Dışarıda çocuk emzirmek etik midir?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Dışarıda çocuk emzirmek etik midir?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Bebeğin damağı kaşındiysa.. bebeğe o anda annecim bak mememle seni emzirmem etik değil denmeyeceğine göre.. tabiki en uygun sekilde emzirilir. zaten bunun erotizmle bir ilgisi olmadığıni da herkes bilir. normal insan bulunduğun ortamda başını öne eğer ve gider. saçma sapan bakan insan binde birdir. oda zaten insan değil de uzaydan gelmiş başka bir türdür.
Yaşadığım ülkede şöyle bir söz var çocuk emziren anneye bakmak burada çok ayıp sayılır o yüzden kadınlar günü rahat dile çocuk hemşire biliyor hani meme ucu gözükmese bile niyetine hemen çevresi gözüküyor ama toplumda maalesef merakta gözleri çok olduğu için ayıpmayıp dinleyen olmuyor bazen
Bence emzirilebilir yani buna bile aklına başka bir şey gelen zaten zihniyeti bozuktur ama tabi ki de başka bir yer varsa ilk öncelik olarak orası tercih edilebilir ya da örtü kullanılabilir doğal olarak.
Bebeğin karnı açsa olabilir ama bunu daha sakin tenha bir yerde yapmalı
Teşekkür ederim
Ne demek
Cevap
21Cevap
Aslında mecbur kalmadıkça yapılmaması gereken bir davranış bence ama keşke emzirme kabinleri olsa semtlerin işlek yerlerinde en azından emziren annelerin işleri kolaylaşır.
Ben emziriyorum. Mecbur kalınca. İyice örtüyorum tabi.
Çocuğu aç bırakmak daha kötü. Görseldeki gibi üstünü örtüyorsa kendisi de rahatsız olmaz hem. Bence emzirebilir.
Oda onun yemeği biz disarda yemek yiyoruz sonuçta bebege nasil anlatirsin dur dışardayiz olmaz diye.. ne güzel örtüleri var emzirme odaları var neden etik olmasin ki..
Teşhirci değilsen etik değildir. Teşhirci bir giyim kuşam tarzı olanın çocuğunu evde sokakta, otobüste, minibüste, durakta, sahilde emzirmesinin pek bir farkı yok.
Çocuğun aç olması, açık alanda çocuk emzirmeyi etik kılmaz. Kapalı bir alan veya tenha bir yere gidip emzirebilir son çocuğu. Kamuya açık herkesin gözü önünde aç memeni, neymiş çocuk açmış. Bahane değil bu. Daha müsait bir ortam bulman her zaman mümkün.
Çocuk için o an zoraki bir ihtiyacın etik mi değil mi diye tartışılması bile çok saçma aslında
Bence etiktir ancak elden ayaktan bile etkilenen bir millete sahibiz. Yüreği yeten varsa yapar.
Bence belediyelerin belirli noktalar emzirme odaları kurması daha mantıklı. Bu ülkede köpeğe bile azan insanlar var sonuçta.
Çocuk açsa etik gayet normal bir anne çocuğunu emirdiği için her halde şehvet uyandıracak değil insanı gözle düşünceyle bakmak gerekiyor
Eğer bebeğin itip kendi emmeye çalışacak embesiller varsa bir ülkede evet etik değil ama bana göre çok doğal
Emzirme örtüsü kullanılırsa neden olmasın. Temel bir ihtiyaç. Bizim gibi iki saat sonra da olsa bakarım diyemez ki çocuk
Değil olarak karşılanıyor ama çocuğu aç bırakmak ne kadar etik? Yani bunun için bebek emzirme odaları yapılmalı.
Emzirme önlüğü varsa neden olmasın çocuk aç mı kaldin yani xhdjc
Etiktir tabi. Etik değildir diyende keşke anasını hiç emmeseymiş.
Açık açık emzirmiyor ya, bunun için gerekli önlemi aldığı her ortamda bir anne çocuğunu emzirebilir.
tabii ki emzirebilir cocuk bu sonucta ne anlasin yer ve zamandan
Öpüşmeye hayır diyenler buna da hayır demeli. Hiçbir farkı yok çünkü.
ya tamamen annelik iç güdüsü ama ben etik bulmuyorum
bana normal gelmiyor, normal gelen memelerini çıkarıp doyurabilir çocuğunu banane
Etik olmazsa ne olur ki bebek ağlamaya başladımı etik mi dinler o an o sütü içmezse asla durmaz
Ahlaksızlik keyfi olursa ama zor durumda kalınırsa sorun olmaz
Mecbur kalınca emzirmek zorunda kalıyorsun dikkat etmek şartıyla tabi
Uygun bir ortam bulunur illaki. Bulunmazsa da örtü var.
Değil bence. Herkesin içinde olmaz hemde uygunsuz. Hijyenikte değil
Emzirilebilir yani niye rahatsız olanlar başını çevirip bakmasın
Emzirme odaları/araba yakında değilse emzirme örtüsü ile emzirilebilir.
Etik veya değil bebek aç mı kalsın? Bunu da sormazsın be
Emzirme önlüğüyle evet. Maalesef her yerde anne bebek odası yok
Sözlük anlamı olarak etik, çeşitli meslek kolları arasında tarafların uyması veya kaçınması gereken davranışlar bütünüdür. ( TDK TANIMI)
Ne alaka?
Doğru şekilde yapılırsa evet, sonuçta o çocuğun sık sık beslenmesi gerekiyor ve bazen kapalı ortam bulmak zor olabiliyor.
Etik olup olmaması tartışılır ama ben şahsen itici buluyorum
burada etik diyenler geçen hafta parkta efendi efendi sporunu yapan adamları eleştiriyordu
Değildir efenim. Belediyelerin eksigi de var parklara oturma alanlarına emzirme alanı yapılmalı daha fazla
Gizliliğe önem verdikçe normal çünkü mecburi bir durum tabiki kendi evinde daha iyi
Üstüne bir şey örtmesi gerekir kesinlikle eğer dışarıda emzirmek zorundaysa da
Emzirme örtüsüyle emziriyorum her yerde
etik midir bilmem ama topluma uygun değildir
Evet olabilecek bir durum
Her seyin bi adabi var ya gec bi kenara
Kapalı kimsenin olmadığı yerde emzirmek gerekiyor
Örtü örterek yapilirsa dogru olur
Emzirebilir normal durum
Evet, şartlar el vermeyince normal.
Çocuk açsa etikliği takan kim
Ortulu mu ortusuz mu
Normali nasılsa öyle