. Mutsuzluğunuzuz zehir gibi diğerlerine bulaştırmaya çalışıyorsunuz.
- +1 yıl
@Pelincie benim yaptığım zorbalık değil siz beni yanlış anlamışsınız lütfen yazdıklarımı tekrar okuyun hani o dedi ya çocuk için miydi bana sevgisi diye adam onu çocuk istemiyor değil karından alınca çocuk otomatik ölüyor bunun için bıraktığını detaylı bir şekilde izah ettim, en baştan hamile kalmsayadın derken de çocuk istemiyorya bunu en baştan söylesey belki böyle bir tatsızlık yaşanmazdı ve zorla hamile olmuş oluyor oysaki onun hür iradesi var bir erkek yüzünden zorla hamile olmamalı bunu kendi isteği ile olmalı sizdeb ricam en baştan okumanız çünkü beni çok yanlış anlamışsınız ikinci olarak ben 15 yaşında bir çocuğum niye mutsuz olayım? Benim kimse ile derdim yok o soruyor ya hani onu terk etmesine anlam koyamıyor ya ona neden terk ettiğini kocasının bakış açısını detaylı bir şekilde açıkladım ve ona zaten yorumumda bunu da belirtim siz yanlış anlamışsınız daha dikatle ve detayla okursanız beni iyi anlarsanız zaten ona da kötü bir şey demek istemedim sadece sorduğu sıruya detayla onu terk eden kocasının bakış açını detayka anlatmaya çalıştım belki tam anlatamamış veya karşıdan yanlış da anlaşılmış olabilir ama ben mutluyum ben daha hayata yeni başkıyorum 15 yaşındaki bir insan neden mutsuz olsun? Sizdenisteğim tekrar detayla okumanız
En İyi Cevaplar
Hayatım büyük bela atlatmışsın geçmiş olsun bu toplumumuzda çok konuşulmuyor ama erkekler ne yazık ki kadınları bebekle kendilerine ömür boyu bağlayıp hayatlarına müdahale etmek için kullanıyorlar. Ne olursa olsun çocuk en çok annesinin hayatını değiştiriyor ve böyle bir konuda senin kararın müstakbel anne olarak çok önemli eğer saygı duymuyorsa hayatında olmamalı.
00 Yorumla
yaa anne adayısın bi zevk için o çocuğu aldırıp günaha girmeye gerek var mıydı? korunsaydın bari en azından tampon kullansaydın hiç mi kafanız çalışmıyor yaa 2023 yılındayız 1970 lerdeydi bu eski tip ilişkiler ne günlere kaldık yaa prezervatifi var tamponu var farklı bi plastikle tutulan bi cisim var bir sürü yol var hiç mi kullanmadınız ben anlamıyorum sizi yaa cehennemden çıkamayacaksınız bu dünyada her şey normal geliyor tabi yaşayın istediğiniz gibi dilediğin gibi yaşa diye bi şarkı var sizin gibiler için aslında pes gerçekten pes o çocuk sana hesabını sorar ahirette yazık günah ne kadar pis iğrenç bir şey bide saygı duycakmış sevgisi ikinize de bağlıdır sen öyle yaparak herşeyi alt üst etmişsin sen önce kocan olacak adama sorup fikrini alıp ona göre hareket etmeliydin sen onun fikrine saygı gösterdin mi o senin fikrine saygı göstersin bide saygı arıyorsun utanmadan yazıklar olsun cidden
00 Yorumla
Çocuğu doğurmanın her ne kadar ortak bi karar olduğu düşünülse de ben katılmıyorum. Hele ki bizim toplumumuzda sonuçta kültürümüz ve adetlerimiz de belli. Hep anne çocukla ilgileniyor baba sadece maddi durumu karşılayan figür olarak kalıyor. Ne olursa olsun olmayan erkeklerde var tabii ki. Fakat yine de anne de biter son söz.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
28Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılOnun haberi olmadan yaptığın için bırakmış gadası
00 Yorumla Sen karnındaki bebeğe saygı duymamışsın.
Adamın fikrine saygı duymamışsın.
Sadece sen istemiyorsun diye bencillik edip kendinden başkasını düşünmemişsin.
Bu saaten sonra nasıl sağlıklı bir ilişki yürütülmesini bekliyorsun ki.
Yarın bambaşka bir konuda adamı düşünmeyip yine kendini düşüneceksin.
