Sağlıksız ilişkiler kuruyorlar genelde. Ne istediklerinden emin olamıyolar. Yamyam gibi içlerindeki açlığı bastırmak için herşeye saldırıyolar, herşeyi istiyolar. Bi tanesi gerçekleşmediğinde tölerans diye bişey yok. Direkt next. Bu da sayı olarak çok, içerik olarak yok ilişkilere neden oluyo. Tabi bu sadece birebir ilişkilerde karşılaşılan sorunlar. Gerçekten üzücü. Karşısındakini de yıpratan kişilik bozukluğuna neden oluyo.
Psikolojik sorunlar başta geliyor maalesef. Bunu çevreye uyum sağlayamama, insanlarla anlaşamama, sürekli depresif ruh hali ve anksiyete gibi sorunlar takip ediyor. Çocukla ilgilenip doğru yetiştirebilmek çok önemli.
Aklınıza gelecek tüm olumsuzluklar oluşabilir. Bana göre bunu yapan anne&babanın katilden farkı yok. Biri bir kere insana kıyıyor, diğeri ömrü boyunca çocuğa kötü davranarak onu her gün öldürüyor farkında değil..
Bu benim baba dan dolayı ilk önce küçükken hissediyorsunuz sevilmediğinizi ve o an o küçücük bedeniniz icin çok acı ve üzücü önce dikkat çekmeye çalışıyorsunuz bakıyorsunuz hala olmuyor kendinizi suçluyorsunuz suçluyorsunuz kendinizden nefret ediyorsunuz sonra babanızın başkasının cocunu tanimadi halde bile sevdini ama size bagirdini anliyorsunuz bu dahada üzüyor cocuksunuz uslusunuzda biri başınızı okşasa o kisiye gorleriniz parlayarak mutlulukla bakiyorsunuz buyuyunce sorunun sizde olmadini anliyorsunuz ama bu zamana kadar kalbiniz paramparca oluyor surekli agliyorsunuz ama dierleri gibi acıkta degil siz sessiz aglamayi ogreniyorsunuz biri size bisi dese agliyorsunuz gucsuz sevilmemesi gereken biri g8bi hissediyorsunuz bu zamanla hırçinlıga birakiyor dişe diş hesabi ben gibi aşk iliskilerinizde yanlis insanlara asik oluyorsunuz cok hata yapip daha cok agliyorsunuz aşka inanciniz kalmiyor sinirli öfke problemleri hem kendine hem cevreye karsi sorunlari olan bir birey oluyorsunuz eger kendinizi tanimaya baslarsaniz bunlaro haketmedinizi o zaman kendinizi sevmeye baslayip az da olsaa kendinizi duzeltiyorsunuz ama 18 inede gelseniz hep bir kanadi kirik oluyorsunuz kimse bilmeden yaninda babasini ailesini ovuyor sahte bir sekilde gulumsuyorsunuz ama kalbinix aciyor kendi ayaklarinizi ustunde durmak zorunda hissediyorsunuz hata yapma luksunuz yok gibi mukemmel olmak zorunda gibi. Hicbir zamaan sizi koricak biri. olmicani bilmek gibi sertlesiyorsunuz duvarlariniz oluyor
Yapa yanliz hissediyorsunuz cunku annenizde zamanla babanizin durumunu deseniz bile babanizi hakli buluyor ben gibi evden nefret ediyorsunuz cocuklugunuz hakaretlerle siddetle pisikolojik siddetle tehditlerle dolu oluyor buyuyunce dovmeye gucleri yetmiyo belki ama yasadiklariniz zaten size yetiyor taciz edilseniz soyleyemiyorsunuz sorununuz olsa soyleyemiyorsunuz hicbiryere ait hissetmiyorsunuz dert anlatamiyorsunuz anlattinizda amaan herkesde var buda birsey mi baban oara veriyo oku die da napsin oluyor oda sanki babasindan gordumu oluyor ve konusma sonu yine siz suclu oluyorsunuz ozguveniniz cop oluyor surekli kendinizi disariya karsi korumak icin sert oluyorsunuz cunku cok kirilgansiniz sevgiyi disarda ararken sevgi verceni sandiniz insanlar elinizi tutarken diken batiriyor elinize bir daha birine el uzatamiyorsunuz kimseye anlatmiyorsunuz hicbirseyinizi bir arkadasiniz babasi gece 10 da disari cikmasina izin vermedi die aglarken siz teselli ediyosunuz cocukluk yasayamadan olgunlasiyorsunuz
Ve sonuc olarak benim oldum gibi oluyorsunuz mutlu olmaya calisirken yaralarinizi sarmaya calisiyorsunuz kapanmicak yaralara bu yorumun altina ergen diyicek kisiler olcaktir ergen degilim sadece icimde hissettiklerimi yazdim normal zamanda kimseye bir sey anlatmam bu konuda ilk kez buraya yazmak istedim belki gelecegin ebebeyn adaylari gorurse cocuklarina neden ilgi gostermeleri gerektini anlarlar diye
Özellikle Babasından İlgi görmemiş Kızlar Kötü niyetli erkeklere çok çabuk inanır. Hata yapmaya çok Açık hale Gelir.
İlgi görmemiş Bir erkekse Ne yazıkki bir insanla birlikte olduğunda, ve İş ayrılığa Geldiğinde Tekrar yanlız kalma korkusuyla Yüzleşmek istemediği için O kadının kendisinden ayrılmaması için Her şeyi yapar.
Fakat geri kazanmak için kendini affetirmekten bahsedemiyorum maalesef. Kadını Benden ayrılamazsın diyerek korkutmak, rahatsız etmek... Şiddet de bu tarz sebeplerden başlıyor aslında. Küçüklükten gelen tramvalar. :(
Boşluk hissi oluşur kendini bulunduğu yer dahil hiçbir yere ait hissedememe duygusu gerçek sevgi nedir bilememesi bu yüzden kendini de yeterince sevmemesi bu tarz şeyler yani kendimden ve kitaplardan biliyorum
Fetis olabilirler ya da escinsel bu dediklerimin sebebi aile icindr olusan sorunlardsn dolayi olusuyor kisiligine ekleniyor bir daha da asla kurtulamiyorlar. Ben fetis oldum kadina tapiyorum gozumde kadin ulu bi varlik.
Sürekli ilgi ve sevgi arayışında olup kemdi kendine yetemezler Duygusal boşluklarını doldurmak için birine ihtiyaç halinde kaldıkça da karşılarındaki kişiye de yük olurlar