Ben evlenirsem bir tane kız çocuğum olsun isterdim sadece çünkü çok fazla çocuk istemem bana bir tane prensesim yeter zaten. ama maalesef çok çocuk yapanlar da var bakamadıkları halde bunu yapıyorlar
Hayır, olmamalı da zaten. Çocuk bakıcı olmak için doğmaz sonuçta :d Tabii ailesi ona nasıl baktıysa o da bakmalı ama bakamayacağım çocuğu doğurmak kadar saçma bir durum yok bana kalırsa.
kumar oynar gibi birisi bakmazsa serseri olursa öbürü bakar diye olmaz ki sağlıksız her şeyden yoksun özlemle imrenerek ona buna bakarak büyüyen, ondan bundan dilenen çocuklar büyütmek daha iyi değil ki.
tamam öyle mükemmel baba anneler var ki hepsine eşit yetmeye ve asla çocuklarından beklentisi olmayanlar da var. ama bunlar sınırlı sayıda olanlar.
öyle galiba 😀 babamdan duyduğum şaka cümle ; her isteğini yapıyorum ki yaşlandığım zaman sende benimkileri yap 😀 seni mutlu ediyorum çünkü bana sen bakacaksın 😂😂😂
Bence aynı değil bu zamanda kolay kolay kimse bakmaz zaten belli bir zaman sonra aileler çekilmiyor
0
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Geçmişte, Aileler, yaşlılıklarının bir nevi sigortası olarak çok çocuk sahibi olmayı tercih ediyorlardı sizce hala durum böyle mi?