Özetle ilişki bazen fedakarlık gerektiriyor. tek kişilik karar almak istiyorsan yalnız olursun.111 Yorumla
Soran+1 yılPeki tersını dusunelım. Sırf o ıstıyor dıye aldırmasam bu defada o bana saygı duymamıs olmıcak mıydı?
Soran+1 yıl@Milabeni sen olsan sende mi barısmazdın
Soran+1 yıl@Milabeni peki bu bana olan sevgısınıde mı bıtırmıstır
- +1 yıl
O adam evladın babası senin hattan aldırmak en başta hamile kalmıyacaktın ya da doğrurup evlatlık verecektin aldırdın bebek bir eşya değil sana emanet edilmiş bir can sen bebeğe saygı duymamış onun yaşama hakkını elinden almış sennin annen aynısı yapsa senin hoşuna gider mi bu cinayeten farkı yok kocan sen o bebeğin canına kıydığın için gitmiş istememene değil kusura bakma bende aynısını yapardım çünkü cana kıyan biri nasıl sevinsil? Kocan o bebeğin babası o sırf senin evladın olmadığına göre adam evlad acısı çekiyor ki dünyada ki en büyük acı sen bebeğe saygın olmamış oysaki yaşama hakkonı elinden almışsın bu cinayeten yanı olmadığı için adam se seviyor olsa bile sen onun sevgisini yitirmiş bunum nedeni de çocuk istememen değil bir cana kıydığın için onalsırsığın bebek eşya değil bir can nasıl her insanın yaşama hakkı varsa sen onun hakkına saygı duymamışsın
- +1 yıl
Tabi canım sen kadın olarak yerini bil zaten senin ne düşündüğün hissettiğin kimin umrunda değil mi? Erkeklerin böyle bir konuda söz hakkı dahi olmamalı yaptıkları çocuklara yalandan bir kere kucvağa alıp baba olduklarını sanıyorlar sonrada bebeğe kıyma, anne ol, kadın ol diye tatava yapıyorlar. İki yüzlüler.
- +1 yıl
@Pelincie Hem kadın olmayı öne sürerek benim ne hissettiğim kimin umrunda diye duyar bekliyorsun Öte yandan bu seferde Erkeğin bu konuda söz hakkı olmamalı deyip yalancılıkla itham ederek olayı bencilleştiriyorsun. Şimdi gerçekten soruyorum İki yüzlü kim? ortada bir bebek var bu tek bir kişiye ait olan bir şey değil Ne burada erkek tek başına insiyatif sahibi nede kadın Ortak yapılan bir işin sonucu tek birinin değil Dolayısıyla her iki tarafda birbirine karşı duyarlı ve düşünceli olmalı bencil değil. Söylemlerin resmen buram buram bencillik kokuyor.
- +1 yıl
@Pelincie Olayın kadın ya da erkek olmasıyla alakası yok. Başka şartlar altında adam evli ve çocuğuna sahip çıkmayan biri olsaydı erkek suçlu olurdu bu konuda.
Ama kadın ve erkek beraber bir ilişki yaşamışlar ve bu ilişkiden bir çocuk dünyaya gelme ihtimali doğmuş. kadın ben istemiyorum diyip gidip çocuğu aldırmış. duygusuzca ve bencilce bir davranış sergilemiş. Belki adam bu sebepten dolayı senelerce vicdan azabı çekecek. benim yüzümden bir canın yaşama hakkı elinden alındı diye. bu bir travmadır.
cinsiyet değil insanlık burada önemlidir.
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılBaskasıyla yapsaydın olurdu ama onunla yapinca olmuyor sen cocugun yasamina saygi duymayip cocgu aldiriyorsun sana niye saygi duysun gerci o adam olsa seninle evlenirdi evlenemeden bu hakti yemezdi ama soeun cocugu aldirman senin senin onun ne oldugu degil
00 Yorumla
+1 yılYaparken beraber karar verdiniz de aldırırken neden O'na sormadın?
Bende olsam aynı tepkiyi veririm.
"Benim bedenim benim kararım" deyip içinden çıkılacak bir mevzu değil bu..
Keşke birlikte oturup konuşsaydınız.00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 405 cevap paylaştı.
