Çocukken güzel yetişkinken kötü olan şeyler nelerdir?

Çocukken güzel yetişkinken kötü olan şeyler nelerdir?

Bence ben kendim için konuşursam çocukken bana güzel gelen her şey hala güzel geliyor. mesela çizgi filmler.. ya da şarkılar ya da oyunlar bunları hala seviyorum. ama sadece çocukken bazen her şey basit gelirdi bizim için. ama şu an hayat ciddi oldukça. sorumluluk arttıkça insan yoruluyor ya da o eski çocuk enerjisini içinde bulamıyor arada ki tek fark bu bence.
1. Çocukken büyümek istersin. Bir an önce büyümek. O kadar yavaş ilerler ki her şey. Ömür boyu çocuk kalacağım zannedersin. Farkına varmazsın büyüdüğünün. Çünkü insan beyni bu kadar yavaş ilerleyen süreçleri algılayamaz.
2. Çocukken günler kısa, yıllar uzun geçer. Yetişkin olduğunda ise günler uzun yıllar kısa geçer.
EİC için teşekkürler.
Rica ederim..
Çocukken oyuncak oynamak ve çizgi film izlemek güzel eski çizgi filmler keşke şimdi de olsaydı
Yetişkin iken işe alınmamak bir gelir elde edememek kötü bir şeydir
Sağı solu ateşe vermek küçükken güzeldi ama büyüyünce kötü olduğunu fark ettim. :D :D :D
İnşallah bir yerler yanmadan fark etmişsindir.. 😅😅
Ne kadar ufak 8 önemli.. 😂
O*
Tabi tabi baya küçükmüşsün.. 😅 Biraz daha küçülde cebime gir.. 😅
Okadar küçültmek mümkün olmaz diye düşünüyorum..😅
Okadar mümkün olmaz.. 😅 şu an ki telefonlardan biraz daha küçük olması gerek.. 🤣
Dedim ya mümkün değil diye.. 😅
😅😅
Cevap
11Cevap
Büyümek çocukken çok güzel gelirdi her şeyi anlamamak güzeldi büyüyünce kötü olduğunu anlıyoruz fazlasıyla
Çocukken para veriyorlardı,
Şimdi para alıyorlar.
Prenses kostümü giymek😄 çocuklara daha çok yakışıyor bence.
Çocukken hayat güzel , büyüyünce hayat zor va zalimm
Çocukken güzel olan şeylerin bir çoğu yetişkin olunca kötü
Çocuk zihni özgürdür, büyüdükçe aklın esiri olursun.
gercek arkadaslarin gercek olmadigi..
Arkadaşlara güvenmek
Sorumluluklar faturalar..
Oyuncak
yasamak
Sorumsuz
Çocukça hareketler.
Sorumluluk
Hayat.
Evcilik oynamak
Buyumek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?