+1 yılAdam senden ayrıldıysa seninde o bahsettiğin saygıyı ona duyman gerek miyormu? 🤔 Senin de sevgin adamın senden vazgeçmesine mi bağlıydı derler adama sonra🤔😂
00 Yorumla
+1 yılEvet belki son karar senin ama seni ne kadar çok seven değer veren aşık biriymiş ki bu hareketi yapmış. İkiniz birlikte yaptınız keşke aldırırkende ona danışsaydın
05 Yorumla- +1 yıl
Adamın yaptığı mı? Ne kadar doğru peki yapılan?
- +1 yıl
Kendinden feyz al eğer sevdiğin kişi bir hata yaparsa ne yaparsın. Kızgın olsan bile onun neden böyle yaptığını anlamaya çalışırsın ya da ayrılacaksan ilişkiyi bitireceksen bile neden böyle yaptığını öğrenmek istersin değil mi? Bu hikayede hiç öyle olmamış adam bebeğın aldırıcılağını biliyormuş yinede kadına baskı yapmaya evlilikle onu istemediği bir şeye ikna etmeye çalışmış ki bu psikolojik şiddettir aslında. İnsan sevdiğini incitmez arada aşk farkı bu. Sevdiğini bile bile incitmezsin ne kadar canın yansa da.
- +1 yıl
Eğer adamın aldırmada haberi varsa işler değişir
Vazgeçer. Rahmine her bebek düştüğünde bu yola gideceksin diye düşünür. Bazı adamların çizgisi bebeklerdir. Özellikle kız olanları.
00 YorumlaÇocuğu tek başına yapmadınız neticede. Bence kesinlikle danışman gerekiyordu. Sen resmen bir şeylere kızıp yorgan yakmışsın.
00 Yorumla
+1 yılBen aldırıyorum bu çocuğu deyip bıraktıysan sorun yok. Habersiz olmamalıydı sonuçta o da babası.
00 Yorumla
+1 yılO işi ortak yapıyorsanız kararida ortak alacaktıniz sonuçta onunda çocuğu
014 Yorumla
Soran+1 yılPlansız olan bırseydı. Ayrıca o ıstedı dıye aldırmasam yıne ortak karar almıs olmıcaktık ki bana haksızlık olmıcak mıydı o zamanda
- +1 yıl
Evlenirdiniz. onun tepkisi ondan habersiz çocuğu aldırmak belkide masum cana kıymak. Bazi şeyleri yaparken sonuçlarına katlanmalisiniz. Can olarak bakınca insan farklı düşünüyor. bir şekilde ortak bir yolu bulunurdu
Soran+1 yılHabersız degıl aslında aldıracagımı soyledım en basından aldırdıktan sonrada vazgectı benden demek derdi cocukmus ben degıl
- +1 yıl
Bence o şu an çocuğu aldirdigin için üzgün ve tepkisini sana bu şekilde gösteriyor
Soran+1 yılPeki sence barısmazmı artık
- +1 yıl
Karakterini bilemem zamana birakican barisirsa barışır birde evli gibi hayatınız varmış zaten evlenirdiniz iş resmiye dokulurdu çocuk açık açık evlenelim demiş. Hayirlisi olsun
Soran+1 yılTesekkur ederım cevabın ıcın
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Hayatım sen bu köylülere sorma bunların hepsi ya kendileri gibi köle ol istiyor ya da kadın olduğun için en baştan hiçbir şeyde 'kendi bedeninde dahil' hakkın olmadığını düşünüyor. En doğru kararı vermişsin bu kasaba aklıyla olmaz zaten. Utanmadan evlenirdiniz diyen var. Masum can diye boş boş konuşan var kendi hayatlarını sana itelemeye çalışan kimseyi dinleme günün sonunda senin hayatın batacaktı adamın değil.
- +1 yıl
Evet senin gibilere boş. kendine ayrı yorum bölümünden yazabilirsin. herkes kendi fikrini söylüyor kişi fikir almak için soruyor zaten. olay konuşulmuş edilmiş soran kişi ile sonlandırılmis. bizi bilen bilir bilmeyen kendi gibi bilir.
- +1 yıl
Bence siz herkesi kadın düşmanı olarak görmeye alismissiniz. Bilmediginiz tanımadığınız kişiler için ön yargılı Küçük düşürmek için kelimeleri siz kullandınız burada kadınlara ne kadar saygı gösterdiğiniz anlaşılıyor. ve karakterinizde. evet herkes bir birey her bireyin fikri bakış açısı farklıdır önemli olan kendi fikrini doğru üslup ile insanlara hakeret etmeden dile getirmektir. zaten soruyu soran arkadaş ile konu üzerine konuşulmuş fikirler söylenmiş. tabi ki kimse kimsenin hayatına karismamali sevmemde.
- +1 yıl
Sizin fikir dediğiniz şeyler aktif olarak birisinin hayatını kötü etkiliyorsa kusura bakmayın hiç kimse size hoş görüyle yaklaşmak zorunda değil. Neden bu kadar paylaşmayı sevdiniz fikirlerinizde bir tane bile bu kadını destekleyecek aldığı kararı anlamaya çalışacak bir şey yok o zaman? Siz seversiniz mağdur olmayı.
- +1 yıl
Kime göre neye göre zaten karşıdaki insan kendince doğru olanı yapmış olan olmuş. biz öyle ya da böyle diyince olmuyor ya da olan şeyler geri alınmıyor. Evlenirdiniz kelimesine takildiysan şunu söyleyeyim kişi zaten aynı evde yaşıyor aralarındaki durum zaten evlenen kişilerle aynı sadece nikah yok. evlilik dışı yapılan şey ile evlilikte yapilan şey aynı aradaki tek fark helal haram ilişkisi. evet herkesin kendi hayatı kendi hayatı yapan kendine yapıyor. varsin olsun sizin gibi düşünenler için köylü kasabalı olalım. biz yeri gelir köylü oluruz yeri gelir şehirli oluruz ama iş bunla alakalı değil. herkesin değer yargısı farklı kimi dini kimi din dışı normal geliyor. ha kız dese ki çocuk aldattı şiddet uyguluyor demem ki git evlen. hatta öyle bir durumda evlenmesin ve evliler ayrılsın yaşıyorsa. burada birbirini seven birinin kendi aldığı kararda ötürü karşı tarafın verdiği tepkiden bahsediyoruz. ki devam etseler ilişkiye sonu evlilik olacak bir ilişki belkide olur da bilemeyiz barisirlar. Ama onların kendi hayatı ve ben sadece sorulan soruya olan fikrimi belirttim. sizin bakış açınız ve benim bakış açım farklı evet. ama her köylü cahil değildir bunu unutmayın
en dogrusunu yapmis helal olsun elemana farkli dunyalarin insanisiniz..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuk mocuk ayağına erkekten tazminat nafaka koparmaya gelince ortak çocuğunuz olur tek başımamı yaptım olur. Ama aldırmaya gelince kararı tek başınıza veriyorsunuz
00 Yorumla
+1 yıladam haklı en azından ortada bırakmamış bakmak istemiş sen aldırmışsın haklı yanın yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen o kişiyi hayatının aşkı eşin olarak görsen…. Sonsuza kadar o desen zaten aldırmazdın….
o saygındıysak aslında sana …. Onu öyle görmediğin için bitirmiş ….
00 Yorumla
+1 yılSen adamın çocuğunu niye aldiriyon?
Tek başına mı yaptın?00 YorumlaBeraber yapmışsınız bide gitmissin ondan habersiz aldırmışsın. Nett haklı
00 Yorumla
+1 yılO çocuk sadece senin değildi. Ortak karar yoksa bunu yapman haksızlık ve kim olsa bu tavrı sergiler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYinede burada onada danışman gerekirdi bu biraz acımasız olmuş bi canı almak bu kadar kolay olmamalıydı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSon kararı ikinizin almadı gerekirdi. Sonuçta onun da bebeğiydi.
00 Yorumla
+1 yılNormal ama ben askerdeyken benimkide bana sormadı ama direk ayrıldı benden. Çıktığımda evlenmişti
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki senden ayrılmasa barısır mıydın tekrar
- +1 yıl
Kızamazdım ki ben ona barışayım. Acizliği tattırdı yinede sustum zaten konuşamadığım için ağır depresyona girdim askerde olduğum için.
+1 yılO hayır dediği halde onu dinlemedin
Küçüçük çocuğa bunu yapanla hiç bir iş yapılmaz iyi yapmış18 Yorumla
Soran+1 yılNıye bana sevgısı bebege mi baglı?
- +1 yıl
Neden olmasın gayet doğal bu
Soran+1 yılSen olsan sende mı ayrılırdın
- +1 yıl
Ben evliyim eşim bana sormadan böyle bir şey yapmaz ortak bir karar veririz ve uygularız
Soran+1 yılDıyelım yaptı ayrılır mısın
- +1 yıl
Güvenim kalmaz eskisi kadar sevmem
Soran+1 yılAldırmam bana olan sevgısınıde mı bıtırmıstır
- +1 yıl
Kesinlikle barışsa bile asla sana tekrar güvenmez
+1 yılŞimdi evlenmek istedi mi yoksa bul şekilde mi bebegin olmasıni bekliyodu
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 480 cevap paylaştı. Gayrimeşru bir çocuk mu
02 Yorumla
Soran+1 yılBerabee yasıyorduk ogrenınce evlenmek ıstedı ama ıstemedim
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 391 cevap paylaştı.
+1 yılBüyük konuşmayım ben de istemezdim katil birini
10 Yorumla
+1 yılSeninde saygı duyman gerekir vazgeçişlere
00 Yorumla
+1 yılOndan size hayırlı gelmez
00 Yorumla
+1 yılBende hayatımdan çıkartırdım öyle insanı.
00 Yorumla
+1 yılBir koşula bağlı sevgiymis demek ki
00 Yorumla
+1 yılHmm evlilik dışı hamilelik
00 YorumlaSedece senin değil. Ortak kararınız olmali
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle küçük şeylere takılmaması lazımdı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende onun bu kararına saygı duyacaksın
09 Yorumla
Soran+1 yılAma benı cok sevıyordu sevgımız bebegemı baglıymıs yani
Cevap sahibi+1 yılBebek sadece sana bağlı bir şey değil Onunda çocuğu o
Soran+1 yılAma plansız bırseydı hazır degıldım annelıge
Cevap sahibi+1 yılOnun içinde böyleydi ama o kabul etmiş evlat olarak
Soran+1 yılPeki sadece o ıstıyor dıye dogmam da bana haksızlık olmazmıydı
Cevap sahibi+1 yılSen istiyorsun diye cocuğa kıymanda haksızlık ama Böyle şeyler baştan düşünülmeli kontrol hapı felan almalısın
Soran+1 yılAlıyordum ama yınede oldu bızde cok sasırdık
Cevap sahibi+1 yılneyse geçmiş olsun artık
- +1 yıl
Haksızlık olmazdı hatta çok te memun olurdun, şöyle düşün annen seni aldırsaydın o zaman iyi mi olurdun o zaman sana haksızlık olurdu yanlış anlama ama bildiğin cinayet işlemişsin ha adam öldürmüşsün ha bebek aldırmışsın, o bebek bir eşya mı? Oda bir birey ve sen yaşama hakkını elinden almışsın, bak sana şöyşe söyliyim, ben 15 yaşındayım benim 10 yaşımda bir de kardeşim var, benim annem akciğer kanserine yakalandı, annemve dayım bunu öğrenince annemi yerl etti üstüne babamla kavga etiler, annem ölmek istiyordu gidip caddeye veya tren yayına yatarak intihar ediceğini söylüyordu kardeşimle ben annen yanında durup ona destek çıktık onun arkasında olduk ve annemizin kanserini yendirdik, seni herkes terk eder ama zor anında evladın senin arkanda olur, eğer şimdi bir çocuğun olsaydın o evde hiç kahkaha eksilmezdi, yanız bir başına kalsığında sana sahip çıkıcak biri olmalı anne bana kardeş koca arkadaş kazık atar ama evlad atmaz şimdi kardeşim ile ben olmasaydın annem nasıl üstesinden gelirdi? Bu anlatığım sana bir ders olsun kendi yaptığın hatadan ötürü kocanı suçlama haklı bende olsam aynısını yapardım ve hiç affetmezdim neden mi? Çocuk istemediği için değil bir cana kıldığı için?
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam haklı bence
00 YorumlaŞaka dimi 🙄
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Niye aldırdın len
02 Yorumla
Soran+1 yılHazır degıldım
ben olsam ben de öyle yapardım
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgın bebegemı baglı nıye?
+1 yılSormakta lazım
00 Yorumlasen de ona saygı duy
00 Yorumla
+1 yılVicdansız birisi olduğunu düşünmüş olabilir
00 YorumlaEvlimydiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılBeraber yasıyorduk ogrenınce evlenelım dedı ıstemedım
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılHabersiz yaptiysan
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Beni çok seven adam bebeği istemeyip aldırdım diye benden vazgeçti. Saygı duyması gerekmez miydi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler